Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

27 comentarii

 1. Pai producatorii de legume au conspirat sa mentina preturile sus, asa scrie in articol. Producatorii de legume romani ar fi avut loc sa intre pe piata cu preturi mai mici. Doar cumparatorii au fost arsi la buzunar.

  00
 2. “boala mâinilor murdare”… e o expresie învățată în clasele primare. :)

  00
 3. A îndreptat situația creata: firma de asigurări a platit 20.000 €
  E bine si asa

  Alții stau după firma de asigurări ani de zile!

  00
  • mai exact:

   Firma de asigurări a fost obligată de judecători să achite câte 20.000 de euro la nouă rude de-ale fe­meii ucise pe trecerea de pietoni de că­tre Mihai Meiu.

   deci a platit 180.000 de euro ?

   00
  • A fost obligata. Nu a platit si probabil vor face apel si nu vor plati.
   In cazul fericit la apel va face parnaie “umilul”

   00
 4. Ca fost angajat în ”cartel”, pot confirma că Renault are înțelegeri cu furnizorii săi și chiar furnizorii între ei evită să își ”fure” unii altora angajații, ca să nu se supere Renault. Țin minte că a fost scandal când un furnizor ce doar intrase pe piața din România (FEV) a angajat o persoană de la Alten. Se zvonea că FEV plătește mai bine decât concurența și mulți se interesau de mutare. Unui coleg de la Renault i s-a spus că nu are rost să își dea demisia, să stea liniștit că la FEV nu se poate duce. Când au început să plece oamenii din Renault la companii ce nu au treabă cu ei (ex. Luxoft), au luat-o razna ăștia, că numai puteau face nimic.

  Salariile sunt într-adevăr de căcat. Oameni cu mulți ani de experiență, ingineri buni, plătiți cu 3000-3500 lei. În 2013-2014 a fost o conferință cu Sorin Bușe (șeful RTR) la Titu. Se plângeau oamenii de salariile mici și le-a zis ăsta, foarte încrezător că nu are nimeni ce să facă: ”uitați, poarta e acolo. E deschisă. Cui nu îi convine, e liber să plece, mai sunt sute ca voi care vor să vină aici. După care a urmat marele exod: JLR (Jaguar Land Rover). Au luat ăia echipe întregi, cu șef cu tot. Renault era disperat. Sorin Bușe a decis să invite personal fiecare angajat care își dă demisia, pentru o discuție față în față. La un moment dat, se zicea că pusese JLR cort în Pipera, pentru a recruta oameni, iar angajații Renault nu erau lăsați să iasă în pauză, de frică să nu meargă la cort la ăia :)) (nu știu dacă faza asta a fost pe bune, că nu lucram la sediul Renault).

  Abia acum au început să mai umble la salarii, când inginerii mecanici au început să învețe programare, ca să scape de sub influența Renault. Unele echipe de ingineri au fost chiar încadrate la IT, ca să poată aplica deducerea de impozit.

  00
 5. parca ieri discutam despre libertate si carteluri.

  00
 6. Pentru punctul 5: mai bine ii ziceau “Ceai din Grecia”

  Olympus in afara de lapte nu face nimic la fabrica din Brasov. Restul din produsele lor sunt “made in Greece”

  00
 7. Citi ani are Oana Cuzino? Arata la fel de bine ca acum 20 de ani.

  00
 8. 2. Oare si Mario o sa fie umil? Cum sa omori beat un pieton pe trecere, sa si fugi de la locul accidentului si sa scapi de puscarie? N-ar fi trebuit sa scape nici nevasta-sa cu care era in masina. Ca femeia a fost complice la crima si a stat linistita in masina…

  00
 9. Deranjeaza draga, deranjeaza !

  Sunt pus la index sau…. ?

  00
 10. digi s-a trezit acum ca a fugit printesa acum o caruta de timp? :)) ar putea sa schimbe titulatura din “site de stiri” in “arhiva istorica”

  00
 11. cam dură justiția asta, trebuia să pună rudele victimei să-i plătească daune fiindcă pensionara lor l-a încurcat pe cetățeanul ăsta onest și umil.

  00
  • @Ender – tu chiar ai pus botul la stirea aia cu 1 chinez corupt? Care era membru de seama in partidul comunist si a reusit singur sa stranga 160 tone de aur si 30 si ceva de miliarde de dolari pe care le tinea in beci? Ala era vistierul partidului si a incomodat pe cineva, banii revin la stat si apoi la partid oricum.

   00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.