Podcast – discuții07

Discutăm despre primarul care a primit 200.000€ dar de nuntă, bătrânii singuri și tinerii care nu mai vor să plece de acasă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Am eu un subiect: cum sa facem sa nu ne mai plângem de tot ce vedem la știri, de PSD, de corupție, de drumuri, de școli, de spitale și să nu mai amenințăm cu emigrarea :)

  00
  • O variantă ar fi să ai planuri, să faci chestii, să vrei să ajungi undeva. Să muncești (dincolo de job). Dacă ești ocupat ai mai puțin timp să te plângi de chestii.

   00
  • A, pai nu aia e problema, suntem ocupați destui, dar tot ne plângem. Nu că nu ar fi motive, dar ar trebui sa ni se rupă mai mult de toate astea (mai puțin în ziua de vot). Deja se exagerează cu găsitul și subliniatul de lucruri care nu merg. Ar trebui luat exemplu de la votanții PSD.

   00
  • Eu am o lista cu adrese de email de la diferite instituții publice si fac reclamații cât pot, poze si email, chiar mă simt mai bine când primesc răspuns ca s-a rezolvat, și DA, unele probleme legate de curățenie și maidanezi se rezolva in maxim 2 luni de la sesizare.

   00
  • E tendința asta sa te plângi, sa fii sceptic, sa fii pesimist, parca numai ca sa nu pari naiv sau fraier.

   00
  • @george: esti nebun!!! insinuezi, cumva, ca nu e suficient sa te plangi si lamentezi pe facebook ca sa se faca ceva? deci trebuie sesizate autoritatile si institutiile, cei care se ocupa? pai how, nu au si ei facebook, wtf?
   /s

   @george: sunt(em) putini normali, restul sunt pe facebook si striga muie psd si pentru gardul lor rupt :).

   00
  • Luca, daca pui lista aia cu email-uri aici poate se mai gasesc cativa – mai multe reclamatii pentru aceeasi problema poate sa duca la o constientizare si actiune mai rapida din partea autoritatiilor.

   00
  • @george Mersi si felicitari ca faci asta.

   00
 2. NOU
  #9

  Deci una e simplă. Tinerii nu pleacă de-acasă pentru că asteaptă poștașul cu pensia

  00
 3. Fluture = ipocrit total, deci baiatul asta este plecat pe afara si el isi da cu parerea ca politica nu are treaba cu plecarea in masa a oamenilor din tara, in timp ce el cu siguranta de bine o fi plecat … bagator de seama.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.