De ce nu avem talk-show-uri gen Leno, Conan, Kimmel sau Ellen în România?

Alex, adorabil și inocent cum îl știm, pune o întrebare legitimă: chiar nu există public pentru un talk-show de calitate în România? Pentru că majoritatea celor cu IQ peste 50 nu ne uităm la Capatos sau Măruță pentru că vrem să ne păstrăm neuronii.

Răspunsul e lung și e mai jos:

Aspectul financiar

Publicul potențial american este de 350 milioane suflete, plus Canada sau Mexic. Asta se traduce prin investiții mari pentru a produce o emisiune de calitate, care sa atragă cât mai mulți oameni.

La noi cuvântul de ordine este mermeleală. Daily Show, îl știți, are jumătate de oră, patru zile pe săptămână, are 20 de textieri. 20 de oameni care fix asta fac. La noi se angajează 4 cu jumătate de normă, se dau doi afară și se improvizează. După care li se taie salariile pentru că a ieșit un rahat și nu s-a uitat nimeni la el, și se merge în continuare pe improvizări și peticiri.

Plus, faptul că avem 30 de televiziuni care se bat pe același spectator nu ajută prea tare, speranța este ca după alegeri să se mai rărească și să se mai profesionalizeze.

Aspectul uman

Am mai scris despre asta de câteva ori. Diferența dintre Conan O’Brien și Robert Turcescu este că primul nu face altceva. Nu are două afaceri de catering și o shaormărie, nu conduce și un post de radio în paralel, nu își ocupă timpul cu altceva decât cu emisiunea sa. Și asta face ca emisiunea să fie bună și el pe subiect.

Pe vremuri, Mugur Mihăescu sau Mihai Bendeac scriau, jucau și regizau, eventual se ocupau și de costume și mai dădeau și cu mătura prin studio. Poți face asta dacă ai o echipă in spate, nu de unul singur. Ricky Gervais nu e el singur mașinist, scenarist, șofer, sunetist, actor și producător, sunt 10 oameni care gravitează în jurul lui, și asta îl face să fie bun și concentrat pe produsul final.

Plus, la noi sunt foarte puțini oameni capabili să facă față unui invitat și să și mențină publicul în priză. Florin Călinescu era unul. Lucian Mîndruță e altul. Cătălin Bordea (da, curva aia de la Capatos) lucrează la asta și va fi unul în 5 ani.

Finețuri: conducerea

Nu vă doresc să aveți de-a face cu Boncea pe teme de producție TV sau orice teme. Omul e un lache flaușat cu impresii de geniu mondial, pentru că i-a intrat în cap că se pricepe, deși oricine poate face emisiuni proaste cu bani mulți. Șmecheria e să faci emisiuni bune cu bani moderați.

Și nu e doar el. Așa sunt toți. Niște incompetenți care nu sunt dați afară pentru că nu are cine să le ia locul. Știu o groază de povești de prin toate televiziunile despre ce înseamnă producție TV și cât de incompetenți sunt oamenii. Oameni care au impresia că un copywriter e prost și inutil, că un regizor de emisie e un cameraman mai deștept, că un scenarist e un student la Litere care n-a avut noroc în viață.

Finețuri: tradiție și deprindere

SNL e la sezonul 50 și ceva. Daily Show a început în 1999. Celelalte au zeci de ani de tradiție. Tradiție care n-a apărut din senin, ci s-a format pentru că exista o clasă de mijloc, pentru că mama și tata ajungeau acasă la ora X și dădeau drumul la televizor, pentru că au conceput un format și au rămas cu el zeci de ani, făcând mici modificări.

Nu poți educa un public dacă schimbi formatul de 2 ori în două luni.

 

Talk-show-ul nu e ușor. De aceea majoritatea dau greș, pentru că sunt plictisitoare, pentru că invitatul e uzat și neinteresant, pentru că moderatorul e nepriceput.

filme-sopranos-3

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

57 comentarii

  1. Foarte bine punctat. Din pacate si trist de adevarat…

    00
  2. mai tii minte cand mircea badea era onan o’brien?

    00
  3. La noi este Moise Guran si biziday. La thedailyshow nu ma uit la invitati in majoritatea timpului, ma plictisesc. Tot la noi mai este Mircea Badea care are emisiune de ceva ani buni și am mai văzut că unii se uitau la antene din amuzament la câte tâmpenii pot debita ăia. Personal evit antenele, nu-mi plac emisiunile cu tâmpiți.

    Mai contează și poziționarea geografică. În țările calde, de la Mediterană de exemplu, nu prea am văzut pe cineva să stea să se uite la talk-show-uri.

    00
    • Invitații de la Daily Show sunt oameni ce tocmai au terminat o carte, o emisiune, un film. Întotdeauna au ceva bun de zis, măcar pentru 4 minute.

      Spui că ești mare intelectual dar dai skip când vine un autor acolo.

      00
    • Nu am spus ca as fi mare intelectual iar majoritatea invitatilor de la emisiunea TheDailyShow nu prezinta importanta pentru mine. De ce să stau 8 minute să o ascult de exemplu pe Hillary Clinton?! Cu ce e cartea acesteia sau ceea ce face ea important pentru mine?

      00
    • Pai daca nu stai sa asculti, de unde ai sti?

      00
  4. Cu ce fineturi vii si tu. De ce sa avem daca Capatos iese bine cu paradutele alea exhibitioniste? E mai usor sa iti arati chilotii decat sa scrii un scenariu.

    00
  5. Dan Diaconescu puncteaza la majoritatea criteriilor alese de tine: emisiune facuta cu bani putini, acelasi format, publicul acelasi de ani de zile.

    00
  6. Nu avem pentru ca nu avem vedete/autori/politicieni care sa poata sa tina o emisiune din asta. Show-men amuzanti mai gasim.
    In plus, subiectele importante la modul absolut sunt evitate (asa cum se pare ca iti place si tie), asa ca vorbim doar despre rahaturi minore care se intimpla pe mica noastra tarla. Daca lumea ar fi mai deschisa, si invitatii mai implicati in chestiuni majore, poate ar exista o audienta.

    00
  7. Ce l-ai pieptănat pe bordea…. Adică nu e rău, omul e bun, dar îl apreciază cel mai bine cel care îl cunosc, ca la capatos e doar de generic.

    00
  8. De ce a murit emisiunea lui Florin Calinescu ? Cum sa ai un asa succes la inceput cu „Chestiunea zilei” si apoi sa decada pana la disparitie ?

    00
    • nu stiu exact la ce perioada in timp de referi – daca te referi atunci pe moment, poate ai dreptate, nu mai stiu cum a fost, insa daca te duci mai aproape de zilele noastre, omul a avut niste probleme imense, este un erou pentru simplul fapt ca mai rezista in viata.

      00
    • Conteaza ca din toamna, o sa avem Chestiunea Zilei intr-un nou format pe Prima Tv, sper sa aiba succes.

      00
  9. Palaria jos pt indrazneala de a spune adevarul! Sa nu-ti faci dusmani, stii ca romanul e ranchiunos. Scoate-i si tu pe Capatos, Măruță si Boncea la o bere-2-3 pt „no hard feelings” :)

    00
  10. Eu cred ca nu avem show-uri mai inteligente in Romania pentru ca pur si simplu nu este suficient public pentru ele. Oamenii care consuma show-uri de calitate nu reprezinta media in tara asta. Sunt convins ca daca ar exista suficienta cerere, ar aparea si copywriteri inteligenti, si vedete cu suficient IQ, si formate atragatoare. Piata se regleaza singura in functie de cerere. Ce rost are sa faci consome si icre negre cand toata lumea vrea saorma „cudetoate”? Noi nu reprezentam nici media nici majoritatea in tara asta, prin urmare nu va face nimeni un show pe gustul nostru – nu e rentabil economic.

    00
  11. Garantat 100% e între cele mai rezonabile emisiuni chiar dacă nu e talk show in adevăratul sens.

    00
  12. mi se pare de bun simt ce ai scris aici, sunt de acord in mare parte. ar putea fi totusi doar o perioada de tranzitie. eu am 26 de ani, sunt tanar, insa nu imi amintesc emisiuni de calibrul acces direct sau capatos acum 10 ani. Parca era un calinescu, un tuca ce mai iesea din sfera politica. Acum nu stiu cat de calitative erau, dar cu siguranta nu erau Maruta – si nici o’brian or letterman nu fac tocmai emisiuni de cultura. Ce ai zis tu e corect, insa anticipez ca lucrurile se vor schimba, nu o sa prinda la infinit genul asta de divertisment. Primul pas ar fi, cum ai spus si tu, revizuirea nr. de programe tv.

    00
    • îți pot povesti.
      fiind un singur talk show, chestiunea zilei, trebuia să fii pregătit când te duceai acolo, pentru că știai că rândul tău urmează peste alte 3 sau 6 luni. acum, cu cele 5 televiziuni de știri și 3-4 televiziuni de divertisment, oamenii știu că se pot duce oriunde ca să spună orice.
      iar la tucă, când făcea doar showul, era o luptă pe viață și pe moarte. omul era pregătit, documentat și războinic. după aia s-a apucat de afaceri și n0a mai avut timp să citească documentația pregătită de sclavi. turcescu la fel. show-urile lui cu bile albe și negre era tare de tot. după aia a devenit manager la realitatea, dupa aia la realitatea fm și n-a mai avut timp de jurnalism.

    • Culmea este ca exista Maruta pe programul 2 (parca se numea Garsoniera lui Maruta) si era cu totul altceva decit acum. Dar banul strica tot, pentru bani mai multi si-a vindut si sufletul.

      00
    • Niciodată şi nicicând în România un show de talia celor enunţate de Vali nu or să aibe în veci „succesuri”. Tocmai din acest motiv.
      Lumea nu vrea „să vorbesc” despre realităţi, realizatorii nu mai „se pregăteşte” pentru discuţii bazate pe real, care nu bat câmpii pe colcauri de vedete feminine şi/sau fotbalişti şi, nu în ultimul rând, datorită faptului ca lumea care mai plăteşte pentru calitate nu mai face parte din grupurile ţintă.

      Dacă te uiţi acum le oricare din emisiunile, hai să le spunem înmod supralicitativ – talk-show, în realitate mai mult decât mondene, fie ele „Canapeaua lui Măruţă”, fie „Acces Direct”, fie „În gura presei”, fie orice altceva, gradul maxim de penetrabilitate este reprezentat de colocvialul – dacă îmi e permis să îl numesc astfel – „şuşanea”.

      Aceasta este numitorul comun al nivelului de inteligenţă pe de o parte, dar şi al nivelului maxim de acceptabilitate şi posibilitate de interpretare personală. Şi maneaua. Şi „personalitaţurile” care o animă. Şi vedetismul de cea mai slabă factură şi origini. Şi lista poate continua la nesfârşit…

      Disiparea gradului de implicare în pregătirea unei asmeena emisiuni, slaba calitate a „motivelor” şi interesul foarte redus al publicului audient (care şi dacă ar vrea nu poate să reziste unor interminabile calupuri de PUB, ce depăşesc uşor şi cele mai răbdătoare firi – că deh, AD-ul se vinde cel mai bine pe segmentele de maximă audienţă) duc sine-die la pierderea tuturor bunelor intenţii iniţiale. Nu trebuie să uităm aci şi uşoarele „inserări” în subiect, care vin dinspre alte departamente ale respectivelor staţii TV.

      Al-fine, noi nu mai contăm ca audienţă atât de mult. Cu excepţia ratingurilor atât de pompos publicate peste tot, în speranţa recâştigării unei poziţii de vârf în ceea ce priveşte încasările. Şi bineînţeles a marii mase de popendulaţie, nu neapărat cu un IQ limitat la o cifră – discutabilă, ci exploatabile din punct de vedere al unor informaţii simple şi care nu necesită concentrare sau procesare intensă. Şi pentru că marea masă a celor care muncesc şi plătesc taxe, nu mai au timp să se piardă în noianul de subiecte de factură frivolă sau submediocră, preferând orice altceva decât TV-ul corcit.

      În urma lor rămân însă cei cărora destinul divin nu le-a prea zâmbit la momentul cheie, cel al selecţiei din telecomandă a canalului TV pe care îl vizionează.

      00
  13. Momentan noi nu prea avem public pentru asa ceva…Capatos o sa o duca bine mult timp…

    00
  14. Lucrurile se vor schimba doar atunci când măsurătorile de audiență vor lua în calcul și calitatea, nu doar cantitatea. Adică atunci când va conta mai mult un telespectator cu buget lunar de shopping de 5000 de lei decât o lopată de proști cărora le curg bale din gură, abonați la ajutoarele sociale de la primărie.
    Când tovarășii care gestionează bugetele de marketing vor înțelege că mușteriii care cumpără produsele lor vor să le vadă spoturile în emisiuni decente, nu la Măruțe, Gâzi, Capatoși și alte panarame, atunci lucrurile se vor așeza ușor. Până atunci, se cumpără doar cantitate, prosteală multă, antena3, b1, ghiță, sclipici, curve, țâțe și mocirlă.
    Pași timizi se fac deja, companiile responsabile susțin deja emisiunile mai sănătoase (vezi Moise Guran), însă fără un suport serios de la instrumentele de măsurare a audienței treaba e degeaba. Și aici vine întrebarea: cine e interesat de măsurători detaliate și pe bune? Televiziunile în niciun caz, clienții de publicitate ar trebui să se trezească, dar asta se va întâmpla doar acolo unde directoarea de marketing nu e amanta blondă a patronului sau a șefului cel mare.

    00
  15. Cea mai buna emisiune talk show a fost a lui Jay Leno The Tonight Show . J.L President.

    00
  16. E vorba si de invitati. Unui politician ii convine un moderator tip Robert Turcescu, care-l perie (ori tip Mihai Gadea). Nu s-ar duce daca ar trebui sa mearga la un moderator CU PERSONALITATE.

    In plus, ceea ce ai evitat tu sa spui este faptul ca televiziunile prefera moderatori DE-AI CASEI, carora sa le impuna invitatii si linia postului. Cei cu personalitate sunt evitati (nu intamplator as zice).

    Nu in ultimul rand, pe principiul daca te-ai obisnuit cu mancare proasta caviarul nu-ti va mai placea, tind sa cred ca daca maine ar aparea un moderator BUN acesta n-ar avea succes. In cazul talk-show-urilor politice cred ca publicul apreciaza faptul ca stie dinainte cu cine tine televiziunea X. Te uiti la Antena 3 pentru ca il urasti pe Basescu si vrei sa auzi cum e injurat. Te uiti la B1tv pentru ca vrei sa vezi cum e injurat Ponta.

    Ideea e simpla: ce ai zis tu in articol este CAUZA principala. Dar acum lucrurile se pot indrepta mult mai greu decat pare.

    00
  17. La noi, Mexicanu se cearta cu sotia. La Maruta. Nu dau link sa nu vomati.

    La ei:

    Bryan Cranston reads erotic fan letter

    00
  18. Asta a zis si Radu Alexandru la Mandruta, nu prea ai cum sa te compari cu piata americana.

    Dar asa ca experiment daca toti baietii de la catavencii ar sta inca o ora dupa program si ar baga saptamanal pe youtube o emisune de 20-3 min ce ar iesi?

    Baza de textieri ai, ar merge perfect paralel cu ceea ce fac ei zi de zi si ar putea relua materialul.

    Degeaba te uiti la KImmel, Stewart, Colbert si ramai deconectat de ceea ce se intampla la noi, te amuzi dar nu te ajuta cu nimic.
    Material ar fi, numai A3 e o hoarda de mistouri ridicate la fileu.

    00
  19. Chiar daca s-ar aduna o echipa buna care sa fie capabila sa produca un show de calitate (oricum ai denumi tu calitatea), ramine cealalta parte a baricadei: invitatul. Cati oameni de calitate poate furniza Romania? Cati oameni care au idei, care au produs ceva, care au ceva relevant de spus? Avem o singura sportiva care face performanta in tenis, 3-4 artisti notabili international, tot atitia actori. Nici cu un show saptamanal n-ar fi material destul.

    00
    • Aici gresesti.
      Oameni sunt, insa trebuie cautati. Din pacate, la noi devii VIP doar dupa ce ajungi la TV, iar la TV ajungi doar bagaboante gen Dragusanca sau Columbeanca, manelisti gen Salam sau Minune, ori patibulari gen Mizil.
      Prin urmare, ca sa gasesti oameni care sa fi facut ceva in viata si care sa aiba ceva de spus, trebuie sa-i cauti folosind o check-list cu alte criterii decat cele utilizate in prezent. Din pacate, producatorii, realizatorii si cum dracu’ i-o mai chema pe cei care lucreaza la talk-show-urile de azi sunt vai de mama lor, n-au nici interes, nici coloana vertebrala si adesea nici creier… Iar patronii lor sunt chiar mai rau, caci vorbim despre oameni ca Borcea, Voiculescu, Fratii Micula…

      In final, ca sa nu se spuna ca am doar critici si nici un fel de solutii, uite doar doua idei de oameni care sunt complet ignorati de mass-media dar care au reprezentat Romania cu cinste si au si ceva interesant si util de spus, ca urmare a experientei de viata si profesionala:

      – Avem cativa judecatori care au facut/fac parte din complete de judecata la CEDO. N-au judecat procese privind statul roman, ca nu e voie, dar au avut ocazia sa vada si auda niste lucruri extraordinare, am avut ocazia sa vorbesc cu o astfel de persoana si am ramas masca!
      – Avem cativa (fosti) membri ai misiunilor OSCE in Balcani (exact, organizatia europeana de securitate care investigheaza prabusirea avionului malaezian in Ucraina). Printre acesti romani este si un tip care a ajuns Deputy Director of Elections Department in Misiunea OSCE in Kosovo, organizand direct mai multe scrutinuri electorale timp de 6 ani, la un nivel de complexitate la care cei de la Comisia Electorala Centrala a Romaniei nici nu viseaza (e.g. fiecare vot avea cod de bare?!).

      Si ca acesti oameni sunt multi alti romani, care nu se vad insa de curvele si tampitzii pe care ni-i baga pe gat televiziunile.

      00
    • Avem dar nu o sa-i gasesti citind Click si altele la fel.
      Romanii care au trimis steliti in spatiu, sa-i auzi cum au reusit, cum au finantat, rolul statului ( spoiler alert: zero ), romanul care a obtinut baza de la Pol, etc. Ati auzit de Limbajul D? A contribuit si un roman la asta. Dar sunt si alte domenii mai putin elitiste: cei care monitorizeaza autostrazile, poti gasi o groaza de povesti in rindul celor pasionati de caile ferate si care au contribuit la constructia lor, etc. Mai sunt si altii dar ma opresc aici.

      00
  20. Flooorinnn Calinescuuuu!….

    00
  21. 1. la „noi” trăiește și se propășește mișto-ul românesc, tovărășesc, caterinca de autobază … la „ei” umorul neagresiv, conștient, dar care surprinde esența, ai ce învăța din orice emisiune, la modul relaxat (btw singurele emisiuni la care m-am uitat vreodată râzând, relaxat, din tot sufletul, au fost cele de pe BBC Prime)
    2. de ce nu fac oamenii de online, care au destui bani, o astfel de emisiune? ar putea fi producători, ar putea angaja prezentatori, au și „scriitori”, sau e și aici aceeași impostură care vegetează în toată societatea românească ? (… eu cred că dacă n-ar fi nu s-ar povesti …. )

    00
    • 2.1 pentru că nu are cine să o prezinte.
      2.2 pentru că nu vine nimeni invitat la o emisiune pe net.
      2.3 pentru că nu aprobă nimeni un ditai bugetul pentru o emisiune pe net.

    • nu m-am referit la emisiuni pe net, ci la emisiuni care sa fie produse de oamenii din mkt online la o televiziune oarecare, cred ca se poate ajunge la un acord, in definitiv, toata lumea vrea bani si daca are toti au ceva de castigat nu vad de ce nu s-ar face

      00
    • Să-mi fie cu iertare @ria…

      Ce a ieşit bine la Ştirile TNR de la Prima?
      Acelaşi goteşti glume, care parcă în revistă mai au ceva sare şi piper…

      Ce a ieşit cu băieţii de la „Cenzurat” dupa migrarea la Prima?

      O să îmi zici că astea sunt „emisiuni-pamflet”. Ok. Dar toate s-au născut pe Internet şi s-au diluat până la limita inferioară a inferiorului.

      Ar mai fi emisiunea Chinezului… Dar asta e altă tărăşenie. Încă bună în comparaţie cu celelate existente pe piaţa media de profil… Şi nu îmi permit să fac acum şi aici o comparaţie cu Garantat 100%. Încă…

      Cine ştie ce ne va aduce viitorul?

      00
  22. Emisiunile carora le aduci elogii sint extrem de plictisitoare. Au fiecare 10-15 minute interesant iar apoi sint plictisitoare. De ce au succes? Pentru ca au invitati buni: una e sa inviti pe Angela Jolie si alta e sa o inviti pe Andreea Tonciu.
    Pentru ca in cultura anglo-saxona nu e loc de emisiuni ca Rai da buni si te pui cu blondele. Sint prea pudibonzi.
    Emisiuni cu politicieni unde toti vorbesc in acelasi timp nu prea exista asa ca in afara de filme nu prea ai ce vedea la tv.
    Prezentatoarele lor sint niste smochinite cu pielea intinsa si ras intinsa. Veci nu vezi un decolteu mai adinc la prezentatoarele americane.

    00
    • Tu îi spui pudibonderie, alții îi spun decență. Nu uita că naked news a fost inventat tot de anglo-saxoni, deci resurse au. Dar are sens să fie toate știrile prezentate așa? Cred că nu. Pe de altă parte e elementar ca o emisiune de umor sa aibă „ups & downs” să aibă un curs gradual. Dacă te mitraliază cu dume încontinuu ai să pățești ca și Cartman: ți se ca arde siguranța de umor.

      Chiar, de unde îți veni ideea cu „doar 15 minute funny și restul plictiseală”? Este vreo emisiune produsa in .ro și râzi intr-una când te uiți la ea?

      00
  23. 1. Un tip talentat de la noi e Dragoş Pătraru, cel care face Starea Naţiei la România TV.
    2. Invitaţi de calitate avem destui, dar show-urile sunt date pe mâna unor amatori. Cel mai recent exemplu, ieri la Oamenii Realităţii, unde se vedea de la o poştă că Irina Margareta Nistor e cu 3 clase peste un Chioţea complet aerian. Individul nu doar că citea de pe o foaie nişte întrebări stupide, dar vorbea cu nesimţire peste invitată. Se vedea clar că doamna Nistor e deranjată, dar că acceptă elegant situaţia. Şi se mira Chioţea că Pleşu i-a refuzat invitaţia de a veni în emisiune :)
    3. De la americani recomand „Last Week Tonight with John Oliver”. S-a lansat anul ăsta, e pe HBO şi cred că va detrona în curând toţi „greii”!

    00
    • eu am văzut niște bucăți cu pătraru, e cale lungă dela aluziile căcănare ale lui la conan sau chiar florin călinescu.

      iar chioțea da, a fost și pe aici pe blog și a plecat la fel de bou.

  24. Bun si pertinent articol, dar wtf is mermeleala?

    00
  25. NOU
    #52

    de ce nu putem face spectacole dintr un simpla discutie cu vreo vedeta?
    a se traduce din americanismul talk show?
    gogule… iti trebuie VEDETE BA.VEDETE.macar.. nationale?daca tu zoso poti sa mi enumeri macar 5 vedete nationale.. (dar vedete.. nu .. artisti cunoscuti blazati.. nu manelisti.. nu relicve comuniste.. sau hai sa te initiez.. VEDETE BA!!.. daca apare pe strada sa sara 10000 de romani pe acea persoana sa i smulga hainele.. cred ca ai prins ideea.. ) atunci vei avea spectacol dintr un simplu interviu televizat.. asa cum visezi sau.. respectivul care isi dorea asa ceva viseaza.
    sau mai pe scurt…. niciodata.treziti va ba la realitatea si deschideti ochii sa intelegeti in ce tara traiti.

    00
    • Tonciu,Sanziana Buruiana,Bianca Dragusanu,Serghei Mizil si Salam.Ajung astea 5 vedete,sau mai vrei?:)))

      00
  26. Din cauza lui Capatos,Maruta,Teo,Madalin Ionescu,Simona Gherghe,am renuntat sa ma mai uit la televizor de vreo trei ani.Si chiar nu-mi lipseste.

    00
  27. Vad ca nu a mentionat nimeni de emisiunea Eugeniei Voda, Profesionistii, difuzata sambata seara la tvr1. Este un talk-show cultural cu teme f variate: arte, medicina, filosofie, presa etc… si cu invitati de valoare din fiecare domeniu. Va invit sa vizionati si sceneta „Maestrul si fuseristul” a lui Dem Radulescu care a anticipat foarte bine unul din motivele pentru care ne aflam in situatia actuala.

    00
  28. Pentru ca avem porcarii de talkshowuri gen Mondenii.

    00
  29. Se exagereaza. Eu de regula urmaresc bucati din emisiuneal lui Conan si in general are ca invitati in studio actori care sa prezinta urmatorul film, sau sportivi care au castigat ceva. Chestii deloc complicate. Vad aceasi actori si aceasi sportivi care merg la acelasi tip de emisiuni si spun aceleasi lucruri, da foarte exciting.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube