13 comentarii

 1. Rabdarea ca model de bussiness – ha, ha, ha. Este admirabil sa comentezi despre rabdare pe o platforma de “instant gratification” (esenta Internetului).

  Thumb up 4 Thumb down 6
  • Tu faci o confuzie pe care o fac multi. Internet inseamna scurtatura( cel mai scurt drum spre ceva) NU rezultat instant.

   Adica ideea e sa scurtezi cat de mult se poate din drumul de la A la B. De aia intra omul pe net. Ecomomie de timp in obtinerea unui rezultat.

   Thumb up 3 Thumb down 3
 2. Nu avem “doar” ultraj, infracțiunea asta e o formă agravata pentru care legea prevede o pedeapsă mai mare: se sancționează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracțiune (amenințare, vătămare, omor etc), ale cărei limite speciale se majorează cu o treime.

  Thumb up 8 Thumb down 0
 3. “Cresc chiriile”: in 5 ani, de la 222 la 228 de euro.
  De ce apar aceste articole? Bula incepe sa se umfle, cumva?


  Comentariu apreciat. Thumb up 18 Thumb down 0
  • Articolele cu prețul chiriilor sunt doar de laudă pt cine da în chirie.
   Nu înseamnă absolut nimic, și ca orice alta chestie e absolut normal sa crească prețul

   Thumb up 0 Thumb down 3
  • Articolele astea trebuie sa apara in iulie (cand pleaca studentii si elevii ce inchiriaza -> piata se duce in jos cam 10-15%, in functie de zona) si-n septembrie (se intorc astia de mai devreme -> cerere -> cresc preturile cam cu 5%-10% in plus fata de cat erau initial). O data cu chiriile cresc si preturile la apartamente (“competitia” chirias vs cumparator).

   Thumb up 1 Thumb down 0
 4. Da exact. Si din cate se vede este clar artificala “umflarea” :)

  Thumb up 1 Thumb down 0
 5. Chiriile chiar au crescut mult. Nu stiu de unde au scos mediile astea pt ca preturile sunt mult mai mari de fapt. In barlad de ex. ap cu 3 camere dat la inchiriere cu 220 de euro in primavara, acum e la 350 de euro?!?! Am dat asta ca exemplu ca e cel mai recent vazut. In otopeni acum 2 ani gaseai garsoniere la 200-220 euro, apartamente de 2 camere de la 250 e in sus. Acum nu mai gasesti nimic sub 250 de euro, asta daca ai noroc, iar apartamentele cu 2 de la 350 in sus. Nici pe Bucuresti nu sta treaba mai bine, decat in cazul proprietatilor mici ca suprafata, din zone proaste. Dar oricum se vor inchiria pentru ca la fel ca in alte domenii, romanii accepta resemnati in loc sa le dea peste bot scarbelor de proprietari ca sa revina la realitate..

  Thumb up 3 Thumb down 2
 6. toate garile Romaniei sunt mizerabile, singurele exceptii Bucuresti Baneasa si cantoanele feroviare izolate intretinute de pasionati.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Pistolul ala al rusilor avea de fapt un scop mult mai sinistru.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.