Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

24 comentarii

 1. XT4 ala zici ca e KIA Sportage.

  Thumb up 3 Thumb down 0
 2. amazon: lucrezi pentru cel mai bogat om din lume pe un salariu de kkt. tentatia e mare.


  Comentariu apreciat. Thumb up 30 Thumb down 0
 3. ai zice că doar inapții mintal care votează sunt rezecați, dar nu, nici cu facultăți nu-s mai breji, din contră: „aici (Rânca) au case parlamentari, procurori, angajați ai serviciilor de informații, judecători, polițiști, înalți funcționari publici, oameni cu influență”, pentru că banii ăia furați de la stat trebuie investiți în ceva, într-un căcat, de exemplu

  Thumb up 17 Thumb down 0
  • De unde concluzionam ca muntii sunt ai nostri… “nostri”, cativa.

   Thumb up 7 Thumb down 0
  • noi, ca țară, ca nație, ca grup infracțional mai mult sau mai puțin organizat suntem ca babele alea diabetice: băgăm în noi ca sparții, la nimereală, orice ne pică-n labă, apoi face o criză, băgăm insulină, continuăm să ne îndopăm iarăși cu tot ce ne pică-n labă, iar băgăm insulină, problema e că n-avem moarte

   Thumb up 1 Thumb down 1
 4. ios12 a fost lansat

  Thumb up 5 Thumb down 0
 5. prea ne cramponam de chestii ca Ranca…inteleg campania cu Dunarea, ca nu ai alt fluviu pe care sa nevighezi si are chestii unice si minunate, dar asta cu Ranca? sunt mii de colturi de rai in Romania, Ranca e deja o cauza pierduta, ca si valea Prahovei.

  Thumb up 12 Thumb down 0
 6. aia de pe Insta are trasaturi mai masculine decat mine

  Thumb up 9 Thumb down 0
 7. Fluture conspecteaza din ziare, doah!

  Thumb up 5 Thumb down 0
 8. Am fost acum 4-5 ani vara (la mijlocul lui august) pe Transalpina cu cazare la Rânca. N-am decis eu asta. Loc mai dezolant ca ăla n-am văzut ever. Clădiri imense, aruncate ca de pe lună (țăranii când aruncă fân în pod au mult, mult mai multă logică și direcție), în diverse faze de construcție și abandon.
  Dacă pensiunea unde erai cazat nu servea masă nu aveai unde să mănânci, dar nici unde să-ți cumperi ceva, orice, cel mai amărât pachet de biscuiți. Cele care serveau masa nu primeau alți turiști decât cei cazați.
  Rețeaua de apă/încălzire a pensiunii nu făcea față, sau proprietarul ori nu știa s-o regleze în funcție de numărul turiștilor, ori voia să facă economii. Nu am reușit să fac duș nici seara când am ajuns, nici dimineața când am plecat.
  Proprietarul se plângea de diverse, inclusiv de diverse bețe politice-n roate (așa e expresia :) ), care cică ar favoriza Valea Prahovei și ar întârzia Rânca.
  Nu m-aș mai caza acolo de bună-voie și nesilită de nimeni în veci și aș protesta serios în caz că vine altcineva cu propunerea.

  Thumb up 13 Thumb down 0
 9. Totul e dezastru, Mamaia, Valea Prahovei, Ranca. Nu inteleg cum se poate construi fara o arhitectura specifica impusa. Degeaba vorbiti de politicieni, filozofi, educati,emancipati. Aia sunt primii care ar putea face ceva, dar nu fac. Prefera sa stea cu orele blocati in trafic, sa mearga in locuri de cacat, ce nu au nici o treaba cu o statiune civilizata, aici ma refer la drumuri asfaltate, trotuare, pubele, iluminat stradal etc. De curentul electrix ce sa mai zicem, e mai ieftin sa te incalzesti cu gaze, o resursa epuizabila, decat cu curent electric. Hai cu masinile electrice!

  Thumb up 8 Thumb down 0
 10. am primit si eu in posta anexa la contractul cu enel, mi-au majorat tariful per kwh cam cu 11%.. macar va fi fix pe un an

  Thumb up 1 Thumb down 3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.