SMSnow?

SmsNow e un serviciu cu ajutorul căruia poţi actualiza blogul prin sms. Scrii ce poţi, trimiţi smsul la un număr şi apare pe blog. O idee bună, în mare. De ce nu?

 1. Chestia asta presupune să dau parola de la blog unei terţe părţi. Mmmm, de unde ştiu eu ce securitate au ei pe acolo şi ce angajată supărată că sunt misogin au şi mă trezesc cu blogul şters? Cine plăteşte oalele sparte? Ei nu, prespun. Aceeaşi tactică se aplică şi pentru wordpress automatic update. Cine e destul de bou să îşi trimită parola de la ftp din site în site? Come on…
 2. Serviciul se adreseaza unui număr foarte limitat de oameni. Cât de important e evenimentul încât să fie nevoie să scrii pe sms? Credeţi că 90% din bloggeri, care au sub 1.000 de vizitatori pe zi, se bazează pe dat ştiri pe care le află…în trafic sau la bere?
 3. Câte poţi scrie într-un sms? Puţin. Pentru microblogging există twitter. Iar chestiile care merită blogate de pe sms sunt puţine.

Hai să vedem în 3 câţi îl vor folosi…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. hai sa zicem ca e altceva. Totusi, acest serviciu cred ca va fi folosit de bloggeri cu adevarat pasionati. De exemplu Adelin Petrisor ar putea folosi un asa serviciu pe blogul lui.
  Dar pentru asta nu exista Twitter? Hai sa ramanen la Twitter, zic

  00
 2. Cine e destul de bou să îşi trimită parola de la ftp din site în site? Come on…

  La asta ai dat cu băţul în baltă.

 3. @Makavelis: adelin se impiedica vorbind. am dubii ca e in stare sa trimita smsuri.

 4. Cred ca s-ar fi aflat destul de repede daca ar fi existat o astfel de problema cu wordpress automatic update. Se poate vedea clar in cod daca se trimit datele si altundeva in afara de serverul tau.

  00
 5. NOU
  #5

  Nu pentru așa ceva exista pluginurile mobloging? De ce să apelezi la o terță persoană când poți pune un plugin sau trimite un mesaj printr-un client de messenger?

  00
 6. nu inteleg deloc utilitatea. daca poti sa trimiti un sms, inseamna ca ai semnal la telefon, deci ai si conexiune la internet. daca ai un telefon mai decent, are un browser decent. daca ai browser, poti sa scrii direct pe blog, fara sa mai trimiti sms-uri altor oameni.

  00
 7. Pentru Twitter e bun, da trebuie sa fii tampit sa faci blogging prin SMS

  00
 8. In sfarsit, o abordare normala a unui serviciu over-hyped prin alte parti.

  00
 9. eu zic să nu mai fiţi cârcotaşi, că e un serviciu bun, cel puţin pentru twitter. eu sunt mulţumit de el. şi dacă pleci de la premisa că toate siturile au probleme de securitate, apăi nu mai faci nimic pe net.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.