Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

24 comentarii

 1. De fapt tabloul respectiv a fost vandut pe 5 milioane de lire (6.5 $usd). Impresionanta ascensiunea lui, sincer pana acum n-am auzit de el. Picturile-s un pic cam abstracte pentru gustul meu, dar la urma urmei e arta.

  Thumb up 9 Thumb down 0
  • Mie îmi sună mai mult a snobism și speculă.

   Thumb up 19 Thumb down 0
  • Acuarelele unui prescolar uitate-n ploaie.

   Thumb up 10 Thumb down 0
  • Arta a devenit un instrument de investitie si facut de bani exact ca pe bursa cu actiunile. Milionari cumpara cu milioane tablouri si alte obiecte de arta ale unor artisti tocmai pentru ale creste artificial cota, ca apoi sa le vanda cu mai multe milioane si tot asa. Uita-te la ascensiunea lui banksy – care exact asta demonstreaza despre “lumea artei” din zilele noastre. Arta e pana cand intervin in discutie banii. De cand arta a inceput sa fie tranzactionata…practic nu mai putem vb de arta, ci de instrumente de investitie.


   Comentariu apreciat. Thumb up 44 Thumb down 0
  • @john un lucru poate fi mai multe chestii in acelasi timp. un tablou se poate vinde si poate fi o capodopera in acelasi timp
   investitiile in arta antica, de ex, sunt extrem de riscante din pacate. nu pt ca “arta” ci pt ca peste 50% din antichitati sunt fakes.

   Thumb up 9 Thumb down 0
  • Poate fi si albire a unor bani negri. Desenezi ceva si un anonim cumpara cu cateva milioane de euro , platesti 16% si sunt perfect legitimi banii aceia .

   Thumb up 13 Thumb down 0
 2. mulţumesc. brb.


  Comentariu apreciat. Thumb up 23 Thumb down 0
 3. Românii n-au gusturi în materie de actrițe porno. Înafara de Lana Rhoades, în top sunt numai operate pe stilul Bianca Drăgușanu.

  Thumb up 5 Thumb down 0
 4. Știi ce-mi place la articolul cu tabloul? Că nu s-au obosit să pună o poză full cu tabloul propriu zis, doar un cadru general cu 3 tablouri pozate dintr-o parte. Era chiar așa de greu de găsit o poză cu el?

  Thumb up 15 Thumb down 0
 5. Foarte adevărată treaba cu ciocăneala în IT. Și trebuie să recunosc că la începuturi când eram prea entuziasmat de tehnologie mai mult decât produsul final, făceam și eu greșeala asta. Și da, e foarte important să înțelegi business-ul pentru care lucrezi, aș zice cel mai important lucru chiar.

  Thumb up 4 Thumb down 0
  • Am o intrebare pe care as fi vrut sa-l intreb pe acel Dorin care a scris relatarile sale, dar daca si dumneavoastra lucrati, va intreb: cum se poate ca cei care munesc in ”IT” (sper ca ghilimelele se inteleg de la sine) sa fie ”entuziasmat” de uneltele virtuale pe care le foloseste sa faca treaba, sa creeze un produs?

   Nicaieri nu aud oameni care muncesc, pe care ii cunosc eu, sa ”admire” uneltele cu care fac treaba. Cum vine asta tocmai in ”IT”? Ca nu prea se intelege…

   Thumb up 2 Thumb down 0
  • Ba auzi, sculerul-matriter o sa iti recomande gama Bosch Professional si nimic altceva, doctorii prefera anumite marci de medicamente s.a.m.d.

   Pe langa asta, un programator poate devni in timp prizonierul framework-ului pe care il foloseste, a investit prea mult timp in invatarea lui si productivitatea lui scade dramatic daca e nevoit sa obtina acelasi lucru folosind alt framework.

   Thumb up 4 Thumb down 0
  • Un fashionist adevarat o sa iti recomande un Fiskars in loc de “toporisca cu coada de lemn Cora”. Oare de ce?

   Thumb up 4 Thumb down 0
  • @Trezoi, eu n-am fost entuziasmat de unelte, ci pur și simplu pasionat de tehnologie și de ușile pe care le deschideau și le deschid noile tehnologii. Cum spune și @rumbu, dacă devii atașat de o “unealtă virtuală”, începi să îți pierzi imaginația și să o dai în “ciocăneală”. E o discuție vastă aici și nu ne-ar ajuge o zi să o terminăm. În mare, e vorba despre oameni, tipologiile și preferințele lor. Și asta se aplică cam în orice domeniu.

   Thumb up 1 Thumb down 0
 6. @Dorin: trebuie sa fi expert in ceva altfel nu ai cum sa faci treaba. cand iti dai seama ca nu e suficient ce stii devii boss. boss peste ciocanari. tu nu faci treaba fara ciocanari, ei nu fac treaba fara boss. cand iti dai seama ca iti trebuie mai mult de 10 ciocane sa faci treaba … bine ai venit la corporatie.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 7. cred ca cea mai importanta stire legata de pornhub e ca “70% din vizitatorii din România folosesc smartphone-urile ca să viziteze PornHub”-imi pare rau pentru cei care isi cumpara un telefon la mana a doua.

  Thumb up 1 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.