Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]


   Comentariu nasol. Thumb up 7 Thumb down 94
  • @xxx nu prea poți să legi 2 idei una după alta nu-i așa?


   Comentariu apreciat. Thumb up 48 Thumb down 2
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]


   Comentariu nasol. Thumb up 13 Thumb down 70
  • NOU
   #5

   Avem nevoie de bani pentru a reuși să construim spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer, dar nu putem accepta ca acest proiect, făcut cu mult suflet și implicarea a peste 150.000 de oameni, să fie în centrul unui scandal media și să devină un instrument de aplanare a unor crize de imagine.

   “Suntem deschiși la a primi susținerea trupei Holograf în viitor (chiar dacă nu s-a întâmplat în trecut), dar nu într-un asemenea context”, este mesajul ONG-ului.

   Poate înțelegeți mai bine


   Comentariu apreciat. Thumb up 44 Thumb down 2
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]


   Comentariu nasol. Thumb up 7 Thumb down 42
  • NOU
   #7

   @Teniescu Apropo, tolo.ro și Libertatea spun că Dan Bittman a luat 11k, iar el și Holograf alți 11k. Care 11k ai impresia că au vrut să îi doneze?

   Thumb up 7 Thumb down 1
 1. Parca a fost si Scarlatescu la nea Florica pa lista. Gunoaiele alea din s3 sunt lasate asa de vreo 5 ani, oricum le ridica Neacoita niste borduri si nu se mai vad.

  Thumb up 1 Thumb down 5
 2. povestea cu holograf e doar vârsul icebergului. de fapt, se toacă anual spre miliardul de euro, în toată țara, cu petreceri din astea făcute doar pentru preamărirea edililor.

  ca fapt divers, primarul ăla cu 700.000 de euro cheltuiți pe o șușanea fără niciun efect a dat 8000 de euro pentru crearea unui cont de facebook dedicat evenimentului, cont cu o poză și două filmulețe.


  Comentariu apreciat. Thumb up 43 Thumb down 1
 3. Bine și cu Viitorul, păcat că nu-s in stare de mare lucru in cupele europene…sper sa nu prindă loc și sezonul asta, că poate alții își dau interesul mai mult.

  Thumb up 3 Thumb down 6
  • Cu Vitesse n-au aratat asa rau. Problema la Viitorul e ca ei schimba echipa in fiecare vara si le ia ceva timp pana se creeaza relatii de joc intre titulari.

   Thumb up 1 Thumb down 1
  • Ce mă interesează cum arată, daca nu are rezultate? Ar trebui să aibă bun simț și să nu se înscrie în cupele europene, daca termina pe loc care le permite să participe. Sa lase pe următorii. Trei ani de bătaie de joc. Nimeni nu a mai avut așa o constantă la rezultate proaste in ultimii 15 ani.

   Thumb up 0 Thumb down 0
 4. La articolul ăla cu gunoaiele în sectorul 3 știi ce e trist? Că pe 19 septembrie se scrie un articol despre o problemă care era rezolvată de pe cel puțin 14 și chiar într-un mod civilizat. Iar pozele au cam o săptămână vechime la mometul publicării articolului…

  Penibil.

  Thumb up 0 Thumb down 6
 5. Stirea ProTV – Nelu Munteanu, director Tehnic Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică: „Dacă ar fi sunat, ar fi fost preluat de un ROBOR, care încearcă să te ţină cât mai mult la telefon …. ROBOT nu Robor (Romanian Interbank Offer Rate)

  Thumb up 4 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.