Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

26 comentarii

 1. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]


  Comentariu nasol. Thumb up 13 Thumb down 24
  • Uita-te afara. Ti se pare ca vremea de acum este normala? Nu, este efectul incalzirii globale, orice ti-ar zice Trump.


   Comentariu indecis. Tu ce zici? Thumb up 17 Thumb down 13
  • Lasă, vremea se schimbă global si de la cate un vulcan mai hotărât și ei cred că 200 de ani de ars gaze, petrol și cărbune din ce in ce mai intens n-au nici un efect.

   Thumb up 14 Thumb down 5
 2. Eu de ex pt prima data am trecut in acest an de la lemne la gaz. A ajuns camionul de lemne la un pret pervers de mare, de ajungi cam tot pe acolo la lemne vs gaz intr-o iarna, doar ca fara mizerie si crapat si focalit la 3 noaptea ca afara-i -25 si e cam racoare in casa.


  Comentariu apreciat. Thumb up 25 Thumb down 3
 3. La stirea cu trufele, acum am citit si eu ca este interzisa culegerea ORICAROR fructe de pădure fara acordul Ocolului Silvic (la mai mult de 2kg). Si noi mergeam la bunica la mure/ciuperci cu sacosa.


  Comentariu apreciat. Thumb up 24 Thumb down 3
  • NOU
   #9

   Te duci in ture tot cu cate 2 kg


   Comentariu apreciat. Thumb up 13 Thumb down 1
  • Si mai bun e finalul .. aia aveau doar 4kg la ei in ziua respectiva. Amenda 2000 lei .. fix pix
   Un kg de trufe negre cica e in jur de 1000E, deci da, amenda usturatoare. Pun pariu ca a doua zi sunt din nou in padure.


   Comentariu apreciat. Thumb up 16 Thumb down 0
 4. stai boss ca nu e chiar asa cu gazele alea…sa vezi ca acolo e o retrocedare, e pamantul unui nepot de-al 13lea al lu’ nea ala de la margine, care a iubit locurile astea si vrea sa faca agricultura si sa dea de munca la oamenii din zona dar momentan e un plic plecat prin madagascar sa prinda ultravioletele

  Thumb up 3 Thumb down 4
 5. Câinii ăia de trufe costă multe zeci de mii de euro. Plus că nu îi vinde nimeni, mai degrabă îi crește de mici setați pe trufe.
  La Valea Verde Resort, în Cund, Mureș, organizează demonstrații de astea de cules trufe cu niște oameni cu experiență în așa ceva. Inițial părea vrăjeală la cât de ușor le găseau câinii ăia, asta până când au început să simtă și trufele care erau în pământ.

  Thumb up 8 Thumb down 2
 6. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]


  Comentariu nasol. Thumb up 6 Thumb down 25
  • Numai dacă credeai ca-i fake. Altfel, bull shit, cum sa creadă cineva care nu trăiește sub vreo piatra că bvulgari face până într-o sută de euro?

   Thumb up 7 Thumb down 3
  • totusi care sunt sansele sa nu fie o copie?


   Comentariu apreciat. Thumb up 12 Thumb down 0
  • Orice râșniță digitala la 20 euro arata timpul mult mai exact decât Rolex (si alte citeva marci asemanatoare) pentru ca acestea sint facute de fapt sa arate nivelul de trai, nu ora exacta…


   Comentariu apreciat. Thumb up 16 Thumb down 3
  • @m: nu ma pasioneaza opulenta. Stiu cateva marci de ceasuri bune, premium sau de lux, Bvlgari stiam ca fac parfumuri si toale. Iar sa dai 2500e pe un ceas electonic … Iti iei cel putin 5 ceasuri ok, dar nu de lux.

   Thumb up 2 Thumb down 3
 7. @ “Cum devii milionar cu 2 câini” – e ilegal sa te duci sa culegi trufe din padure? WTF? Dar daca ma duc si culeg 3 fragi tre sa platesc impozit la stat?

  Thumb up 4 Thumb down 0
  • Un titlu pompos atrage multa lume. Mai ales pentru acei care spera la milioane fara sa ridice un deget.

   Thumb up 6 Thumb down 0
 8. Interesant articolul cu “câștigul” mașinii din mall. Nu sunt deloc credul, dar m.rții ei de mașină, chiar credeam ca fix ea este câștigul cel mare.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. Legat de prețul Rolex-urilor, ar mai fi și jumatea cealată de explicație: https://www.ablogtowatch.com/why-some-watches-rolex-patek-philippe-impossible-retail/

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile