Dragă Tefal, Optigrill e un produs foarte mișto!

Tefal au o reclamă pe TV la un grătar electric foarte mișto, care are opțiuni pentru a găti perfect câteva tipuri de carne. E scumpulean, costă 800 lei, dar din reclamă pare tare de tot.

Faza e alta. Ei continuă să îi facă reclamă, deși peste tot pe unde este de vânzare apare cu stoc epuizat: eMAG, Altex, Flanco, MediaGalaxy.  Nici măcar CEL.ro nu îl are la vânzare.

Bun. Eu nu mă pricep la eCommerce (deși fac consultanță pe asta), nici la retail, dar minima logică ar spune că, dacă nu ai produsul pe stoc, oprești și reclamele de pe TV. Că nu mai au rost. Le pornești iar când produsul tău poate fi cumpărat din România, pentru că după aia iar avem discuții că pe Amazon e 600 lei și la noi e 800 lei.

 

54 comentarii

  1. Aseara aveau optigrill la Auchan AFI la 500 lei (cel mai mic pret pe care l-am vazut vreodata la produsul asta – si-l urmaresc de ceva timp). Am vrut sa iau unul dar tocmai ce-l luase cineva pe ultimul sigilat si nu mai era decat cel expus (refuz sa cumpar chestii pe care si-au pus mainile 139136218797231382 oameni). Si da, e un produs foarte misto.


    Comentariu apreciat. Thumb up 30 Thumb down 3
  2. Ce spui tu are logica. Dar daca vine omu’ (ca asa sunt vazuti clientii pe acolo)in magazin intreaba de produsul, ca a vazut reclama, asta si pleaca cu alt produs asemanator recomandat de nenea de la raion. E cu carlig reclama asta…

    Thumb up 10 Thumb down 1
  3. Astea electrice sunt misto la inceput cat sunt curate. Dupa prima folosire se umple de grasime si te chinui sa il cureti o ora si la cate butoane are asta o sa fie un deliciu! E la fel ca storcatorul de fructe, il folosesti 5 minute si il speli o ora.
    Pentru cine are curte sau terasa tot tambalul cu carbuni ramane la putere.


    Comentariu apreciat. Thumb up 109 Thumb down 4
  4. fostt curios si citit review-urile de pe emag. pare minunat pt un necunoscator in ceea ce inseamna a face un gratar. si, inainte sa dati cu pietre: din vita se poate face gratar fraged, word!

    Thumb up 0 Thumb down 1
  5. eu mi-am luat unul de la concurenta de la kaufland. isi face treaba bine. n-are programe, doar ti-l setezi sa se faca carnea mai incet sau mai repede. se curata usor. am iesit ieftin.

    Thumb up 2 Thumb down 3
  6. 1.nu se compara niciodata cu gratarul clasic facut afara la foc de lemne si carbuni
    2.e mai bun fata de alte grill-uri de pe piata la banii astia
    3.daca stai la apartament ai nevoie de o hota smechera pt ca altfel miroase in tot apartamentu’ 24h
    4.dupa gratar curatarea lui nu e asa simpla pt ca lasa mult mai multa mizerie in realitate fata de ce arata ei in reclama

    Thumb up 6 Thumb down 3
  7. a fost toata luna noiembrie 400 sau 500lei nu mai stiu exact la altex/mg, ce minciuni spui omule? 800 de unde? 600 lei parca era varianta pe negru. am vrut si eu sa cumpar dar din cate recenzii am citit pe amazon si altele cica carnea iese mai mult fiarta decat prajita…

    cine vrea varianta mai ieftina este tefal panini grill tot de 2000w, merge si carne la ea. si mai e si tigaia grill talent pro cea pe la 200lei din fonta

    Thumb up 4 Thumb down 0
  8. L-am luat eu la 480 de lei din Altex acum o luna, inainte de black friday cu cateva zile.
    La fel si eu, am vazut reclama la tv si am inceput sa-l caut pe net.
    Initial am gasit pe emag, varianta XL era 880 de lei, la Flanco/Altex, aceasi model la pretul de 480 lei. Am inceput sa citesc recenzii pe emag si unul mi-a atras atentia, zicea ca pe la sfarsitul lunii septembrie l-a cumparat cu 400 lei, ceva de genul, pana in 500, ceea ce m-a cam surprins, o crestere cam mare chiar si pentru emag, aproape dublu.
    Am dat comanda online cu ridicare din magazin, m-am dus in AFI sa-l si cam aia a fost.
    Aparatul e bun, am facut pana acum la el peste, ceafa, carnati, vita de mai multe feluri si legume.
    Are un lef multicolor, care afiseaza starea carnii din grill, ce am observat si aici depinde doar de gustul meu, trebuie gatita un pic mai mult decat este indicat. Are 6 moduri de gatit, defapt o ajustare a puterii – burger, pui, sandwich, carnati, vita si peste plus decongelare. Este recomandat sa fie alimentat doar cand se foloseste, existand riscul de a fi activata faza de preincalzire si devenind periculos pentru cineva care il poate atinge din neatentie. Spalatul se face destul de usor, cele doua plite se scot si se spala sub jet/masina de spalat vase dupa ce s-au racit, cam 30 min si datorita inclinarii de 7 grade a grill-ului, zeama se scurge usor intr-o tavita.
    Sunt multumit de el, nici nu se putea mai usor de folosit dar ciudata politica de preturi au retailerii romani.

    Thumb up 8 Thumb down 0
  9. Ah, tefal, tigăi de unică folosință la preț premium.

    Thumb up 8 Thumb down 5
    • Ar trebui sa înveți sa folosești o tigaie, atunci…

      Vasele Tefal care le am au rezistat (încă rezista) foarte mult timp fata de concurenta.

    • apai, daca le cureti cu buretele de sarma

      Thumb up 8 Thumb down 2
    • Numai experți aici, bă băieți, țigăile tefal au un fund subțire spre inexistent.
      Asta duce la 2 lucruri:
      – Căldura e e distribuită că naiba și riscul de ardere a mâncării e mult mai mare cu tot cu teflonul lor.
      – Cu timpul tigaia se va umfla în mijloc fiind doar o tablă cu mâner lucru care duce gătitul inegal și stricarea teflonului mai repede.
      Astea sunt chestii care până și un spălător de vase le știe dacă belește ochii un pic prin bucătărie dar nah, nu toți sunt masterchefi că voi.

      Uite aici dacă nu mă credeți pe mine: https://lifehacker.com/5963540/use-science-to-buy-better-pans-and-cookware

      Thumb up 4 Thumb down 3
  10. Probabil mai au buget pe 2017 si vor sa-l termine pe tot sau nu iau deloc in calcul ecommerceul.
    App, cand analizezi noi reclame? Astea de Craciun sunt o sursa buna pentru un nou articol.

    Thumb up 4 Thumb down 1
  11. E misto prostia aia. Ideal pentru 2 persoane. In vara cand l-am luat am cautat ceva pentru cel mai bun pret.
    P.s. pentru cine zicea mai sus ca e greu de curatat, ambele fete sunt detasabile si are cuva pentru grasime.
    Si e al naibi de rapid. Nu mi-a venit sa cred ce repede se face carnea.

    Thumb up 0 Thumb down 1
  12. NOU
    #34

    Daca mai ai gratarul lenesului nu cred sa se merite achizitia.
    Daca te gandesti ca e comod si ca o sa-l tii in bucatarie nu o sa iti placa, zic eu.
    Oricat de bine ventilata ai bucaria se face miros si fum. Fum de ala lipicios de iti pute mobila pana o stergi cu smacul de rigoare. Atata doar ca dupa ce gatesti si manaci parca nu…

    Am acasa asa ceva, https://altex.ro/gratar-electric-russell-hobbs-flame-red-19921-56-1600w-rosu/
    Am facut la el porc, piept de pui si peste (pastrav), cate odata din fiecare. A doua oara nu mi-a mai trebuit.

    Este EXTRAORDINAR la senvisuri. Ies o nebunie. Daca ai vazut Chef http://www.imdb.com/title/tt2883512/ chestiile alea din film chiar ies bune la draciile astea de gratare.

    Legat de ce am eu. Raportul pret calitate este foarte bun. A facut doi ani, este folosit de cel putin 3 ori pe saptamana, si este in stare foarte buna. Se incalzeste uniform, stratul antiaderent este intact, nu bate nu trocane :D

    Daca iei traznaie de genul, dau si retete, incercate nu din auzite.

    Thumb up 2 Thumb down 0
  13. Am incercat toate grill-urile electrice posibile de la cele cu 200 de lei pana la cele profesionale de restaurant care costa si 2000 de euro si pot sa va spun ca niciunul nu isi face treaba ca un grill in stil clasic cu carbuni.
    O alternativa mult mai buna la gatirea preparatelor de tip grill este cuptorul electric cu convectie, care are un grill inclus ca si accesoriu si carnea iasa mult mai buna, decat cele facute pe grill-ul electric. Iasa inclusiv dungile pe bucatile de carne ca si cum ar fi fost gatite pe un grill de carbuni. In plus poti sa folosesti cuptorul si pentru alte preparate. Carnea gatita slow iasa demential, deoarece cuptorul regleaza si umiditatea si nu se usuca, ramand suculenta. Singurul minus pentru un cuptor cu convenctie e pretul destul de piperat, iar unul mai sofisticat costa 1000-2000 euro. O solutie mai ieftina sunt cuptoarele de gatit profesionale din metro, care costa cam 900 lei, dar sunt mai simple.

    Thumb up 1 Thumb down 4
  14. din cate banuiesc la TV,ziar faci contractul cu 3-6 luni inainte si nu ai optiune ca la Adwords sa pornesti/opresti cand vrei.

    Thumb up 8 Thumb down 0
  15. m-a tentat si pe mine dar nu l-am prins neam sub 800 lei.

    Thumb up 0 Thumb down 1
  16. Pentru ce sa dai 800 ron?? N-o sa iasa niciodata zemoasa si aromata ca in tigaie.
    E atat de simplu…
    https://www.youtube.com/watch?v=vxF1n96cpHU

    Thumb up 2 Thumb down 1
  17. La o cautare rapida se pare ca cei de la melarox ro il au pe stoc, cu 640

    Thumb up 1 Thumb down 1
  18. Da razatoare Vorner cand mai baga?

    Thumb up 3 Thumb down 2
  19. De ce sa opreasca reclama? Lasa ca e bine ca il vindem noi astia care au ramas cu el pe stoc sau furnizorii inca il au. Nu promoveaza un produs al lor(chinezarii) ci unul pentru care in schimbul acestei promovari au primit discount de la producator sau daca il cumpara de la NOD sa fie sanatosi. E bine sa il promoveze pe scurt:))
    Sa promoveze cat mai multe poduse ce nu le au pe stoc.

    Thumb up 0 Thumb down 3
  20. Eu l-am luat cu 475 lei de la Altex, au fost reduceri timp de 2 sapt la el. De testat nu am reusit…posibil de lene.

    Thumb up 0 Thumb down 1
  21. Grasimea scursa de la gratar nu o aruncati la canalizarea orasului, nu ? Ca ar fi cam nasolut :D :D :D

    Thumb up 5 Thumb down 5
  22. mi se pare mult prea scump, mai bine inveti sa faci carnea cum trebuie :)
    il au la altex dar link-ul este https://altex.ro/gratar-electric-tefal-optigrill-gc714812-2000-w-6-programe-automate-negru/

    Thumb up 0 Thumb down 1
  23. Cel mai bun gratar ,cand nu ai acces la cel cu lemne,etc.este la Dry Cooker !
    Carnea se marineaza ,min.30 min (exceptie pestele) cu mirodenii plus lichidul : vin sau bere ,suc de mere,struguri ,etc sau otet balsamic diluat cu apa minerala si indulcit cu zahar .Carnea nu trebuie sa pluteasca in marinata .Nu puneti mult lichid la marinata !
    Se incinge tigaia unsa cu ceva ulei ,se pune carnea scursa si se lasa sa prinda un strop de crusta pe fiecare parte,adica sa-si schimbe culoarea. Se adauga 1/2 din marinata ,inclusiv usturoiul si frunzele din marinata peste carne si se acopera cu capacul tigaii. Se fierbe la foc mic ,pana scade tot lichidul ; daca va place friptura in sange nu puneti decat o lingura de marinata . Se mai intoarce carnea in tigaie, ca sa se prajeasca uniform .Incercati sa nu ardeti carnea ..Pieptul de pui e gata in 10 min, cotletul sau ceafa de porc ,cam 15 min -depinde cat a fost de batran porcul :D

    Thumb up 0 Thumb down 3
  24. NOU
    #49

    ~470 de lei în auchan Timișoara

    Thumb up 2 Thumb down 0
  25. Buna, imi poate spune cineva daca face fum acest produs?

    Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mai bine investesti intr-o tigaie de fonta de calitate, sunt unii care le au de la bunici de vreo suta de ani , altii le au de vreo 50-60 de ani, sunt grele si greu de manevrat dar nici o tigaie nu se compara.

    Thumb up 6 Thumb down 1
  27. Ai dreptate. Doar că și la marketing sunt idioți:)

    Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Wow!
    Sandwich maker cu extra butoane. Asta da invenție.
    Numai la camin la faculta mai prajeam carnea la sw. maker. Si doar cand eram f beti.

    Thumb up 3 Thumb down 2

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.