quickies

  • viaţa de studentă, o minunăţie.

  • bucureştenii vor trebui să îşi spele trotuarele. hai nu, măcar să le dezăpezească.

  • finalizarea costă. cine are curaj să şi-o tragă cu o curvă făra prezervativ? sifiliticii?

  • patriarhia acuză presa de denigrarea preoţilor. nu, bre, că iau mită şi influenţează politica nu e vina presei.

  • 2.6 milioane de români citesc bloguri.

  • cele mai poplare vedete tv şi cele mai fumate vedete tv.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. „Viata de studenta” nici macar nu este originala, as putea sa pariez ca Irene este de fapt un pusti cu cosuri.

    00
  2. finalizarea costa prea mult. asta e mai grav decat … Base. cum or fi ajuns la preturile alea?

    00
  3. o fi, n-o fi, nu stim… insa stiu un singur lucru: orice om pune sare si piper cand povesteste ceva. deci in realitate e un pic mai naspa, mai monoton :)

    00
  4. 2.6milioane? :lol:
    (recunoaste guzganule ca toti is la tine p’aici, de aia ai dat jos pluginul de vizitatori online… :))))))))))))))))))))))))))))

    00
  5. Decat sa ma finalizez la dudile alea intre masele, de banii aia nu agat o gagica care ma lasa sa o fac de mai multe ori?

    00
  6. cum zicea si Garm mai sus, blogul „viata de studenta” nu este absolut deloc original. pare un copy paste din Belle de jour, varianta soft…

    00
  7. This is the war between Huidu and Badea.

    00
  8. viata de studenta – varianta romaneasca Gossip Girl

    00
  9. NOU
    #9

    Eu am ce am cu linkul catre postul celui cu finalizarea pe bani.

    http://twitpic.com/zpb82

    Mergem pe site-ul „destinatar”, adică krond.org și vedem acolo ce și cum, detaliile pe forumul lor:
    http://forum.krond.org/viewtopic.php?f=9&t=1946

    00
  10. Cine se baga la o estimare a tonajului domnisoarei Irenne ?

    00
  11. Iar promovezi, bre, toate ştoarfele şi poveştile lor inventate pe WC, în timp ce plâng că sunt prea grase şi nu le fute şi pe ele nimeni? :)) Oare ce mai face Eloa?

    00
  12. bucurestenii vor trebui sa-si spele trotuarele,sa-si curete strazile pe care rezideaza,sa-si reabiliteze blocurile…il duce capu’pe nenea oprescu…

    00
  13. @ktx: 95-105Kg!?

    00
  14. ai uitat sa adaugi ca quickie ca mediafax baga reclame pe rss… :D

    00
  15. Vali, asta e pentru tine, pentru a fi informat, nu pentru a spama sau a spune ceva cu forta. Daca vrei sa il lasi sau daca nu… din punct de vedereal publicului tau este irelevant/povestile vechi nu mai sunt vizionate.

    Topul ala e o vrajeala obosita, Exact si Obae sunt cei care mananca frimituri de la Kiss si Prima (unde Huidu da din coate sa ajunga sef).
    Iti pun mai jos comentariul pe care l-am pus la Teo pe blog.

    Teo, am pus mai sus legatura care se afla in spatele Exact si Grafitti BBDO, legata direct si ea (agentia) de Kiss si Prima TV. Deci partea cu minunatul sondaj este clar demonstrata.
    Mai mult, mutarea celor de la Exact, care au facut un studiu telefonic (esti in lumea asta de prea mult timp si stii cum se fac studiile astea) si i l-au dat repede lui Huidu (stiind ca la cat de plin de el este se va bate in piept cu el) a fost o mutare care se numeste “pune morcovul in fata magarului si te trage el…”.

    Acum vroiam sa spun altceva: Virgil Iantu avea la Prima salariul de 17.000 euro pe luna. De ce crezi ca a fost zburat Virgil exact dupa o altercatie cu Huidu? Pentru ca – brusc – nu mai era bun?
    Nu, nici gand, l-au trimis pe Virgil acasa, in timp ce tocmai pregatea un mare show la Prima, dupa ce s-a incordat Serban si i-a pus strambele necesare.

    Huidu are o lunga istorie de supt sireturi la sefii din Prima (inca de pe vremea lui Cristi Burci 0 de-aia si comentez in numele dansului) si dat la gioale si bagat strambe la colegi.

    Daca vrei ii luam pe rand:
    – cu Virgil deja am spus;
    – Fintescu si el a fost trecut pe linie moarta pana a inceput sa-i faca masaje intensive lui Huidu;
    – Adriana Maris, care era una dintre vedetele postului care il ridiculiza la fiecare pas pe Huidu a fost data la o parte si trimisa acasa;
    – Teo Trandafir, daca o cunosti ;) sper ca a aflat si ea cat de mult si de tare a ajutat-o Huidu… prietenul Huidu.

    O sa se intrebe unii de unde are Huidu atata putere. Tocmai, ca n-are, el e bun numai la jocuri de culise si la sopteli pe sub scarile metalice de la Centrul de Sanatate, apoi Semanatoarea, apoi… si tot asa.
    Cat timp a fost Burci acolo nu a avut nici o putere, dar apoi s-au schimbat sefii si Huidu a facut tot ce i-a stat in putinta sa anihileze concurenta.

    De ce crezi ca nu pleaca Huidu de la Prima. Pentru bani? Nici gand, a avut o oferta babana de la Pro! Nu, el nu pleaca pentru ca stie ca in Pro nu merge cu fofarlica, si are garantia ca in Prima el invarte toate sforile murdare pentru a ramane miezul. Stii de cate ori s-a vorbit la Prima de scoterea Carcotasilor din grila? De cel putin 3 ori, in modul cel mai serios. De fiecare data insa Serban a apelat la pile si prietenii conditionate (caci stie multe si santajeaza la greu).

    Acum sper ca intelegi mai multe…

    Urmaresc discutia si daca Huidu mai posteaza si alte mizerii le povestesc si pe-alea.

    Dar, ca sa-ti fie clar, nu te mai minti cu apa rece si nu mai incerca sa fii diplomata… iti face mai mult rau. Nu spun sa replici cu suedejia si badarania lui Huidu, stiu ca nu poti.

    Cat despre ce spune Badea… nu e vreun doctor sau vreun psiholog dar… a crescut pe strada si simte oamenii.

    Si daca i-a facut vreo caracterizare lui Huidu ar fi trebuit s-o crezi.

    Mai mult, la cat de isteric il stiu pe huidu (si crede-ma… il stiu extrem de bine), nu se va opri aici.
    Caci a asteptat sa te stingi, din punctul lui de vedere, ca sa te atace, caci altfel n-avea curaj. Si daca a facut-o acum… o va mai face. La lumina, sau, asa cum ii place lui mai mult, pe la spate.

    Specificatii tehnice:
    1. Nu il urasc pe Huidu, numai ca lucrez cu el de prea multi ani si sincer… m-a cam saturat de viata. E o japita ordinara, un calic si-un disperat dupa putere, un infatuat si-un invidios cum n-am mai vazut.
    2. Nu sunt fanul tau. Te urmaream ocazional si-atat.
    3. Ah, ce-mi place adevarul!

    00
  16. @Cristi Burci: chestiile astea ti le puteam spune si eu. sunt scoase din burta, fara dovezi palpabile.

  17. si imi place asta mult

    „Si lasa si vrajeala cu marele sondaj realizat pe o amarata mie de persoane, ca orice om din lumea asta face o criza de ras.
    Tu vrei sa aproximezi cateva milioane de oameni, public clar si existent, prin raspunsurile unui televot de 1.000 de oameni?! Pfff!”

    culmea e ca tu iti iei banii pe 1.400 de pipălmetere :)

  18. Cine draq e panarama aia care scrie povesti porno?

    Ce vrea si Cristi Burci, se supara daca se afla cum se spala banii?

    00
  19. Zoso: nu stiu cat adevar contine informatia furnizata de Burci, dar nu cred ca ar trebui sa o ignori asa gresiv. Nu stiu cat e inventie in ea, dar povestea cu sondajul ala e de trei bani. Nu cred in el, ci mi se pare ca lumea a exagerat promovandu-l. E opinia mea.Nu intru in amanunte. Am multe semne de intrebare legat de el. Sa se spele pe cap cu vedetele lor.

    00
  20. Interesante comentariile, imi place ca oamenii isi dau silinta (si cu parerea). Mai ales cand le e frica sa creada ca altcineva vrea si poate sa incalce normele. Haha, mersi Zoso pentru minima apreciere.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.