Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

  • Inseamna ca au bani de-si permit sa refuze

   70
  • @xxx nu prea poți să legi 2 idei una după alta nu-i așa?


   Comentariu apreciat.480
  • Puțin ciudat ca asociație să refuzi bani pentru că nu știu ce în timp ce te zbați să aduni bani. Adică ce lovitură, să le refuzi banii. Bolnavii să mai aștepte până se umflă puțin în pene asociația.
   Șmecheri erau dacă le mai cereau încă 11.000€, că dacă tot s-au pus să își spele imaginea să o spele până la capăt.
   După ăia care au refuzat banii de la videochatiști devine un trend să refuzi bani în timp ce bolalnavii suferă din lipsa banilor?

   130
  • NOU
   #5

   Avem nevoie de bani pentru a reuși să construim spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer, dar nu putem accepta ca acest proiect, făcut cu mult suflet și implicarea a peste 150.000 de oameni, să fie în centrul unui scandal media și să devină un instrument de aplanare a unor crize de imagine.

   “Suntem deschiși la a primi susținerea trupei Holograf în viitor (chiar dacă nu s-a întâmplat în trecut), dar nu într-un asemenea context”, este mesajul ONG-ului.

   Poate înțelegeți mai bine


   Comentariu apreciat.440
  • Sunt sigur că bolnavii se simt mult mai bine acum că banii au fost refuzați si sigur îi ajută mai mult.
   Cum poți arde pe niște hoți? Refuzând bani de la ei sau luându-le banii?
   Clar Bittman nu trebuie iertat, dar nu însemnă că nu îl poți arde la buzunar pentru binele altor oameni, mai ales că banii ăia au ajuns la el sau la Holograf tot de la populație.
   Sper să puteți plăti facturi cu mândrie sau măcar să îi schimbați în euro până nu se devalorizează.

   70
  • NOU
   #7

   @Teniescu Apropo, tolo.ro și Libertatea spun că Dan Bittman a luat 11k, iar el și Holograf alți 11k. Care 11k ai impresia că au vrut să îi doneze?

   70
 1. Parca a fost si Scarlatescu la nea Florica pa lista. Gunoaiele alea din s3 sunt lasate asa de vreo 5 ani, oricum le ridica Neacoita niste borduri si nu se mai vad.

  10
 2. povestea cu holograf e doar vârsul icebergului. de fapt, se toacă anual spre miliardul de euro, în toată țara, cu petreceri din astea făcute doar pentru preamărirea edililor.

  ca fapt divers, primarul ăla cu 700.000 de euro cheltuiți pe o șușanea fără niciun efect a dat 8000 de euro pentru crearea unui cont de facebook dedicat evenimentului, cont cu o poză și două filmulețe.


  Comentariu apreciat.430
 3. Bine și cu Viitorul, păcat că nu-s in stare de mare lucru in cupele europene…sper sa nu prindă loc și sezonul asta, că poate alții își dau interesul mai mult.

  30
  • Cu Vitesse n-au aratat asa rau. Problema la Viitorul e ca ei schimba echipa in fiecare vara si le ia ceva timp pana se creeaza relatii de joc intre titulari.

   10
  • Ce mă interesează cum arată, daca nu are rezultate? Ar trebui să aibă bun simț și să nu se înscrie în cupele europene, daca termina pe loc care le permite să participe. Sa lase pe următorii. Trei ani de bătaie de joc. Nimeni nu a mai avut așa o constantă la rezultate proaste in ultimii 15 ani.

   00
 4. La articolul ăla cu gunoaiele în sectorul 3 știi ce e trist? Că pe 19 septembrie se scrie un articol despre o problemă care era rezolvată de pe cel puțin 14 și chiar într-un mod civilizat. Iar pozele au cam o săptămână vechime la mometul publicării articolului…

  Penibil.

  00
 5. Stirea ProTV – Nelu Munteanu, director Tehnic Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică: „Dacă ar fi sunat, ar fi fost preluat de un ROBOR, care încearcă să te ţină cât mai mult la telefon …. ROBOT nu Robor (Romanian Interbank Offer Rate)

  40

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.