Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. A, mi-ai adus aminte să scriu ceva despre tezaur – și acolo se fac poze, când am fost chiar mă încurajau (o noutate pentru București). O să pun ceva în curând.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Du-te sa vezi si Human Body la Antipa, daca mai e.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Deea, scrie te rog, ca ma intereseaza ce ai de spus despre tezaur.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Am fost si eu acum cateva luni si m-a surprins, dar nu in cel mai placut mod, recunosc, nici nu mi-a displacut. Mi-as dori sa contina mai multe piese de muzeu. Cu doua galerii permanente (1:istoria razboiului daco-roman si 2:tezaur) si cea temporara (a chinei) mi se pare mic si nu sensul spatiului. E adevarat ca mare parte din tezaur a ramas la rusi dar istoria Romaniei nu se rezuma doar la tezaur. Nu avem nici istoria altor tari dar un muzeu de istorie dupa modelul muzeului Antipa tot am putea realiza. Mai multe galerii am vazut la Muzeul de Istorie din Sibiu.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. stiu ca e offtopic dar m-am gandit ca poate te intereseaza… in tg Mures nu se poate vorbi deloc la telefon pe Orange. o parte au semnal dar nu se aude nimic la apel, o parte nu au net, si foarte multi nu au niciun pic de semnal :D

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Poza de la intrare face toti banii.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Ai platit vreo taxa foto? Stiam ca au taxe diferentiate in functie de camera in care vrei sa faci poze. Cel putin acum vreo 2 ani, iti cereau separat 70 de lei doar pentur camera tezaurului.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. La muzeul de istorie nu erau expusi si niste ciorapi de-ai tai? Ca la cat is de vechi … De cand cu adidasii astia noi, stii tu :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. Cât de misto ar fi columna lui Traian realizată și pictata cu finețea vaselor chinezești. :O

  Thumb up 0 Thumb down 0
 10. În Constanţa la Muzeul de Istorie şi Arheologie bate vântul. Nu mai intră nici măcar turiştii. Poate vii pe aici să faci o sesiune foto şi să revigorezi traficul. :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11. NOU
  #12

  Simona, am fost io la ala din Constanta. Smecherie, tata! Aveau ziare si bancnote din alea vechi, scrise ciudat. Era bancnota cat capacu de veceu. Si oale, ulcele, linguri, sabii si statueta aia cu ganditoru de la crevedia. Veche de mii de ani cica. Asa di tari mi-o placut..si intr-un colt au expus un bordei dobrogean de acum 10 mii de ani. Aveau aia cosuri din nuiele impletite, sulita pentru mamut, strachini din pamant, joarda pentru jarteaua da nevasta, di toati aveau. Si acum 10 mii de ani. Iti dai tu seama?!
  Asa di tare mi-o placut. Si in fata muzeului o cantat fanfara si s-o dat bere si mici si dansau fatucile cu fustele in cap si cu chilotii indesati in cur. Tari frumos la muzeu; mai vin s-altadata!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 12. Faine poze, merci :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13. Iti recomand Muzeul Municipiului București (Palatul Suțu ) de la Universitate:
  http://metropotam.ro/Locuri-de-vizitat/Locul-Saptamanii-Palatul-Sutu-art1627623307/

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.