Nelămurire cu Sima şi Hotnews

Chiar nu mă prind de ce unii înţeapă HotNews cu faza că fugarul Cristian Sima a fost acţionar şi finanţist al siteului. Serios. E ca şi cum ai încerca să îi aduci aminte unui criminal în serie că a luat o dată o amendă pentru viteză. Oamenii au clădit un business care valorează câteva milioane de euro furând tot, oare le pasă că un fanfaron prost şi îngâmfat precum Ciutacu i-a ciupit un pic de fund? Oare plâng în pernă acum?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Pai CIutacu are foarte multe motive sa faca asta
  1.Hotnews e privit ca fiind de partea PDL.Cu cat atrage mai mult atentia asupra lagaturii Sima-hotnews-PDL cu atat asociaza mai mult imaginea hotnews(care a fost relativ lipsit de scandaluri majore pana acum) cu cea a excrocului Sima.
  2.Ultimul post a lui Ciutacu a fost determinat de faptul ca Sima l-a incriminat pe Bogdan Chiriac ca fiind intermeridiaru lspagii dintre corporatii si politicieni.Bogdan Chiriac care acum e invitat omniprezenta la Antena 3.
  In fine ultimul blogpost a lui Ciutacu e destul de interesant.Daca e adevarat macar jumatate din ce spune Sima treaba e grava si foarte multi oameni bogati si de prin media ar trebui sa infunde puscaria.
  Acum astia incearca sa-l scoata pe Sima un pic nebun insa rar vezi pe scena polito-economica un om de anvergura lui Sima care sa dea din casa.

  00
 2. #delavrancea
  “anvergura lui Sima” e discutabila. efectiv arata ‘inteligenta’ afaceristilor de carton care au avut incredere intr-un semidoct economic, crezind ca astfel trec de la discursul tip bisnita direct in sclipiciul bursei.
  iar ciutacul face ce poate sa repare onor obraz subtire al susnumitilor, ca de.. nu din audiente isi ia paralele (pina la urma antenele sunt cam pe pierdere) ci prin cum se vad gistile periate la tv.

  00
 3. @delavrancea
  1. Ai dreptate
  2. E o cretinatate ce a spus Sima referitor la Ericsson. Cred ca Bogdan Chiriac a primit bani de la diversi, cred ca scos bani de la stat, dar nu cred ca Ericsson ar fi apelat la el pentru a prinde un contract care tinea de STS.

  00
 4. hotnews ESTE de partea pdl. tapalaga grohaie portocaliu

  00
 5. Pentru ca HN este portocaliu (chair daca are sigla albastra) si tunurile usl-iste au gasit o buna oportunitate sa imporaste cu rahat catre adversari, chiar daca tinta nu are o vina directa.
  Crezi ca gloatei care primeste-n plin dejectiile antenelor ii pasa de continut? Daca in fraza apar conexiuni de genul HN-Sima, HN-pdl rezulta automat Sima-pdl si inca un motiv pentru a-l suspenda pe basescu.

  00
 6. @Vali: Ai dreptate, dar cred ca audienta apreciaza mai putin acuzele de plagiat :) … ratingul este direct proportional cu mascarada produsa, iar furtul intelectual este greu de digerat si inteles pentru multi.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.