Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Aia cu florareasa imi place. Ar fi trebuit sa-i spuna florares.

  Eu am invatat ca e director si doamna director. Acum stiu ca s-a modificat ca sa fie discriminare asa ca ai voie cu directoare.

  00
 2. Studiul ala cu fake-views pe YT ads pare a fi nitel in plop. Pentru ca una e sa zici fake-views pentru clipuri (ceea ce usor de descoperit) si alta e sa zici fake-views pe reclame. Si cu totul altceva subliniezi daca faci diferenta dintre organic si platit.
  Baietii si-au urcat clipuri pe youtube, si-au targetat clipurile cu reclame (construite cu aceleasi clipuri) si apoi au descoperit ca sunt fake-views ce au fost platite in reclame.
  4 clipuri, folosite pentru reclame, incrucisate intre ele, dar care in efect incearca sa saboteze sistemul (reclama printr-un video care apare pe acelasi video, incarcat in canalul YT, normal ca nimeni nu se gandeste la asta, la nivel de sistem, pentru ca asta cade in atributiile marketerului, sa-si excluda propriul content).
  In conditiile astea normal ca apar date false, clipurile au nevoie sa se incarce o data organic (clipul YT) si apoi platit (reclama peste clipul YT) si cum e vorba de aceleasi clipuri, atat pentru organic cat si pentru ads, mai degraba ar trebui sa fi zis ca au speculat o hiba in sistem, nu ca Google taxeaza pentru fake-views.

  00
 3. 500L e urata, urata rau!

  00
 4. The new Fiat 500L: Approved by God!

  00
 5. Copiii din clasa a V-a nu mai primesc manuale anul acesta.

  Se xeroxează la greu, se fac cozi la edituri/ librării, se apeleză la rude, prieteni, părinţi care au scăpat de clasa a V-a, relaţii…

  PCR nu alta!

  Traducere: Pile, Cunoştinţe, Relaţii

  00
  • Cel mare al meu e in a V-a. Are manuale tiparite in 2009 care arata ca noi, pentru ca nu mai corespund programei de cativa ani si de fapt nu sunt folosite.

   00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile