Nu o să ne vindecăm niciodată #7645531

E coadă în spatele meu? Hai să opresc pe DN1 să ceva, că e OK, suntem oameni cu toții, a găsi o parcare e prea aiurea. Ovidiu are dreptare, o amendă nu ajută la nimic, oamenii au nevoie de un stimulent mai puternic.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. omul e retard. si dupa ce Politia l-a tras pe dreapta el tot pe DN a oprit….pana si masina politiei a tras in afara drumului.

    revenind, totul pleaca de la educatie: permise luateprea usor, politie ineficienta.

    raman la propunerea de a introduce re-examinarea teoretica la fiecare 5 ani pentru soferi amatori si anual la soferii profesionisti.

  2. aham… bine ca nu introducem si epilatul in Codul Penal…

    00
    • Da ce ar fi o problema sa fie introdus? Avem capacitatea intelectuala in Parlament. In plus o multime de barbati ar fi fericiti. Ma intreb insa daca sa-l introducem in tandem cu purtarea baticului sa a fustelor peste genunchi

      00
    • Tu esti soferul? Sau doar un alt specimen retard precum cel din clip?

      00
  3. Nu e de educatie cat e de constientizare. Asta e ala care se opreste cu caruciorul in mijlocului drumului la supermarket, sau ala care se opreste in mijlocul drumului pe o alee aglomerata si ingusta. 0 personal space awareness.

    00
  4. Uite un alt exemplu de ce nu o să ne facem bine: https://www.reddit.com/r/AskEurope/comments/51wodv/does_your_country_have_a_stereotypical_bad_city/

    Hint: defăimarea sinelui.

    00
  5. Legat de bataie si de „educatie”. Faza intr-un tren personal care mergea la Constanta prin ani 2000.
    Niste tipi se bateau prin tren si se alergau cu jumatati de sticla (gaturi de sticla sparte). Toata lumea se ferea si se dadea din fata lor cu frica, iar politistii ii alergau de la un cap la altul al trenului. Si tot alergandu-se ei asa se impiedica peste una cu copil care statea pe coridor. Iese tipul cu care era, ceva de 2 pe 2. Ii termina pe toti din 3 pumni. Dupa care polistii vin si …. le dau amenda :))

    00
  6. Lasa ca si in bucuresti vezi numai specimene..ultima vazuta a fost sambata pe soseaua care duce la arcul de triumf: masina oprita la vreo 50 m de semafor, in fata ei gol ca era verde, in spatele ei coloana, iar la volan, o tanti-piti care statea cu ochisorii in telefon. A inceput lumea sa o depaseasca, moment in care s-a trezit si ea si a plecat…tinand cont ca in fata ei nu mai era nimeni, cred ca statea de ceva vreme acolo..

    00
  7. Bucurestean

    00
  8. Asa, de-nceput, poate n-ar strica s-o lasam mai moale cu postatul de comentarii inteligento-shugubetze pe bloguri si sa incepem sa facem PRACTIC ceva (care cat, cum si unde poate) contra omniprezentului „neam prost”.
    Toata lumea pare sa fie la unison de acord, ca soferul din video e nasol. Cati de aici nu arata insa in mod regulat acelasi dispret balcanic manelist fata de orice inseamna legi, reguli, etc si fata de orice nu se potriveste cu ce, cum si cand am eu chef sa fac.

    00
  9. 19 secunde….atat a fost oprit…pentru a lua pe cineva cu un copil…cam dura judecata voastră
    daca aveai un semafor si stateai 1-2 minute pana cand se punea pe verde, ce mai ziceai? Ca trebuie sa ii rupa capul celul care a pus semaforul. Nu zic, exista foarte multi care nu au nici uns tres de ce este in spatele.lor…dar si noi suntem invatati ca dupa 1-2 secunde de asteptat sa explodam..

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.