şmenarii n-au murit

Ne plimbam prin Varna când am fost acostaţi de un tip bine îmbrăcat care ne-a întrebat în engleză din ce ţară suntem. Când a auzit răspunsul, a întrebat într-o românească stricată dacă vrem să schimbăm nişte euro, că are un curs bun. Atractiv curs, 2 leva un euro, în condiţiile în care la bancă era 1.8.

Lângă toate casele de schimb erau băieţi din ăştia, mai mult sau mai puţini tuciurii, care ştiau 2-3 limbi străine (mă rog, cât să ştie să îţi dea ţeapă) şi aşteptau clienţi.

Poliţiştii la câţiva paşi, nici o problemă…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Dacia Renault Group zoso = niiiice & cool ….(CARE-I SMENU’ ??? )

  00
 2. bah, tu ce plm faci la ora asta?

 3. si pe mine m-a intrebat un “domn” din asta, mie imi dadeau 2.1 deci HA!

  00
 4. pai pe la noi au cam disparut astia… :)

  00
 5. Se agatase si unu de asta de unu din gasca care fusesem in Bulgaria si nu mai scapa de ala :))… intrasem intr-un magazin si astepta omu afara sa iesim… da pana ne-am belit noi ochii pe la haine, incaltari, preturi, chestii disparuse omu.

  00
 6. E bine ca ai vazut totusi politisti aproape…eu am vazut un singur echipaj si am batut bulgaria de-a latul de vreo 4 ori cu masina….Cat despre valutisti..eu am schimbat la un salvamar, pe plaja cu 1.9si n-a fost teapa :)…si in afara de Leva mai oferea si Ice Coffe, Cappucino, Cocktailuri…era mai degraba un fel de one-man-hypermarket show decat vreun smenar :)..

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.