Problema cu idioții ăștia…

E că nu se lovesc mai tare la oo, să nu mai apuce naibii să se reproducă.

Pe de altă parte, am o idee complet nouă pentru a curăța un pic lumea de idioți. Anunț pe toate canalele media că la ora x în data de y se vor da drumul la tigri înfometați pe stradă. Cine nu are chef să asculte sau să se protejeze, ei bine, ghinion. În felul ăsta educi popendulația și scapi de idioți care oricum știu ei mai bine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

38 comentarii

  1. Ma… nush, ala de la 1:50 s-a rezolvat destul de bine. Si ala de la 3:10 e pe drumul cel bun.

    00
  2. No pain, no game. :)

    00
  3. Asta e problema cu generalizarile astea ale tale… unele sunt pur si simplu accidente.

    00
  4. Eu nu-i inteleg pe idiotii aia cu bicicletele alea, culmea toti au fete de retardati americani tipici. E evident ca exista o sansa de 1% sa iti iasa scamatoria, si 99% sa iti rupi capul

    00
    • Nu exista skater sau biciclist din asta saritor fara sa fi avut ceva rupt. And that’s a fact.

      00
    • Eu nu-i înțeleg pe idioții ăia care se trezesc vorbind fără să aibă măcar idee despre ce. Probabil că le place să se audă vorbind. ;) Mai auzi și acum, de regulă de la pensionari cu mintea ancorată în comunism, astfel de prostii, dar până și ăia au înțeles că oamenii sunt liberi să facă ce le place. Diferența e una de mentalități. Dacă ieși ”dincolo” să te dai pe skate sau pe BMX sau pe orice altceva similar și îți iese ce exersai (că fix despre asta e vorba), sunt șanse bune să te aplaude trecătorii. Aici în România, ei bine, cel mai des auzi ”Cazi!”, ”Se învârte lanțu’!” sau ”Băiatu’, știi să mergi p-o roată?”. Că atâta ne duce capul pe noi. Problema reală nu e însă cu ăia care aleg să se rupă pe sine pe o cantă sau țeavă unde nu e nici dracu’. Problema e cu toți cretinii care simt nevoia să se dea rotunzi în public și-i nenorocesc pe alții. De exemplu la volan. Ah, și în ignoranța ta sigur nu ai cum să știi că BMX-ul e un sport global, cu o popularitate masivă în Europa și nu numai. Dacă te osteneai să dai un search, aflai și că la bază este un concurs eliminatoriu, de viteză, că ramura asta e sport olimpic încă din 2008 și că partea de freestyle va intra din 2016 ca sport olimpic demonstrativ. Consultant pe BMX pentru IOC e Mat Hoffman, a propos, unul care și-a rupt cam toate oasele din corp la un moment dat și care a ținut BMX-ul aproape singur în viață la începutul anilor ’90. Apoi a pus bazele X-Games, un eveniment acolo-șa în America. Unii oameni auzit de el. ;)

      Sunt curios ce părere ai despre gimnastică, băi Saragea. Că pari să te pricepi, așa…

      Hai, spor la scamatorii cu logica!
      Mx

      00
    • [copilu’ lu’ Saragea] Tati, tati azi am invățat la școală litera g. Am temă de casă să scriu litera g mare de mână de 100 de ori!
      [Saragea] Naiv mic, cu față tipică de retardat Saragean, scrie doar ultimul g mare de mână, că la scamatoria asta cu literele in clasa I în 99% din cazuri există șansa să faci fractură de fălănguțe, puiu’ lu’ tata.

      00
  5. „Idioti care cred ei ca stiu mai bine”
    Tocmai te-ai definit, dar in ignoranta ta e greu sa realizezi asta.
    Qed

    00
    • Ia scoate-ma si pe mine din ignoranta !Explica-mi cum aia cu bicicletele pe balustrade nu sunt idioti .

      00
    • @GUGU – degeaba, tot n-ai sa intelegi…

      00
    • @SS-Frate,respekt!Ca sa zic asa,m-ai doborat cu argumentatia…

      00
    • @gugu: cand trick-ul cu balustrada e reusit, rezultatul final e foarte spectaculos. Doar ca asta cere multa munca si mult sacrificiu. Cand nu poti vedea pasiunea unui om, indiferent de ridicolul failurilor, esti ignorant. Dar, ca ignorant, vei continua sa ignori si sa negi faptul ca esti un ignorant. Cerc vicios.

      00
  6. Se numeste selectie naturala si d-aia suntem acum, aici.

    00
  7. Nu merge cu tigri, fi serios. I-ar prinde lumea imediat.

    Pentru ce spui tu, trebuie un animal cu blana ieftina si carne proasta :))

    00
  8. si Edinson s-a chinuit pana a reusit sa inventeze becul :)

    00
  9. Merita vazut „Children of Poseidon”, mai exact pentru a vedea idioti care nu se vor (mai) reproduce: https://www.youtube.com/watch?v=pDCy7JKNPY4

    00
  10. Sau cum o fi să sari din stratosferă cu parașuta, nu? Niște idioți, și ăla de-i iubitu’ lu’ Răduleasca acum, și vicepreședintele google!
    Unii văd sporturile extreme ca pe o pasiune, alții o fac doar în speranța că o să se poată da mari în fața celorlalți, asta este singura diferență dintre idioți și pasionați!

    00
  11. Cred că și mai mult ţi-ar plăcea să fie eliberaţi tigri în niște sate românești.

    00
  12. Dar cum pinguinu ce-ai avut? (02:59)

    00
  13. Nu inteleg de ce sunt toti idioti, pentru ca sunt multe accidente care nu stiu daca le faci pentru ca ai ghinion sau pt ca esti idiot :)

    00
  14. Eu cred că ești tu heităr și invidios…

    00
  15. Va dati seama cate cazaturi in cap si-or fi luat Nadia sau alte gimnaste?! Probabil ca daca erau filmate pe cand erau niste nimeni si puse pe net in loc sa le laude toata lumea se radea de ele la greu.
    Nu ai de unde sa stii ca unul dintre tembelii care cad cu bicicleta in cap nu ajung campioni la sporturi din astea extreme. ca sa ajungi campion la asa ceva trebuie inevitabil sa-ti spargi niste dinti.

    00
  16. Dac-am fi toți ca tine, zoso, tare plictisitoare ar fi lumea.
    Și n-ar mai fi existat sporturi, de niciun fel. Mă rog, poate șah.

    00
  17. @LxF-Esti ortoped? :) Intelege,nu ma refeream la cei pasionati de sporturile astea.Astia sunt informati despre riscuri,isi iau masuri de protectie,au echipamente(foarte scumpe uneori,am cunoscuti).Ziceam de dobitocii care pleaca la lupta in pantaloni scurti,sapca si eventual cateva beri in burta.

    00
    • Nici tu nu știi despre ce e vorba, dar ai păreri ”strong” pe subiect. Fii atent la mine! Nu poți obliga lumea să se protejeze, fiindcă așa îți place ție sau fiindcă ai cunoscuți care au nu știu ce echipament și ai tu impresia că ”așa se face”, deci oricine nu se raportează la iluștri tăi cunoscuți e idiot. În sporturile ăstea care presupun creativitate, libertatea de mișcare e un factor cheie, iar o bună parte din echipamentul de protecție la care faci tu referire îngrădește acea libertate de mișcare legată destul de strâns de evoluția în trick-uri.

      Spre exemplu, un BMX-er care se dă la race (disciplina UCI și olimpică) va purta aproape întotdeauna cască full-face, ochelari, posibil un neckbrace, destul de rar o apărătoare de coloană și aproape sigur nimic altceva, pentru că are nevoie de picioare ca să sprinteze, nu să-i fie ținute în loc de niște genunchere.

      Unul care se joacă la o cantă sau la o țeavă, însă, poate poartă niște combo-guards moi și ușoare pentru genunchi și tibii, rar mănuși și ceva petru glezne, dacă a avut probleme cu ele. O cască are vreo jumătate de kilogram și dacă o ții în cap o zi întreagă o simți altfel. Plus că sunt destul de puține manevre la viteză cu adevărat mare și, sincer, nu tot timpul ai nevoie de ea.

      Un idiot ești dacă te duci să te dai cu toate apărătoarele posibile și te miri că nu îți iese nimic, când tu te poți mișca doar 2 cm în fiecare direcție.

      Siguranța principală e cea ACTIVĂ, adică să știi să te dai. Și dacă știi să te dai, îți poți asuma niște chestii. Ca fapt divers, eu personal sunt un mare avocat al căștilor și îmi terorizez cunoscuții să le poarte. Dar știu perfect că dacă te arunci pe o cantă cu cască și blindaj, dar nu știi ce faci, ajungi mai rău decât dacă știi bine ce faci și o dai în șlapi și bermude. Cam asta e diferența între action sports, ălea pentru pasionați inimoși, și ”sportul extrem”, care e pentru imbecilii care cred că e de ajuns să te arunci și să-ți dai drumul.

      Uite cum nu moare nimeni, dacă știi bine ce faci:
      https://www.youtube.com/watch?v=KITzBCumE3Y
      Și ține cont că ăla e un mediocru și manevra aia e o bagatelă, deci nimic special.

      Mx

      00
  18. Bună ideea cu tigrii. Dar propun un mic amănunt : să se facă anunț bilingv, iar în două limbi (una fiind a celor colorați, iar cealaltă a celor ce vor ținuturi) să se spună ”Ieșiți din case ! Reducere de 90% la toate magazinele„. Suport eu reducerea pentru primii cumpărători !

    00
    • Vroiam prima dată să scriu doar de ăia cu autonomia, dar mi-am dat seama că mai există unii la noi în țară, deci de-asta greșeala cu ”bilingv„.

      00
  19. se va da drumul la tigri, nu se vor da…

    00
  20. Doar cativa pot fi numiti idioti din videoclipul asta: gen primele 3 incidente, tipul cu punga de 5m ce incerca sa zboare/faca pe superman.
    Asta de prin primele 90 de secunde.

    Restul, oameni ce-si investesc timpul pentru o pasiune si invariabil apar si micile accidente de pe urma carora progresezi.

    00
  21. NOU
    #37

    Cum sa ii numesti pe skateri si bikeri idioti, man…? Asa sunt sporturile astea, se lovesc constant. Cu ce te afecteaza pe tine faptul ca ei se lovesc? Man, cateodata chiar esti nasol si am impresia ca o arzi asa din pura frustrare sau ignoranta totala. Nu sunt sigur ca gandesti tot timpul. Am inteles ca e blogul tau si poti face ce vrei, dar credeam ca esti mai finut si putin mai versatil, dar uneori esti foarte limitat si o arzi ca un cocalar pursange, si imi pare rau ca spun asta. Trist.

    00
    • Ca om care vin din lumea asta, îți spun sincer că nici skaterii și nici bicicliștii nu sunt niște genii. De fapt, suntem destul de simpli și de rudimentari și nici măcar nu știm să ne susținem cauza. Dar nu despre asta este vorba.

      Ca oricine altcineva, și posesorul blogului de aici e îndreptățit la o părere. Întâmplător, pe subiectul ăsta părerea se suprapune cu percepția generală despre skateri și bicicliști, fiindcă lumea mai întâi vede îi vede pe niște unii obosiți de viață, căutând să epateze, și abia apoi pasiunea și dăruirea din spate, care de multe ori sunt dominante. Dar dacă dăm cu parul, nu rezolvăm nimic, ba dimpotrivă! Lucrurile ăste se explică bine merci, cu frumosul și mai ales cu argumente. Nu legându-ne de mă-sa ăluia care nu e pe film cu noi.

      Ah, și vezi că în românește ”versatil” înseamnă ”schimbător”, nu ”polivalent”.

      Mx

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.