Unii oameni și-o merită…

Dacă nu pleci imediat după ce vezi asta și dacă mai revii acolo vreodată meriți tot ce ți se va întâmpla vreodată. Patronii sunt hrăpăreți, autoritățile sunt corupte, a devenit responsabilitatea fiecăruia să își păzească pielea.

Și reacția clubului:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Oare ITM-ul a fost sesizat? Doar norocul a facut ca nimeni sa nu fie ranit.
    Astfel de situatii nu le putem observa insa putem vedea daca exista usi de evacuare, daca acestea sunt libere sau blocate, inchise cu lant si lacata.
    Activitatea de siguranta pentru clienti se poate vedea si prin semnalizarea riscurilor din locatie: pericol de impidicare, pericol de alunecare, pericol electric, semnalizarea suprafetelor vitrate.

    00
    • Mie,ca si client,imi cade tencuiala sau bolovani in cap.
      Ce treaba are ITM-ul cu asta???
      Inteleg comentariul cu link specific in nick,dar hai macar sa fie cat de cat la obiect.
      O intrebare pertinenta este daca OPC-ul a fost sesizat.

      00
    • „Ce treaba are ITM-ul cu asta???” – incidentul acesta poate sa fie incadrat ca incident periculos si in astfel de situatii trebuie anuntat ITM-ul.
      Orice administrator este responsabil de siguranta clientilor, vizitatorilor din spatiul lui.

      00
    • Itm=munca, pentru situatiile hen colectiv intervine ISU pompieriada…

      00
    • Normal ca are si ITM de a face cu asta, guys. Ce e asa greu? Acolo lucreaza niste oameni…da, sunt si oameni care lucreaza intr-un club. Nu toata lumea merge acolo doar sa bea si sa sa danseze. Deci pentru barmani, chelneri sau mai stiu eu ce angajati are clubul ala…e normal si obligatoriu sa intervina ITM-ul pentru ca de la locul lor de munca risca sa plece cu capul crapat.

      00
    • @safety
      Greu cu logica asta domne….postarea este facuta de catre un client.De ce i-ar pasa clientului de siguranta angajatului in momentul in care i-a picat un bolovan in cap?
      Ca bonus suplimentar,pariez ca minim un sfert din clientii clubului habar nu au ce e ala ITM,nu au auzit de el,nu ii intereseaza.

      00
    • Iar dacă veneau autoritățile să-i închidă în noaptea aia, urlau clienții ca din gură de șarpe că nu se mai pot distra.

      Unii chiar merită.

      00
  2. Repede, sa punem pe Facebook, in loc sa sesizam autoritatile.

    00
    • evident, clubul, daca era, recunostea tot, spunea si gravitatea situatiei plus masuri specifice, nu ar fi minimizat totul si pus pe seama unei infiltratii. oh, wait…

    • @C, de unde stii ca nu le-a facut pe amandoua? Sesizarea autoritatiilor este la fel de importanta ca raspandirea informatiilor. Nu vad de ce s-ar exclude una pe alta.

      00
    • Autoritatile nu-ti dau like-uri, mai ales daca e o stire panicarda inutil (zic asta dupa ce am citit reactia clubului).

      00
    • In 2018, în România, poststeavpe facrbook are impact mai mare.
      Ce „autorități”, ba, unde te crezi, în Germania!? CAND au făcut „autoritățile” ceva?

      00
  3. Nu e problema bos, de la niste tencuiala in cap nu mare nimeni, maxim comotie cerebrala, dar aia se duce pe picioare!

    00
  4. Cu toții am citit cartea ‘Podul Mogoşoaiei. Povestea unei străzi’ de Gheorghe Crutzescu unde scrie ca in Clădirea Control a existat Restaurantul Modern, frecventat în special de deputaţii ţărăniști dar și de filozofii Petre Ţuţea, Mircea Eliade, Emil Cioran, scriitorul Cezar Petrescu, pictorii Camil Ressu și Nicolae Dărăscu, memorialistul Vintilă Rusu- Sirianu sau sculptorul Constantin Brâncuși. Aici cânta și Grigoraș Dinicu (1889- 1949), violonist și compozitor român de origine romă, unde era ascultat de dirijorul și compozitorul Ionel Perlea (1900- 1970) și uneori de compozitorul George Enescu (1881- 1955). În anul 1946, restaurantul Modern se închide fiind redeschis în 1954, complet renovat iar după 1957, în cadrul unor reciprocități, la Berlin (în partea R.D.G.) și în București, apar restaurante cu specific german și românesc, astfel, Restaurantul Modern devine Restaurantul Berlin.

    tldr; – avem o clădire veche unde este un club cu prețuri umflate pentru profit maxim dar proprietarii nu investesc în imobil punând in pericol integritatea clienților.

    00
    • Cu toții am citit cartea […]

      aha

      00
    • Eram ironic, nici de Sf. Niciolae nu știți de glumă?

      00
    • Stai stai stai, proprietarii sau chiriasii? Este o mica mare diferenta daca ne referim la cine sa renoveze o cladire istorica, daca vorbim de proprietar e una cu cati bani produce vs cat ar costa restaurarea cu manopera anilor de constructie sau chirias vs renovare cu mai multi bani

      00
    • Vina este împărțită, chiriașul știe foarte bine starea imobilului unde își deschide afacerea dar de cele mai multe ori primează profitul mai ales când după 3 ani de la Colectiv nu a fost tras nimeni la răspundere.

      00
    • tu stii ca, chiriasul nu poate modifica nimic fara acordul proprietarului-vecinilor si a directiei de cultura compartimentul arhitectura imobile istorice(unde este cazul) nu? pai atunci de ce dai vina pe chirias, chiriasul vine pentru locatie, dupa cum am scris, nu poti pune vopsea lavabila 2018 la o cladire declarata monument, acolo se foloseste var si alte procedee conform anului de construire a cladirii: daca cladirea este din 1880 trebuie sa folosesti aceleasi materiale si procedee ca in anul 1880, ia vezi daca tu ca chirias ai vrea sa dai 1000 de euro metrul patrat reconstructie…

      00
  5. Lucrarile de executie se verifica si accepta prin prisma dirigintelui de santier, din partea proprietarului, si a RTE-ului, din partea constructorului. Astia doi semneaza ca e ok, pe un proces verbal. Adica si constructorul si proprietarul, prin reprezentatii lor, isi asuma ca ce s-a executat e conform cu normele si legile in vigoare, si eviden, cu proiectul din autorizatia de construire. In mod normal, ISC_ul va fi sesizat, sau se va autosesiza, si daca va fi cazul, se va face o expertiza care sa spuna ca ori: 1. nu s-a executat conform/proiectul nu a fost ok, si din cauza asta a cazut. 2. s-a intamplat din cauza unui factor extern, asa cum ar fi acea infiltratie. Dupa asta se pot trage la raspundere, daca e cazul, proprietarul si/sau constructorul, proiectantul. Ce tine de reactia clubului, ar fi trebuit sa ceara scuze, macar de forma, chiar daca n-au fost victime si chiar daca exista posibilitatea sa fi fost al doilea caz, un accident cauzat de un factor extern.

    00
  6. Na, daca mergeti la club in loc de sfanta biserica…

    00
  7. Dā-te bā cā cade!

    00
  8. hatereala maxima la comentatori. reactie aiurea a proprietarilor.
    facebook isi face treaba. dintr-o chestie care putea sa aiba o rezolvare simpla a ajuns motiv de injurat. bravo popor

    00
  9. Probabil ar trebui un control in Control? :)))

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube