Cursuri de formare profesională în Grecia pentru cadrele didactice cuminți

Fiți atenți aici fază mișto de tot:

o tanti de la Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) trimite un mail pe 4 iulie la toate inspectoratele de sector cum că există cursuri de formare profesională pentru cadrele didactice angajate în locuri foarte liniștite în perioada asta:

GRECIA : ( PARALIA KATERINI , 220 RON TRANSPORT CU CONFIRMARE)
8-16 IULIE, 14-22 IULIE, 7-15 AUGUST

VAMA VECHE HOTEL CLUB D’OR
8-15 IULIE,  23-30 IULIE, 14-21 AUGUST, 30 IULIE – 6 AUGUST

Mișto, nu? Fix la mare, fix în sezon, fix la patru stele. Cine zicea că ministerul nu are bani de manuale? Dacă nuștiți cum sunt cursurile astea, sunt între 2 și 4 ore pe zi și e un fel de “hai să ne prefacem să ne pasă de ce vorbește cineva în timp ce noi suntem cu gândul la plajă”.

Oricum, partea amuzantă e că toți cei care au dorit cursuri în Grecia au primit același răspuns: a fost o greșeală în mail, cursurile alea nu există.

Și mai mișto e că toți oamenii implicați au mailurile pe yahoo, asociate cu conturile de Facebook, deci oricine dă c/p la mail în câmpul de căutare de pe fb poate afla instant cine sunt cei care au organizat treaba, cum ar fi tanti asta, Cătălina Georgescu.

Altfel, sinistru cum săracii, cadrele didactice, voiau Grecia pe banii Ministerului, când locurile alea erau pentru cine trebuie.

17 comentarii

 1. Las aici link spre singura poza relevanta: http://imgur.com/jVrWEKD


  Comentariu apreciat. Thumb up 57 Thumb down 2
 2. Ministerul Educatiei si Turiismului. (nu neaparat in ordinea asta)


  Comentariu apreciat. Thumb up 23 Thumb down 0
 3. E fumata asta boss. Pana si la pricolicii astia din provincie a ajuns moda asta. Ploiesti-ul arata ca un c**, dar s-au gasit bani pentru asa ceva:

  http://www.observatorulph.ro/administratie/82076-angajatii-primariei-ploiesti-prin-rotatie-pleaca-la-cursuri-de-perfectionare

  Thumb up 10 Thumb down 1
 4. Pe tanti asta pare ca o mananca vuvuzela grav… de ce sa nu faca si ea un training, o plaja,d-astea.Asa imbini si utilul si placutul, platesc prostii totul…


  Comentariu apreciat. Thumb up 14 Thumb down 0
 5. Unul din titlurile zilei: “Candidat prins cu fituici la Titularizare, in Timis. Dadea examen pentru postul de educatoare”. Asta nici sa copieze nu a invatat la cursurile respective.

  Thumb up 9 Thumb down 0
  • Slăbuț. S a copiat cu ceasurile smart și căști… Se vede ca supraveghetorii sunt depășiți de tehnica… Nu orice porti pe mana e “ceas”.

   Thumb up 1 Thumb down 0
 6. Nu stiu ce sa zic, am o prietena in Bucuresti care-i invatatoare de 8 ani (lucreaza din facultate), genul care nu primeste aur si alte cadouri si pleaca in Grecia la cursul asta, impreuna cu alti colegi de-ai ei.

  Thumb up 2 Thumb down 3
  • Voteaza corect prietena asta? Daca nu e nici de partea partidului unic, atunci cred ca pleaca acolo din greseala… o fi vreo coincidenta de nume.

   Thumb up 4 Thumb down 3
  • N-are treaba cu PSD, a mers si la proteste. Chiar o s-o intreb. Parte din colegii ei sunt “d-aia care trebuie”, dar parte (cei tineri in principiu) nu au treaba cu invartelile din scoala.

   Thumb up 2 Thumb down 0
  • Nu ca mai conteaza, dar am intrebat-o, se pare ca nu mai pleaca, s-au retras locurile, nu se stie de ce. Iar pana anul asta, nici macar nu se anuntau in institutie excursiile, acum a facut o tipa scandal.

   Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Nu e nici un curs de perfectionare. Cel putin la vama veche. Cunosc pe cineva care merge si le-a fost prezentata ca o tabara, primita de profesori, pentru rezultatele elevilor. Elevii la randul lor merg si ei in astfel de tabere platite de primarie.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 8. eu am găsit acum nici două luni un anunţ cu o achiziţie de 10 bilete de avion pentru colegiul de informatică din Bucureşti, Tudor Vianu. destinaţia era şi mai exotică… Republica Sakha. SIBERIA pe româneşte.
  din fericire, erau bilete dus-întors :)

  Thumb up 3 Thumb down 0
 9. imi place strategia: grecia pentru aia mai cu pretentii, vama aia mai boemi

  Thumb up 1 Thumb down 0
 10. De prin 2005 e moda cursurilor de perfectionare la mare/munte.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.