Voyo şi VPlay – “proprietatea e un moft”

scris de 168

Amuzant cum nişte idioţi au făcut o pagină anti-voyo, care să protesteze împotriva închiderii vplay. Gândit cam pe genunchi zic, că e destul de greu să boicotezi ceva dacă nu eşti abonat, nu?

Amuzant cum idioţii urlă în gura mare că ei oricum nu se uită la ProTV. Păi…ce are asta a face cu ce se discută? Nimic, doar voiam să mă dau mare!

Amuzant cum idioţii urlă că doar un ordin judecătoresc poate închide un site. Să mori tu că lăbarii ăstia de piraţi vor să ajungă la judecată? Ce le va spune judecătorul? Ah, ce simpatici, sunteţi nişte antreprenori, muie protv, amendă 200 milioane!

Amuzant cum idioţii urlă că ProTV îi forţează să se uite la serialele lor obosite. Trecem peste termenul forţează şi ne concentrăm asupra dreptului de a ne uita la seriale, drept cu care se pare că ne-am născut.

Amuzant cum idioţii urlă că Pro TV-ului i-a scăzut audienţa şi de aia vrea să închidă nişte siteuri care difuzează nişte seriale pe care ei, Pro TV, nu le difuzează.

Amuzant cum idioţii confundă ProTV S.A. cu Pro TV.

Amuzant cum idioţii se plâng că suntem o ţară de mâna a treia, dar nu văd legătura intre pirateria la vedere şi faptul că lumea ne vede ca pe nişte sălbatici. Proprietatea e doar un moft (asta a zis-o un nene neo-comunist, Ion Iliescu pe numele lui, care a ţinut România 10 ani pe loc).

Amuzant cum Costi Rogozanu a tras un vplay mic şi a împrumutat de la articolul meu anterior nişte idei, că doar erau gratis, şi nici nu era necesar să citeze sursa.

 

29577135