Cronică de film #96

Game Night (2018)
Porcărie sinistră cu pretenția de comedie. Jason Bateman ar fi putut face un rol bun, dar a preferat să nu se obosească. Scenariul e teribil de prost, singura glumă bună e aia cu familia de negri și cu tipa care umblase cu altul.

Last Knights (2015)
Actori buni, scenariu bun, dar foarte teatral. Cadre prea lungi. Ar fi putut fi un film foarte bun dacă regizorul o lăsa mai moale cu cadrele de telenovele și scurta filmul cu 20 minute.

The Odessa file (1974)
Un clasic. Și e cu atât mai bun cu cât e bazat pe fapte reale.

Thoroughbreds (2018)
Foarte bun, dar e nevoie de răbdare pentru a-l savura.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

33 comentarii

 1. Deci iar nu recomanzi nimic?

  00
 2. Observ că urmărești destule filme. Și totuși ai trimis înapoi Epsonul… păcat.
  Cu un buget de ~ 1500-1800 euro ai putea să ai o experiență cinema care depășește un simplu TV.

  Proiector FullHD Optoma HD27/29 – ~ 3000 lei
  Sistem 5.1 – găsești oferte bune și second să zicem un 2000 lei sau poți suplimenta bugetul dacă poți (receiver + boxe + opțional sub)
  Ecran manual EliteScreens.eu ~ 200 euro

  Recomandat ar fi să ai și pereți închiși la culoare, dacă ai albi atunci ți-ar trebuie un ecran ALR (ambient light rejecting) pentru a păstra contrastul.

  00
  • Why the hate?

   00
  • Probabil fiindca transformi uitatul la filme intr-i activitate care necesita o investitie de 2000 e sau fiindca consideri o “experienta cinema” superioara unui TV chiar daca prima varianta e mult mai obositoare pentru ochi.
   Probabil de asta ti-as fi dat minus daca nu iti respectam dreptul la o opinie.

   00
  • ai uitat sa adaugi bittorrent-ul.

   00
 3. Seriale nordice și germane pe Netflix: Dark, Rain, Jordskott.

  00
 4. Recent mi-au placut I, Tonya, Molly’s Game si Darkest Hour. Amuzant si Get Out, m-a intrigat ca este asa bine cotat si am zis sa il vad.

  00
  • darkest hour e de vazut inainte de dunkirk. ambele vorbesc despre evenimente apropriate dpdv istoric.

   00
 5. N-a fost extraordinar, dar Fahrenheit 451 (2018, HBO GO) e cam singurul ce mi-l amintesc din cele vazute in weekend-ul precedent.
  Iar Cargo (Netflix), mult prea slab.

  00
 6. Vă mai cer ajutorul să-mi aduceți aminte de niște filme.

  Primul film:

  Nu mai știu premisa dar sunt doi tipi, unul mai bătrân (de vârsta mijlocie) și celălalt mai tinerel & naiv și știu că pe amândoi au fost bătuți crunt de viață. Nu știu unde sau de ce sau cum dar ajung să înfieze un orfan, parcă fetiță, și sunt constant pe fugă.

  Al doilea film:

  Sunt o grupă de ratați și amărâți din suburbie care află ei de o chestie mișto care ar putea să-i facă multi-milionari sau miliardari peste noapte. Finalul filmului e cu ei reflectând eșecul și viața, nefiind în stare „să dea lovitura”.

  Al treilea film:

  Se petrece în Al Doilea Război Mondial. Un pluton de soldați americani li se dă misiune, traversează și sunt staționați undeva în Franța sau Germania. Se întâmplă să se întâlnească cu o grupă de soldați nemți sau/și italieni prin pădure la poalele munților parcă.
  Nu e Saints and Soldiers, am verificat.

  Al patrulea film:

  Tot în Al Doilea Război Mondial. Aici e un comandat al trupelor commando care vrea să facă o șmecherie în spatele liniilor inamice. Nu știu de ce sau din ce cauză dar e obligat să caute recruți pentru ce vrea el să facă pe motiv că Forțele Aliate erau mult prea ocupate cu, fie Ziua Z sau operațiunea Market Garden sau cu invadarea Italiei și că n-au timp de el. Comandantul nu se lasă prostit de chestia asta și face el rost de niște unii: hoți, ucigași, dezertori (mi se pare că recrutează și unui spion neamț) și că vrea el să se ducă cu ăștia în spatele inamice să atace un castel sau o vilă fortificată folosită de comandamentul nazist.

  Al cincilea film:

  Un film cu spioni pe timpul Războiului Rece. Un american este capturat și spălat pe creier. Nu mai știu dacă de ai lui sau de ruși dar ajunge să fie urmeze niște instrucțiuni (ceva, la nivelul conștientului) și ajunge să îndeplinească niște asasinate. La finalul filmului mi se pare că încearcă să evadeze de oamenii care l-au spălat pe creier să facă acele lucruri oribile și mi se pare că, la finalul filmului, ori pleacă/evadează ori e omorât dar nu mai țin minte. E implicată fie nevastă-sa sau una pe care el o îndrăgește (nefiind căsătorit în cazul ăsta).

  00
 7. Daca v-ați săturat de filme americane – Festivalul Filmului European http://ffe.ro/2017/programfilme/

  00
 8. Den of Thieves si Hostiles. In rest little britain.

  00
 9. Game night mi s-a parut ok, diferit de comediile din zilele noastre.
  Mi-a placut de blondul ala, Jesse Plemons, desi nu il mai vazusem decat in seriale, Breaking Bad si Black Mirror.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.