Karaoke – o nedumerire

Am mai fost prin baruri unde se cântă karaoke în ultimii ani, dar la Iași am dat de unul unde două din trei piese erau tristeți de tăiat venele, pe care domnii le dedicau domnișoarelor cu care erau. Care e faza? Eu știam că te duci să cânți piese pe care să te faci de râs sau piese pe care le știe toată lumea. Acum e cu serenade?
invers

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

21 comentarii

 1. La Iasi s-a format un cerc de “vedete” care simt nevoia sa se masturbeze in grup pe piese triste si care ia la rand toate barurile de karaoke, in fiecare seara. Si de raul lor nu mai are nimeni loc sa se maimutareasca.

  00
 2. Lumea sufera. Ciudat e faptul ca noua nu ne-a dedicat nimeni, nimic. :O

  00
 3. Dara d3v, masturbarea de care zici tu e facuta special ptr frustrati ca tine care nici laba nu stiu sa faca. Fiecare canta ce doreste, cand vrei sa plangi, plangi. Ce spui tu nu are legatura cu ce zice omul in randurile de mai sus.

  00
 4. Hipsters,Hitler,Karaoke-cele mai rele lucruri care au existat si exista :)

  00
 5. Omuleții vin să își demonstreze calitățile vocale, dar mai bine și-ar încerca norocul la Vocea României sau X factor, pentru că e aiurea ca tu să ieși în oraș , să vrei să te distrezi și ei să îți cânte melodii de jale. Mai bine și-ar lua gașca și ar cânta ceva ce știe toată lumea! :D

  00
 6. Don’t cry your love, live with love, smile with it, share it !

  00
 7. De curiozitate: care era localul respectiv? Sa stiu sa nu ma duc pe acolo (sunt iesean). Am mai nimerit si eu prin localuri cu karaoke de ala de taiat venele, dar de obicei oamenii erau la un pahar distanta de lesin si (cred) ca isi alegeau singuri piesele

  00
 8. Se canta ce se cere. Nu poti da vina pe local daca cei ce vor sa cante vor “tristeti”. :)

  00
 9. Cel mai probabil, indivizii din discutie .incercau si ei sa marcheze. Poate, prin alte metode, nu le-a iesit :mrgreen:

  00
 10. O singura data am fost la karaoke si dupa ce m-am trosnit bine am decis ca e timpul sa ma fac de ras. Nu fusesem atent la ce a fost pana atunci, iar cand am inceput eu sa afonesc m-am ales cu stink eyes de la toti. Dupa aia am observat ca de fapt toti care cantau acolo erau super talente nedescoperite, se incalzeau, nu beau decat apa plata la temperatura camerei etc. Eu care credeam ca la karaoke e bataie care e mai praf… Nu mai calc in viata mea pe la asa ceva.

  00
 11. Localurile cu karaoke, in general, sunt cele mai de cacat.

  00
 12. Eu merg doar daca stiu ca sunt oameni care chiar canta ca altfel ma dor urechile rau de tot. In ceea ce priveste serenadele … ar cam trebui sa fie facute in intimitate. 1-2 merge, dupa aceea mori de plictiseala

  00
 13. e greu sa-i înțelegi pe moldoveni, majoritatea sunt prosti de dau în gropi și nespălați.

  00
 14. @zoso: Hotel Cismigiu. M-am gandit ca daca s-au facut de cacat aia care au compus-o, nici mie nu mi-ar fi prea greu…

  00
 15. Ți-am zis doar că era prima oară când am mers. Uite, acum am know-how pentru o altă sesiune :)

  00
 16. @Flo, apa aia n-avea temperatura camerei, era chiar la 36 grade, mi-am băgat eu P în ea. Și, da, așa e, confirm de la fața locului, barurile de karaoke din Iași sug. Iar cântăreții… să se ia de mână cu cei 128.432 (în curs de actualizare) fotografi neînțeleși tot din Iași și să se ducă împreună la cimitir. În folosul comunității.

  00
 17. @Andrei si noua ne e greu sa intelegem cum ai scapt de la avort..

  00
 18. eu le-am facut seara de panarama cand am inceput sa cant mafia :))

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.