Știți cum e să îți pară rău că ai avut dreptate?

Mai țineți minte articolele astea jegoase din 2016, despre cum un blogger (Patricia Blaj) și un fotograf (Emil Costruț) voiau să profite de tragedia unei copile ca să producă niște conținut? De rahat omul ăla care suspecta așa ceva. Serios.

La 3 luni după, se strânseseră 2.600$, bani destui pentru copilă, dar a apărut o problemă: ea nu dorea să fie filmată și fotografiată, ceea ce nu era tocmai pe placul eroilor, care au abandonat proiectul.

Avem de asemenea, unele vești care nu sunt atât de bune. Amira nu a fost niciodată în centrul atenției sau în fața camerelor de filmat înainte să începem această campanie. Această experiență a ajutat-o să vadă cât de înafara zonei ei de confort sunt pozatul & filmatul – iar ea ne-a rugat să renunțăm la acea parte a planului, din moment ce e foarte greu pentru ea – atât de mult încât a ajuns să se gandeasca cu frica la strângerii de fonduri și călătoria în Japonia.

Având în vedere dorința ei, față de care ne-am conformat desigur, am ajuns la concluzia că, dacă Amira ar fi să meargă doar ea în Japonia cu prietena ei, Saki și soțul ei, s-ar tăia, de asemenea din suma necesara, închiriatul hotelului – deoarece ea va sta la prietenii ei. Prin urmare, cu Saki plătind pentru bilet si cu banii pe care i-am strâns, Amira își poate permite să meargă în Japonia și să își cumpere ea însăși o parte din arsenalul Gyaru la care visează. (sursa)

Acum, vă întrebați poate dacă cei doi au fost totuși cu Amira în Japonia. Nu știm. Am pierdut 20 minute ca să ajung la statusurile ei din perioada aia și nu, nu au fost nicăieri (mă gândesc că măcar ei își făceau unul altuia poze, fără copilă). Also, vă întrebați dacă au fost pe undeva, doar ei? Also no. A pus ea o poză cu turnul Eiffel, deci în doi ani e posibil să fi ajuns pe la Paris, deși am dubii, că era generică poza.

Revenind. Ce mizerabil de om să suspectez că ăia doi voiau să profite de copilă? Mai ales că ei călătoresc intens și au mai fost în Japonia pe banii lor, și acum ar fi mers pe banii lor, de aia n-au mai fost pe nicăieri din 2016! Sunt un nesimțit.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. NOU
  #1

  Ce-ai făcut măi Sauroane?! Nu mai încurca borcanele și treci la treabă, că te ia managerul la rost imediat…

  Thumb up 7 Thumb down 8
 2. NOU
  #2

  @zoso (mi se parea ca sunt amuzant) Poti scoate comentariul :)

  Thumb up 4 Thumb down 8
 3. M-a pus… nu stiu cine, sa dau clic pe sursa. Auzi, da’ balena aia roz de ce se batzaie precum un copil handicapat in gif? Macar copiii handicapati, bietii de ei, mai au motive…

  Thumb up 7 Thumb down 2
 4. Bai frate… chiar la cazul asta ma gandeam ieri. Nu mai auzisem de multa vreme de porcuta aia care voia sa se plimbe pe banii sarmanei fete.

  Thumb up 4 Thumb down 2
 5. Cineva mai inteligent sa ma ajute.
  Eu înțeleg ca nu i mai dau banii la fata ca oricum merge pe banii ei și a prietenului din Japonia, și pentru ca nu vrea sa stea la fotografiat și arătat la lume.
  Aveți la dispoziție sa cereți rambursarea banilor pana pe 12 Martie și dacă nu….. Ce? Rămâne doamna de a făcut colecta cu ei?

  Thumb up 4 Thumb down 4
 6. Traducere libera din lb engleza: “Oricum, daca scopul donatiei voastre era sa ne ajutati pe mine si iubitul meu sa ne agatam de o plimbare moca in Japonia, puteti cere un refund dand click AICI pentru ca trebuie sa va dam o veste proasta: a picat manevra”

  Thumb up 2 Thumb down 1

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.