Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. Sex nu laba? Nu se pot alterna?


  Comentariu apreciat. Thumb up 38 Thumb down 2
 2. Legat de colegul dictator, ei cum au luat comision de transfer valutar? In grame cioplite sau o caramida pentru fiecare alte 10 transferate?

  *Pe telefon, nu mai pot sa apas & sa “votez” cu butoanele verzi/rosii.

  Thumb up 15 Thumb down 7
 3. Articolul din digi24 e o limba calda aplicata intre bucile lui octavian radu. Mare antreprenor, mare caracter, mare rahat


  Comentariu apreciat. Thumb up 32 Thumb down 2
  • tu n-auzi că criza e de vină?!?!!?

  • Omul era impartial: falimenta firmele dinainte de criza, a continuat si in timpul crizei. Probabil crede ca i-ar prinde bine un ajutor de la stat ;-) Sa fi citit revista care aparea in grupul lui de firme, ce limbi calde ii dadeau managerii lui, ce ode de slava …

   Thumb up 9 Thumb down 1
  • ” lucrat în comerţ exterior ambii părinţi”- cine putea muncii în comerț exterior înainte de 89 ? În anii 90 se vindea orice, oamenii aveau banii că nu aveau pe ce să îi cheltuie înainte de 89. Majoritatea locuiau în apartamente închiriate de la stat, care a decis să le vândă în rate, dar după inflația din 91-94 majoritatea și-au permis să le cumpere cu un singur salariu. Când îți clădești afacere că poate ai noroc se poate o iei rău de tot în barbă. ”
   Toți milionarii ăștia de carton au arso ca mari oameni de afaceri până la criză. Nu criză i-a dus în jos și modelul lor de business plus că după intrarea României în UE, fime de afară care au coloana vertebrală au intrat pe piață.


   Comentariu apreciat. Thumb up 23 Thumb down 2
  • Atat incoerenta… se pregateste un nou politician de carton cumva ?

   Thumb up 7 Thumb down 0
  • Le-am comentat pe fb cu cateva link-uri la articolele lui zoso si mentiunea ca un ziarist trebuie sa puna intrebarile incomode.

   Evident ca nu au intrebat de evaziunea fiscala din Diverta, exploatarea la negru a amaratilor din magazine, cifrele de afaceri falsificate prin vanzarea in cerc intre firmele din grup ale acelorasi 100 de sisteme PC destinate sa ajunga la raft in Diverta…

   Faceau un desktop, il vindeau mai departe si adaugau monitorul, il mai vindeau o data mai departe, ii puneau si licenta de windows si il mai vindeau o data, ii puneau mouse si tastatura si il mai vindeau o data.

   Prin anii crizei am ajuns pe la un interviu, 9 din 10 femei in biroul respectiv erau cu burta la gura. Cred ca eram marginal competent si cu urme de vointa proprie, nu m-au mai chemat.

   Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Imi e dor de zilele in care citeam articole bune, gen: Blondă / Blondă / Blondă….


  Comentariu apreciat. Thumb up 25 Thumb down 1
 5. Care-i treaba cu laba si sanatatea publica? Daca orbesti e o chestiune de sanatate privata. Bolile venerice sunt de interes public. Daca se cordeau arizonienii prin orice colt de desert atunci da, era o chestiune de sanatate publica.

  Thumb up 7 Thumb down 1
 6. Arizona e un fel de Suceava din USA, ei au mexicani, noi contrabandisti de tigari. Bigotismul e in floare la noi, mai nou au inceput sa se organizeze in tot felul de asociatii, ex:tinerii ortodocsi, sectele crestine prospera. Nu e neaparat rau dar parca prea multa religie in societate, daca esti mai ateu din fire si nu te ascunzi sacalii te mananca. Mai mult de frica si spirit de turma romanii se declara credinciosi, faptele de zi cu zi ale oamenilor sunt profund anticrestine.

  Thumb up 11 Thumb down 4
  • Greșești din cel puțin două motive:

   1) Ultimul referendum privind redefiniția familiei în constituție.

   2) Copierea și mimatul cu alte țări. (vezi mentalitatea corporativă/de dronă, respectiv robot)

   Thumb up 2 Thumb down 3
 7. Aia cu Topshop o sa vanda si oali Dilimanu?

  Thumb up 3 Thumb down 1
 8. NOU
  #17

  Mai era o știre a zilei importantă. Firea a promis și a îndeplinit: elevii bucureșteni umblă gratis cu reatebeul. de azi. Mai zi ceva

  Thumb up 0 Thumb down 2
 9. Au belit plua controlii de bilete din STB, ca in ultima vreme doar de pusti se legau, cand ii prindeau fara bilete…

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.