Știrile zilei – 23 noiembrie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

34 comentarii

  1. Foarte „frumos” din partea bancii inca un motiv sa ne tinem banii la CEC.

    00
  2. batista pe tambal… milionul de cartele sim active apartineau unei societati comerciale care si-a incheiat activitatea acum 3 ani?

    00
    • Ala de le-a gasit a declarat ca a incercat cateva si erau active. De 3 ani si sa fie active….Stiam ca daca intr-un an nu-ti incarci iti pierzi numarul.

      00
    • la vodafone după 6 luni, la orange niciodat :)

    • Cartelele sunt ale lui Soros :D

      00
    • Perioada de valabilitate a unei cartele pre-platite (care exista la toti operatorii, inclusiv la Orange) incepe din momentul in care cartela e activata, prin introducerea ei intr-un telefon. Este evident ca o cartela pe raft la magazin nu expira, la fel nici alea cumparate si tinute in saci.

      00
    • @disneyland, cartelele active pastrate in sac nu au numere alocate. adica nea caisa ala nu ar fi putut zice ca sunt sau nu active. deci ori minte mosul ori afacerea este uriasa si.. batista.

      si priveste-o si altfel. undeva intre 5 si 10% din numerele din romania stau uitate in sacii unei companii care nu mai functioneaza de 3 ani? daca era operator, cartelele nu ar fi fost active. daca era doar comerciant, care comerciant are acum 1 milion in stoc, si nu crezi ca i le anulau operatorii la inchidere?

      ah, si cartelele erau desigilate, nu e ca si cum ar fi fost afunate de pe rafturi cand au inchis magazinul.

      00
    • @thebblack Nush frate de unde le scoateti. Orice cartela are un USIM pogramat, cu un IMSI al ei. Cum sa nu aiba numar alocat, ati schimbat voi standardele 3gpp? Si ce inseamna sigilat, invelisul ala de plastic sau carton e un sigiliu pentru tine?
      Legat de restul intrebarii, depinde de ce fel de cartele erau. Nu conteaza ca sunt cateva milioane, o cartela in sine nu valoreaza mare lucru. Depinde de creditul de pe cartela respectiva… Spre exemplu, eu am facut un mic proiect acum vreo 3 ani si am intrebat la Orange daca nu ar putea sa sponsorizeze cu cateva cartele. Au fost de acord si mi-au trimis cateva sute de SIM-uri cu 5 euro credit pentru a le folosi in proiect. Le-au trimis intr-o cutie, asa « desigiliate »… Mai am si acum cateva nefolosite si functioneaza daca le bag intr-un telefon. Bineinteles, cele pe care le-am folosit chiar si un minut, au expirat de atunci.

      00
  3. @faza cu Cec: Tipa a luat asupra ei toată vina, deși era și soră-sa implicată. Și partea cea mai nasoală e că femeile nu au nimic pe numele lor, deci ăia care vor să le dea în judecată în civil se vor alege cu…cheltuieli de judecată.

    00
    • Mai mult procesul a taraganat un 1 an pe care vinovata la petrecut acasa; pardon in arest la doimiciliu.
      Deci in puscarie va sta si mai putin.

      Tara de hoti…

      00
    • Da’ păgubiții de ce sa le dea pe femei și nu CEC-ul în judecată ?
      Numa întreb, că-s mai diezel la gândire.

      00
    • Ceva nu se leaga – avocatul inculpatei solicita sa se ia in calcul prejudiciul retinut in rechizitoriu, adica vrea sa i se impute clientei lui un prejudiciu mai mare?!
      Iar faptul ca vor ramane niste oameni fara bani nu reiese de nicaieri – CEC este partea vatamata in acest proces, nu apare niciun client al bancii…

      00
  4. Daca a doua bruneta nu era profa ta de chimie, n-ai facut nimic…

  5. Un milion jumate euro/ 3 ani puscarie adica effectiv maxim 2, solutia pare tentanta pentru 90% din popendulatia tarii

    00
  6. total off-topic, dar nu am unde sa intreb, plus ca am mai vazut niste articole in care te tragi de urechi site-urile de stiri. De ce pe stirileprotv.ro, cand exista un video in articole, acesta nu se incarca? am observat, ca de fapt actioneaza antivirusul, indiferent de ce browser folosesc. Da stiu, stirileprotv, dar toti sunt o apa si un pamant. So?

    00
    • că inainte de video au niște reclame jegoase și probabil antivirusul blochează domeniile de pe care se incarcă reclamele.

  7. Deci ale cui erau cartelele din saci, că din clickbaitul prOTV nu reiese cu subiect și predicat ale cui.

    00
  8. … pai marile tranzactii „fictive” se fac la sfarsitul anului, profitul asta de miliarde de lei o sa fie sifonat prin zeci de contracte paguboase pentru banca in ultimele 2 luni din an. E ceea ce fac bancile de ani de zile, de ce n-ar face si anul asta la fel?

    00
  9. „Stirile zile despre feșăn și topoare” via zoso blog

    00
  10. Ksenyia e rahitica. #numazic

    00
  11. Cum frate, cand Tudose urla ca bancile isi exporta profitul din Romania si ca are el o lista (fantomatica) de banci fara profit, aia declara ceva mai mult de un milliard de euro profit net declarat?

    00
  12. Incerc eu o explicatie la cartele: acum ceva ani am avut multe conversatii cu multe persoane dintr-o tara UE, la multe apeluri venite de la ei imi afisa numar romanesc de mobil sau numar ascuns, deci presupun ca sunt(erau) firme in romania care in colaborare cu unii operatori reduc costurile transferand apelurile asa, VoIP pana la firma, sunat de pe cartela destinatarul. Practica as zice cel putin dubioasa daca nu si ilegala, si inutila azi cand s-au redus tarifele la roaming.

    00
    • inutila pentru 1-100, dar extrem de profitabila cand ai un call center in Romania si trebuie sa suni in toate Europa. mai ales daca le ai pe digi ;)

      00
  13. Respectele mele bugetarului! Însă nu-i prevăd un viitor prea strălucit.

    00
  14. Cum adica o singura femeie din INS stie sa calculeze PIB-ul?…..

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.