Antena3 face panaramă cu evacuarea

scris de 86

update: vorbit cu oameni din interior, știau că se apropie scadența. plus că de un an și o lună sunt știri că se mută în clădirea willbrook

Aseară a fost regal:

“Cum îndrăznesc să ne fotografieze. Au fotografiat și o colegă însărcinată în luna a 5-a, dacă își pierde copilul. Așa ceva nu se face”
“Cum îndrăznesc să intre la mine în birou, să mă deranjeze, fără să anunțe sau să bată la ușă” – Radu Tudor
“Suntem urmăriți de 10 milioane de telespectatori”


 

Slugile plătite să mănânce rahat turcesc de la Antena3 fac azi gargară că ANAF le-a dat cinci zile să părăsească sediul.

Numai că ei și-au negociat din septembrie 2014 noul sediu, la o lună după ce patronul lor, Dan Voiculescu, a fost băgat la pârnaie. Și parcă știu că s-au mutat, de aia aveau un maimuțoi care făcea circ că el nu mai întră în sediu, acum că el aparține lui Kovesi (fractura logică le scapă).

Așa că acum latră aiurea. Ar trebui fie să plătească o chirie decentă, ceea ce nu fac, că de când i-a luat poliția pentru șantaj, unele companii au lasat-o mai moale cu reclama, fie să se roage de mogul să o împuternicească pe Camelia să aducă niște bani cinstiți din Cipru și să plătească paguba.

Mai zi, tu, slugoiule, cum Antena3 produce bani și se susține din ce produce!

Și retorica cu “dacă lor li se întâmpla asta, vi se poate întâmpla și vouă” e cel puțin ciudată. Nu am văzut alte trusturi să hărțuiască procurori și judecători. Nu am văzut alte trusturi să dea înregistrări manipulante sau să hărțuiască persoane fizice după bunul lor plac. Nu am văzut televiziuni să latre sunt unii care au terenuri luat ca investiție la Roșia Montană și, când se dovedește că au doar 1mp, să refuze să retracteze.

 

antena3-panarama