Jocurile pentru mașină…

Eram la un magazin și căutam un ghid turistic, când îmi pică ochii pe un joc de mașină. Așa scrie pe el. Zic, nu e o idee rea, merge la drum lung, 30 lei e OK.

Ieri am desfăcut jocul. Fiți atenți aici minte de oameni idioți. Jocul era ceva gen trivia, dar nu chiar trivia. Se împărțeau cartoanele cu întrebări pe categorii. Hai, întrebați-mă câte categorii. 7!!! Că sunt 7 omeni în mașină, mă! Că ai unde să pui chestii în 7 locuri. După care…bla bla bla…reguli cretine, de neaplicat în mers… bla bla bla…răspunsurile nu sunt pe spatele cartonașului, sunt…într-o cărticică!! Citești întrebarea, după care răsfoiești cartea ca să vezi dacă răspunsul e corect!

N-am poze cu el, l-am dus la tomberon în prima parcare. Jocuri făcute de idioți care n-au mașină și nu călătoresc cu mașina.

animale-05

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

24 comentarii

 1. Puteai sa-l dai la giveaway


  Comentariu apreciat.987
 2. NOU
  #2

  Pai stai asa ca 7 oameni e capacitatea minima la ia-ma nene!Ce daca-s 5 locuri?!


  Comentariu apreciat.524
 3. Ma gandesc ca poti ssa nu imparti doua din categorii si raman 5 cei care joaca.


  Comentariu apreciat.211
  • Unul este conducatorul de joc, de asta sunt intr-o carte raspunsurile si daca conducatorul de joc este un copil il ajuta in consolidarea referintelor si ii dezvolta intelectul.

   196
 4. Sa inteleg ca fazan nu mai e de actualitate?


  Comentariu apreciat.522
 5. Solutia este o masina cu 7 locuri sa zicem Audi Q7 si sa aiba neaparat asistenta la conducere (sa isi tina banda si distanta fata de masina din fata) ca sa poata sa joace si soferul.


  Comentariu apreciat.282
 6. poza e a vanzatorului de jocuri?

  36
 7. In State cam toate SUV-urile de clasa mare si monovolumele sunt cu 7 locuri. Au importat ideea dar au dat cred un copy-paste in stil romanesc, fara s-o gandeasca/adapteze.

  94
 8. N-ai inteles! Jocul e pentru cei care si-au luat masina in loc de apartament / garaoniera ;)


  Comentariu apreciat.261
 9. Black stories, ftw. Sunt si in romana 2 parca.

  11
  • Sunt vreo 6 deja in romana si am venit la comentarii sa il recomand si eu. Doar ca nu merge cu copil mic. Dar e clar un joc foarte bun pentru masina si merge fara probleme si in doi. Il gasesti cel mai bine pe lexshop (ei l-au si tradus in romana), dar este si pe cam toate magazinele online mari.

   00
 10. In plin sezon, vara sau iarna, pe Bucuresti-Brasov era targetat jocul. Cat stationezi, mai socializezi cu ”colegii”…N-ai inteles tu. Si la modul serios, lumea mai merge si cu autobuzul pe distante lungi ;) Bogatilor.

  32
 11. În mașină e mișto să joci Bîza.

  71
 12. Babaieti…
  Eu nu inteleg de unde concluzia”7 categorii = 7 oameni”….
  Pana mea, si 2 oameni pot sa raspunda la intebari despre 1.”Fluturi din online” 2.”Animale salbatice din Tunguska”…3…4…5…6″Idioti faimosi in trafic”…7.” Topoare faimoase din Brasov”
  Numazic….eliminand problema celor 7 participanti dubios de recurenta aici… mie mi se pare in joc destul de reusit…Sheldon style…

  122

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.