Digisport sunt atât de jegoși…

Se ia o știre fără legătură cu nimic și se face legătura cu un eveniment curent important. Autorul, Dan Roșu, e probabil foarte mândru de el. Bravo, Digi, mai spune-ne cum e cu jurnalismul ala curat și bun pe care îl faci pentru un public tânăr și educat.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. Cum nu are nici o legatura? S-a intamplat in aceeasi galaxie in care se tine Roland Garrosul.


  Comentariu apreciat. Thumb up 48 Thumb down 0
  • satu mare e oraș înfrățit cu parisul?

  • Dacă ar fi o analiza a celor mai citite articole de pe site-urile de sport exact aceste știri ar avea cel mai mare impact, cele care încep cu: Groaznic, Înfiorător, Nu o sa iți vina sa crezi, Secretul murdar, Nimeni nu știa … etc.

   Thumb up 6 Thumb down 0
  • Nu vad care e problema.Baiatu a scris un articol despre unul care a vrut sa sarbatoreasca victoria si a sarit in piscina mai mult goala.Si avea sa moara din cauza asta.Care e greaeala, mizeria,minciuna din articol? Poate imi scapa ceva.

   Thumb up 19 Thumb down 0
 2. digi e pa sunt si ei dupa cum bate vantul si ce interese au. Ce jurnalism, ce profesonalism… vise umede in romanica…

  Thumb up 9 Thumb down 0
 3. Pana la urma care site-uri sunt pentru publicul educat (sa zicem 90% din stiri tintesc acest public)? – as zice chiar ca merita un articol nou pe acest blog.

  Thumb up 2 Thumb down 0
 4. Era buna intamplarea asta pentru un colaj psd, pacat ca s-a desumflat gogoasa ieri

  Thumb up 2 Thumb down 0
 5. Poate nici nu-ii plăcea tenisul

  Thumb up 4 Thumb down 0
 6. In categoria: Mamele voastre usuca rufe sub acelasi soare!

  Trebuia sa spuna si ceva de psd, dar ma bucur ca i-a diminuat importanta :)

  Thumb up 2 Thumb down 0
 7. Așa funcționează treaba la digi/adevărul și alte publicații dinastea. După fiecare atentat terorist prin Europa, apare și știre + interviu cu un român stabilit în Paris/Bruxelles/Londra/(orice oraș unde se dă cu bombe sau intră unii cu mașinile în mulțime): ”Un român stabilit în Paris/Bruxelles/Londra/etc. ne dezvăluie clipele de coșmar prin care a trecut în timpul atentatului” sau un titlu și mai pompos: ”Un român a reușit să se salveze din infernul care a învăluit Parisul/Bruxelles-ul/Londra”.
  Mărturia românului găsit de reporteri cu ușurință, doar e plin de români peste tot prin Europa, sună cam așa: ”cum stăteam eu și îmi beam apa minerală, am văzut foc, foc, fum, fum…”. Ba nu, asta era altă mărturie a altui român turmentat.
  Mărturia era așa: ”Eram în casă pe canapea savuram o berică când am schimbat canalul la TV de pe porn, pardon, meci și am văzut breaking news. Nu am înțeles exact ce se întâmplase, cred că a intrat unul cu microbuzul în oameni pe bulevardul situat la 10 km de unde locuies eu și a omorât vreo câțiva. M-a cuprins o spaimă de era să vărs berea pe mine. A fost groaznic, vă spun. Mi-am văzut viața cum îmi fuge prin fața ochilor. Nu vreau să mai trec prin așa ceva niciodată”.
  True story!


  Comentariu apreciat. Thumb up 36 Thumb down 0
 8. NOU
  #14

  Stati putin, cred ca este o confuzie, Attila este nume de ungur si Roland Garros a fost francez.

  Thumb up 1 Thumb down 2
 9. Cam asa se face jurnalismul sportiv in ziua de astazi. Cauti sau inventezi senzational / cancan ca sa mai cresti numarul de vizitatori…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 10. Poate omul era de fapt suparat ca nu a castigat tinutul secuiesc. Si a dat cu capul in piscina de necaz.

  Thumb up 3 Thumb down 0
 11. Acu’ niste zile era mare titlu pe un site de stiri ca o vedeta de tinichea din astea de la noi (regret ca nu am retinut numele memorabilei) a trait drama vietii ei cu pruncul din dotare. Puii mei, zic, o fi copilul bolnav de ceva nasol, normal ca atunci esti chiftele, ca nu e de colo.

  Nu era cazul, din fericire, puradelul s-a pricopsit cu o capusa. Si asta, pentru jurnalizdele romane, era cea mai mare tragedie. Bag seama ca acu 2 luni, cand a venit fie-mea de la sat cu una in antebrat, trebuia sa imi fac seppuku de stres, ca asa drama nu am trait inca.

  Thumb up 8 Thumb down 0
 12. Quality press ce plm

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.