Știrile zilei – 8 septembrie 2017

Am întârziat un pic, s-a întors un prieten în țară și am capul mare de la o sticlă de distilat, care ne-a înjurat pe amândoi, și a trebuit să o batem.

29 comentarii

 1. single sau blended ?


  Comentariu apreciat. Thumb up 10 Thumb down 0
 2. Bai, eftimie nu-si permite si el un host mai de doamne-ajuta. In 3/4 cazuri, cand scrie un articol nou, imi da request time-out.


  Comentariu apreciat. Thumb up 49 Thumb down 2
  • Eftimie nu-și permite să rezolve un kkt de caching issue care îl are de aproape 1 an.


   Comentariu apreciat. Thumb up 18 Thumb down 3
  • E problema la tine, nu la el. Eu nu am avut nici o problema cu site-ul lui si il citesc de ceva timp

   Thumb up 6 Thumb down 13
  • Probabilitatea ca tu să fi un Activator 0 este egală cu ZERO dacă îi citești articolele.În consecință, îți dă eject cu repeat :)

   Thumb up 6 Thumb down 1
  • Eftimie este un vizionar, un futurist(aici folosim termenul futurist cu sensul de fute mult) nu ai tu cum un simplu amarastean sa intelegi strategia din spatele acestei decizii de a cupara hostin de 2$.


   Comentariu apreciat. Thumb up 17 Thumb down 3
 3. De 20+ ani s-au schimbat regulile de scriere și vorbire in lb. română și Teodor Tiţă, jurnalist (nu tâmplar sau sudor) tot scrie cu “î” pe unde nu trebuie…

  Thumb up 5 Thumb down 9
 4. La stirea cu CNAS reiese ca SRI practic jefuieste tara si manareste cel mai puternic, independent de guvernanti si fara stirea lor, Condrea a fost asasinat de SRI sa nu vorbeasca , SRI is mana in mana cu rusii (spioni rusi), rusii distrug tara, ai nostri se imbogatesc, win-win.


  Comentariu apreciat. Thumb up 10 Thumb down 0
 5. Si ai nimerit tastatura? Dl Petcu are antrenament.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 6. De apreciat efortul din spatele succesului celor de la canalul Tralala.
  Se vede ca investesc deoarece filmele arata chiar bine..

  Thumb up 4 Thumb down 2
  • Suna a advertorial:
   “Așadar, povestea de succes a celor doi soți din Iași nu ar mai fi existat fără o serie de parteneriate puternice, atât locale cât și internaționale. Iar unul dintre cei mai importanți parteneri pentru orice antreprenor este banca.
   Din acest motiv, Banca Transilvania, care este cea mai popendulară bancă printre antreprenorii din România, vine cu o ofertă pentru cei care au nevoie de flexibilitate, prin intermediul pachetului Nelimitat în rețeaua BT, inspirat de ofertele telecom.
   Pachetul oferă oricărui antreprenor un număr #nelimitat de operațiuni în rețeaua BT pentru un cost fix de 21 de lei pe lună. Asta înseamnă zero comisioane, dacă plățile și încasările realizate cu partenerii de afaceri sunt efectuate printr-un cont BT.”


   Comentariu apreciat. Thumb up 16 Thumb down 3
 7. https://imgur.com/gallery/sMTPx
  https://www.autovit.ro/anunt/volkswagen-passat-b6-ID7Gnb18.html

  L-am gasit din intamplare :)) Google e mana in mana cu samsarii, e recomandarea lor, SA LE FIE RUSINE…o companie mare nu ar trebui sa se coboare la nivelul asta.

  “Extra full, Istoric..
  Rog / Ofer Seriozitate!”

  Deci…fiti seriosi, omul n-are timp de pierdut cu oameni neseriosi. Masinile extra full nu se gasesc oriunde, cineva trebuie sa vi le aduca!!! Nu deranjati inutil

  (Ai sa ai tot timpul material pentru asa ceva :)) …aprobi comentariul, il pastrezi pentru urmatoare posturi legate de samsari, faci ce vrei :) )

  Thumb up 3 Thumb down 0
 8. Cum ar veni, in Romania este cel mai mare co cediu de post natal?

  Thumb up 1 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.