Țuțuianu și-a schimbat un pic minciuna

După ce, pe 5 februarie declara că a citit în presă că o multinațională și-a trimis angajații la protest, senatorul Țuțuianu revine ieri cu o versiune nouă:

„Astăzi am avut trei oameni de la Dărmănești, care lucrează la Yazaki, și mi-au spus că dacă este nevoie vor veni și dau și declarații la instituțiile statului că au fost obligați să meargă la protest”, a afirmat senatorul PSD Adrian Țuțuianu ieri, citat de Agerpres.

Deci nu mai e îndemn sau trimitere, e obligare. Pentru a apăra miliardele alea care nu există, multinaționalele și-au obligat oamenii să meargă la proteste.

Eu sunt curios și de altceva: cum au ajuns ăia trei să ia legătura cu senatorul? Așa, de curiozitate, că poate îmi folosește și mie pe viitor, pentru că Petre Roman, pe vremea când era senator de Brașov, avea un birou prin zonă și nu l-am văzut vreodată deschis. Nici măcar o dată în doi ani de zile.

De asta zic, poate e vreo metodă nouă de a contacta un senator și nu știm noi.

Și aș fi curios dacă ăia trei chiar există sau au fost înghițiți de gaura aia de 1 miliard de euro lăsată de tehnocrați în buget, pe care comisia de investigație cerută de Dragnea nu a reușit deloc să o găsească.

21 comentarii

 1. 10 miliarde


  Comentariu apreciat. Thumb up 36 Thumb down 3
 2. E porc. Dărmănești e in Dâmbovița, judetul lui, iar Yazaki au fabrica in Prahova, lângă Ploiești. Nu vrea sa se ia de multinationalele de la el de acasă.


  Comentariu apreciat. Thumb up 70 Thumb down 1
  • Necazul este că aceași versiune am auzit-o și eu. Iar eu locuiesc în zonă. Și am auzit-o acum 4-5 zile. Cu sursa informației, în cazul meu, am o problemă. Între Dărmănești și Ploiești nu-s așa mulți kilometri, cam 10-12 km.

   Thumb up 4 Thumb down 9
  • fara multinationale (Renault Pitesti, METRO, Microsoft etc) PSD-ul n-ar mai avea bani pt a da mita electorala asistatilor sociali care ii voteaza. minciuna asta cu ‘multinationalele’ e de fapt o incercare inepta si ridicola de denigrare a protestelor, PSD incearca sa denatureze motivul pt care oamenii au iesit in strada

   Thumb up 4 Thumb down 0
 3. Ei cum au luat legatura cu el… I-au lasat un mesaj pe Fb :))


  Comentariu apreciat. Thumb up 31 Thumb down 1
 4. tutuianu asta a citit in silicoanele fiica-sii, la fel cum citea mama omida in cafea


  Comentariu apreciat. Thumb up 38 Thumb down 2
 5. Vezi ca gaura nu e de 1 miliard. Ci de 10 miliarde.
  Bine, nici la 10 nu au gasit-o.

  Thumb up 5 Thumb down 2
 6. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]


  Comentariu nasol. Thumb up 8 Thumb down 39
 7. se joaca cu focul.

  babaieti, psdisti, noi va lasam in saracia voastra si cu alesii astia, dar ar fi bine sa invatati de pe acum reteta de turte de pamant de la haitieni.

  Thumb up 9 Thumb down 3
 8. Deci:
  […]dacă este nevoie vor veni și dau și declarații la instituțiile statului că au fost obligați să meargă la protest[…]
  Senatorul melcilor are niste declaratii pe persoana fizica de la niste indivizi care reclama o fapta penala, nu oficializeaza nimic, dar “daca e nevoie” poate lua si declaratii scrise de la aia. Cum adica, “daca e nevoie”??? Ca si cum m-as duce eu la politie, le-as zice ca am fost obligat sa il omor pe gheorghe si sa il ingrop in curte, daca e nevoie in acest sens dau si o declaratie. Daca e nevoie, nu e musai, doar asa informativ le-am spus. Cum cuantifica licheaua asta “nevoia” de a da declaratii, lucram pe incredere aici, pentru un eventual proces impotriva companiei care ar fi obligat asa ceva merge doar marturia lui Tzutzurel ca au venit unii si i-au zis la ureche? Sau e inca un cacat mancat de un pesedist?


  Comentariu apreciat. Thumb up 28 Thumb down 1
 9. Parcă și “țuțu” e un pic urmărit penal de când era președinte de CJ?,ceva cu o firma sa de avocatura…..

  Thumb up 4 Thumb down 1
 10. Uau 3 trei oameni din 600.000 .De fapt aia 3 nici nu au fost ci voiau sa vina si ei la un miting, oricare numai sa fie platiti.Daca ii ia un procuror la intrebari ca am inteles ca se dau voinici sa vezi ce repede retracteaza tot ce zic.Le trece tutuiala imediat.


  Comentariu apreciat. Thumb up 11 Thumb down 0
 11. Pai atunci sa ne spuna dl. Tutuianu de ce nu ne lasa sa sustinem concurs pe pozitia de consilier juridic la PMB, acolo unde a “promovato” pe fiica lui.


  Comentariu apreciat. Thumb up 13 Thumb down 0
 12. Da mă toți din piață am fost plătiți. Psdisti împuțiți. Erau metrourile pline de oameni de tot felul. MARȘ PSD.
  Și încă ceva, îmi pare rău pt bătrânii noștrii că halesc tot, ne-au dat la pensie,asta aud.
  OK, păi io ți-am dat aer condiționat, tvuri bune, laptop, pc, haine, note 3 plm etc. Astea nu le pune mama și tata….

  Thumb up 9 Thumb down 0
 13. Corporatia respectiva nu poate fi atentionata vis a vis de mesajul senatorului? Poate considera ca a fost lezata imaginea firmei si solicita in instanta daune. De la persoana care a facut afirmatia defaimatoare….

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.