Știrile zilei – 30 iulie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. >>>Politicienii au copii competenți

    Nu bag nume și prenume fiindcă n-are rost:

    Și dacă romanul nu ar fi asa de invidios din naștere…… În plm dacă de ex taicatu sau maicata lucra într-o instituție a statului, fie el un post politic, vreți sa spuneți ca nu ați fi acceptat postul dacă vi se oferea sau poate ca aveați deajuns bani încât sa nu lucrați. Astea sunt reacții de 2 lei… pt ca și voi ați fi făcut la fel.

    Da vb lui Keloo „Dacă as fi pt o zi președinte, as lasă România amanet fără cuvinte….” dă-mi ex de conducător de după ’90 care a avut bun simt. Și nainte de’ 90 la fel era, dar nu se auzea. Care a știut și a putut sa se descurce a avut destui bani și pe vremea lui Ceaușescu. Își făceau concedii în afara tarii pt ca se putea.

    Mai oameni buni, stă în firea lucrurilor ca părinții sa-si ajute atunci cand trebuie copilul. Sunteți siguri că nu ați proceda la fel? As dori ca să apuc momentul când unii dintre dtra să ajungă intr-o poziție suspusă si să vad ce faceți.

    Sa nu cadem in cealalta extrema. Unii dintre ei pot fi valorosi dar sa fie dati la o parte doar pentru a nu crea suspiciuni?
    Si pana la urma…cine e curat ca lacrima si nu si-a ajutat niciodata copilul sa arunce cu piatra… Problema e cand copilul acela nu are ce cauta acolo…

    de ce sa nu aiba posibilitatea de a accede la astfel de posturi? Problema se pune cand nimeni altcineva nu poate accede doar pe competente (si fara nume).

    Trebuia sa va treziti cand baselu’ declara din scaunul lui de la cotroceni ca orice parinte se preocupa pentru copilul sau si il ajuta si ca el ca si parinte a pus o vorba buna pentru eba sa fie angajata la luxten…degeaba va scandalizati acum, e prea tarziu, si-au facut toti o tara a lor

    Să nu credeți că sunt de acord cu aceasta. Pentru a nu se mai întâmpla trebuie schimbarea mentalității, iar aceasta nu se.poate realiza decât peste câteva generații. Până atunci numai de bine.

    De ce porniți din start de la premisa că au fost angajați pe nepotism? Oricine e nevinovat până la proba contrarie.
    Mai mult, merită respect pentru că muncesc chiar dacă ar putea sta acasă la ce bani au părinții lor.

    Dupa unii ar trebui,probabil,sa moara. Atunci s-ar linisti !

    Să lăsăm ipocrizia…UNDE ați FI mulțumiți să lucreze, la capsuni în Spania,salahor în Germania

    Orice bugetar isi angajează rudele mai departe, nu conteaza ca este un funcționar intr-un minister sau intr-o primărie…

    Voi haitelor cand dracu mai munciti daca stati sa rascoliti prin hartii toata ziua?

    Pai proasta statului, tu tot de la statul român sugi bănuți pe relația CNAIR -EGIS ,fără să oferi nimic în schimbul remunerației,exact ca beizadele…

    super. acum stim cu cine trebuie sa ne regulam sa avem si noi „neamuri”….asta e singura noastra sansa sa ocupam „fonctii” la stat

    Dar pe tine ca halesti un morman din consultanta la nimic de ce nu te-ai trecut macar pe la mijloc , pe lista asta ?

    Și mai vreti sa dati jos panaramele astea spunea cineva odată sa va ferească Dzeu de capitalismul rosu

    Mulțumim. Ce ați vrea să fie „someri”?

    Pt. că ei pot și noi nu!

    Și eu și voi ați face la fel!

    Și una din categoria „standardele trebuie susținute inclusiv pentru cei din tabăra noastră”.

    00
  2. Bugetarul din Bacau, dupa cum apare in poza, pare ca duce o lupta apriga cu calculatorul si cred ca iese vatamat din ea.

    00
  3. Articolele de azi sunt extrem de bune, dar privesti imaginea de ansamblu care o formeaza, te apuca depresia. Oare incotro ne indreptam ca si omenire? Mi se pare ca va urma o perioada foarte tulbure pentru omenire si ca schimbari dramatice se vor produce extrem de rapid.

    00
    • ștreangul. asta e singura ieșire. pentru că, dacă te duce capul și mesteci ce citești, realizezi că nu există altă cale.
      ah, sigur, pentru 1% care au 1 miliard in cont e bine.

    • tre’ să se vândă și carnea aia artificială cumva

      00
    • Nivel de cretinatate e să compari agricultura mecanizata, modernă, cu cea din Evul Mediu.
      Tot la „nivel de cretinatate” e să nu știi de foametea din Rusia, de foametea de la noi – din 1946, de foametea din Irlanda. Caută pe youtube niște filme despre foametea din ’46.
      „Nici măcar una”, dar am enumerat eu trei fără să gândesc prea mult.

      Cam asta e cu „nivelul de cretinatate”.

      00
    • populatia va avea un cap. pe la 11-12 miliarde, deci nu vad probleme cu mancarea, deja puteam face aproape orice pe electric, iar nu vad o problema, inventam si niste sintetice si deja nu vad prea multe probleme ramase cu restul. cea mai mare problema e lipsa padurilor dar trecerea pe electrice va rezolva problema micsorarii padurilor, amuzante articolele astea panicarde cu apocalipsa.

      00
    • cea mai mare minciuna.

      Cel putin aia cu „nu o sa mai avem mancare pentru atata populatie fiindca ne inmultim” e de nivelul de cretinatate 1.000.000. Nu imi vine sa cred cand vad oameni educati crezand asta.

      Enumerati va rog crizele de foamete din lumea moderna, ca sa le comparam cu cele din evul mediu.

      De fapt nu a existat nici macar una.

      00
    • @Cristi

      cea din Irlanda a fost la 1848. Ultima.

      Cea din 1946 a fost provocata de comunisti. Toate tarile si-au revenit dupa al doilea razboi mondial, URSS a intrat in criza. Ce sa zic, nu e o idee buna sa jefuiesti taranii ca sa vinzi tot graul in America dupa o seceta.

      00
    • Deci, a existat „nici macar una”, sau nu? „Cretinatate”.
      Ceva mai nou: „CARACAS (Reuters) – Venezuelans reported losing on average 11 kilograms (24 lbs) in body weight last year and almost 90 percent now live in poverty, according to a new university study on the impact of a devastating economic crisis and food shortages.”
      Agricultura asta de tine 11 miliarde de oameni e ok daca toate statele ar fi precum Germania sau USA. Cand Lumea e plina de cacaturi gen Venezuela, Somalia, India chiar, e cam greu.
      Stie cineva de ce orezul e 6 lei kilu’, iar acum vreo 5 ani costa 2-3 lei kg? Are cineva idee de ce? Pentru ca India a decis ca e o problema cu stocurile la ei, si nu mai exporta. Un an-doi ani nu au mai exportat orez… pretul nu si-a revenit.
      Zaharul… acum e mokangeala, e 2 lei kilu’, dar acum vreo 3 ani se apropia de 5 lei kilu’… nu stiu ce criza in nu stiu ce tara mare producatoare de zahar.

      Repet, Pamantul ar putea tine 1000 de miliarde de oameni, DACA AU CREIER TOTI!
      Din pacate, n-au.

      00
    • Ia, inca una cu „nivelul de cretinatate”:
      World hunger again on the rise, driven by conflict and climate change, new UN report says
      15 September 2017
      After steadily declining for over a decade, global hunger is on the rise again, affecting 815 million people in 2016, or 11 per cent of the global population, says a new edition of the annual United Nations report on world food security and nutrition released today. At the same time, multiple forms of malnutrition are threatening the health of millions worldwide.
      The increase – 38 million more people than the previous year – is largely due to the proliferation of violent conflicts and climate-related shocks, according to The State of Food Security and Nutrition in the World 2017.
      Some 155 million children aged under five are stunted (too short for their age), the report says, while 52 million suffer from wasting, meaning their weight is too low for their height. An estimated 41 million children are now overweight. Anaemia among women and adult obesity are also cause for concern. These trends are a consequence not only of conflict and climate change but also of sweeping changes in dietary habits as well as economic slowdowns.
      ––––––
      Cacat.
      Ia, hai cu „cretinatatea”, bagati explicatii cum, de fapt, totul e ok.

      „Enumerati va rog crizele de foamete din lumea moderna, ca sa le comparam cu cele din evul mediu.”
      Baga-mi-as piciorul, e plin la Mega de mancare, nu e criza in lume. Din nou, cacat.

      00
    • Venezuela nu e altceva decat comunismul in actiune. Comunistii ar putea provoca foamete si in Germania, e singurul lor rezultat constant.

      Daca cineva i-ar scapa de pesedistii aflati la putere, probabil ar recupera jumatate din masa corporala pana la sfarsitul anului.

      Celelalte cgestii sunt mai demne de interes.

      00
    • Dar chiar si acolo, o mare parte din problema sunt sigur ca e cauzata politic.

      Foametea ca mod de slabire a adversarului.

      Recent a fost un caz, pesedistii din ceva tara africana nu au dat subventii si seminte si irigatii decat celor din tribul lor.deci foamete. Dupa care au cerut ajutor umanitar de la onu. L-au primit. 90% din ajutor a ajuns tot la tribul lor.

      00
  4. Deci asta cu spor vatamator la calculator este incredibila. Oare când se uita pe ditamai plasma la Antena3 nu au nevoie de spor?

    00
    • Exista spor de calculator acum multi ani, pe vremea monitoarelor CRT. Cred ca se dadea doar la bugetari.

      00
    • NOU
      #21

      pai te trage curentu’ de la Windows

      00
    • exista oricand pericolul sa fii infectat cu virusi, sa ti se implanteze un cal troian si multe altele, deja la cate denumiri exista ar trebui sa ai un salar numai din sporuri de job extrem de periculos.

      00
  5. Urâta nație, chinezii ăștia, niște pelicani. Se suie cu picioarele pe marginile WC-ului ca să se cace, umblă cu câteva mii de euro cash în buzunar dar plescăie pe gresia din mall pantofi de 30 de lei.

    00
  6. deci china e tare in mare parte pentru ca le-o dat cu praf de mers la lobby-isti si pentru ca strange de coaie pe oricare mare om de afaceri care nu vrea sa plateasca taxe !?

    00
  7. La categoria „copil competent de politician putem sa o adaugam si pe asta? „Cine este noul consul de la Torino: fiica unui fost acţionar de la TelDrum, prieten și fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea” Aici am gasit stirea: https://www.rotalianul.com/cine-este-noul-consul-de-la-torino-fiica-unui-fost-actionar-de-la-teldrum-prieten-si-fost-coleg-de-facultate-cu-liviu-dragnea/

    00
  8. “They call it “Social Credit System”. Depending on how well you fare helping people across the street or smoking in the right places or not, you will face consequences. If you fail: No plane tickets. No train tickets. No high-speed Internet. No credit. Your children may be blacklisted from the good schools if you don’t behave.”

    00
  9. 2 articole le-am citit ieri la nwradu.

    00
  10. Am fost recent la Oradea, dupa vreo 20 de ani… Orasul arata foarte bine, m-am simtit la fel de bine ca la Sibiu. Centru restaurat, cladirile art nouveau, curatenie, multa verdeata, oameni politicosi si neisterici. Sosele bune si bine semnalizate, preturi mai mici decat la Cluj si Brasov, de exemplu. Fara magazine second hand in centru – la Cluj geme orasul de sh-uri. Cote-ul cultural (ma refer la evenimente) are de unde sa creasca, in rest mi se pare ca administratia stie ce face si merita felicitari. Sper sa persevereze.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.