romnet o dă în bară
www.romnet.org vs http://romnet.org
Vrea cineva nişte adrese de mail, cu telefoane cu tot?
www.romnet.org vs http://romnet.org
Vrea cineva nişte adrese de mail, cu telefoane cu tot?
Blog din reţeaua blog20.
Hosted by Linux Security Group.
aha… si ceva soft de downloadat pentru curiosi -
)
http://samba.romnet.org/Utilitare/Diverse/ – misto
d-ala cu licenta
Who-aaaah. Guess who’s using cracked software ?
http://samba.romnet.org/Utilitare/Antivirus/BitDefender-v8prof/ and so on.
mda, si un serials_2000.exe
http://samba.romnet.org/Utilitare/Diverse/Poze/SEX/
what about this ?
ce dobitoci
cine sint romnet? netu’ romanesc
)) ?
LOL, ahahaha rar mai vezi asemenea gafe la un loc sub umbrela aceleasi firme:
Baza de date cu emailuri + warez + pr0n. All public. GG!
free pr0n .. cine sunt astia?
Vad ca au destule soft-uri.
Lol, misto, asta ar fi de pus la panoul de onoare.
Cum naiba le gasesti, mey?
Cel mai tare mi se pare Shutdown Windows.lnk de aici:
http://samba.romnet.org/Utilitare/
=))
M’am intors putin, ca mai devreme n’aveam timp
and i quote: “ROM NET este o companie specializata in servicii de marketing online. Ne bazam pe o varietate foarte larga de cunostinte: de la cele mai simple pana la cele mai complexe tehnologii, design, consultanta si strategii de marketing.”
Am avut pana acum blue air si romnet. NEXT, please!
Ma’ntreb care’o fi varietatea de cunostinte tehnologice? Laminare? Cel putin stiu la cine sa apelez… NOT
asa e de anul trecut romnet.org
caterinca,
baietii au si cate un eggdrop pe acolo, ceva scule de flood si nuke, slabute oricum.
si sa nu uitam, pornache
grav de tot
))
hm. auzi, daca as da un spam la insii din sql zicand : am gasit adresa dvs de e-mail pe http://…. , o fi spam ?
Lol, de cat timp cautam hartile neuronGIS :d
Romnet nu era agentia aia care a scos pe piata in 2004 presupusele stenograme PSD? Si a carui sef a vrut in 2005 sa fie consilierul lui Base?
nu au legatura, romnet.org e o retea de cartier.
http://www.interlan.ro/membri.php
Haha, au blocat accesul acum
Asa trebuia sa fie.A fost permis accesul pentru persoane ce stiau, dar se pare ca au aparut si musafiri nepoftiti.
@demas
este o confuzie intre romnet.ro (ROM NET fiind intr-adevar o agentie fuul service de comunicare online) si romnet.org.. sau altii care folosesc si marca “ROM NET” fara justificare
zoso: Multumesc pentru ocazia de a oferi clarificari!
Vlad TOCAE
[...] tot are Zoso seria de “asa nu” am dat azi peste un domeniu setat super. Ia sa facem un [...]
si ce template au pt site
)
cat talent de ctrl-c si ctrl-v..ntz ntz ntz