Robbie Williams și generațiile care vor veni

scris de 121

Generațiile care vor veni după noi vor avea mai mult noroc. Mă rog, unii. Eu îi voi povesti copilului meu cum e la concert, cum nu te duci cu bricheta metalică, cum te duci băut și mâncat și, eventual, iei un suc imediat cum intri. El va fi ok. Alții cu părinți normali și logici vor fi ok.

Ceilalți vor avea părinții care au răbdat de foame și sete la absolut toate concertele care au fost până acum și n-au învățat nimic de la nici unul. Pentru că românul e obișnuit să aibă grijă cineva de el: întâi statul comunist, apoi statul iliescian, apoi plânge că e șomer și că n-are nimeni grijă de el. Cineva, altcineva, trebuie să ia tot timpul măsuri pentru ca el să se simtă bine. Toată lumea, mai puțin el, trebuie să facă ceva pentru el. Cineva trebuie să ne facă autostrăzi și locuri de muncă, doar votăm o dată la patru ani, ce naiba, nu avem timp să ne ocupăm de asta zi de zi.

Aseară la Robbie Williams au fost cozi la băutură. Am vărsat o lacrimă. E revoltător cum cineva trebuia să facă ceva pentru ca oamenii să se bucure de concert și n-au făcut.  Vor înjura organizatorul, se vor jura că nu vor mai merge niciodată la un concert și la următorul vor face la fel. E prea greu să își ia măsuri de siguranță sau să se pregătească. Lasă ca mergem acolo și au alții grijă de noi.

La ultimele concerte știam placa: beam un energizant cu o oră înainte, făceam un pișu înainte să intru sau fix când intram, luam ceva de băut și apoi îmi găseam locul și nu mă mai mișcam de acolo. Plus, acum există așa ceva sau așa ceva, cu care treci lejer de controalele de la poartă.

Pun pariu că, dacă scriam un articol despre pregătirile pentru concert, lua 10 like-uri maxim de la toți mergătorii care acum vor da like la toate articolele despre cât de nasol a fost.

sticla