shine on you, crazy diamond

Syd Barrett, one of the original members of legendary rock group Pink Floyd, has died at the age of 60 from complications arising from diabetes.

link

stirea vine dupa ce astazi apare in magazine dvdul cu The Pulse.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. pentru ca ai confundat una cu alta, nu!

  Released 7/11/06

 2. R.I.P. Syd :(

  ma intreb peste cate mii de ani pot comanda din .ro Pulse…

  00
 3. The Pulse? din cite stiam eu, era vorba de Dark Side of The Moon. in fine… pot sa ma laud ca am dat stirea inaintea ta? :))

  00
 4. Pacat. As fi dat orice sa vad Pink Floyd reunited in concert live…in Bucuresti.

  00
 5. Florin, din pacate Syd Barrett nu mai canta cu Pink Floyd de prin ’68 daca nu ma insel. David Gilmour a venit in locul lui. Syd Barrett era un pic cam distrus de droguri si alcool. Ca majoritatea artistilor dotati cu talent cat carul (vezi Morrison, Janis, Cobain, Hutchence and so on.. ).
  Eu inca sper sa mai cante impreuna din cand in cand, macar cum au cantat la Live 8. David Gilmour inca poate. Desi am ramas un pic dezamagit de albumul solo.

  00
 6. Mdap, dar tot i-a inspirat pentru “Wish you were here”… :D

  00
 7. Albumele lui Gilmour sunt toate “soft” si nu prea au legatura cu ce face la Floyd. Dar sunt OK.

  Personal perioada Barret imi place cel mai putin. Stilul ala psihedelic ma plictisea enorma, asa ca ascult doar de la “More” in sus :D
  Primele doua le ignor mereu

  00
 8. Nasol. Tin minte ca acum vreo doi ani am vazut un filmulet facut de un amator care l-a urmarit pe strada timp de catava minute. Era batran si distrus de-a binelea. Nu cred ca mai stia pe ce lume traieste. Din pacate (sau o fi din fericire?) acesta n-a mai cantat cu Pink Floyd (precum observa si Mikutzu) din 68 – 69 cand i s-a declansat boala (era schizofrenic). Pacat, oricum, daca nu era el, nu exista nici Pink Floyd. Nici mie nu-mi place in mod special “The Piper at The Gates of Dawn,” dar deja pe “A Saucerful of Secrets” se simtea o schimbare, unele din acele melodii ajungand pe “Ummagumma 1” care e unul dintre cele mai reusite albume PF, chiar daca acum pare anacronic in comparatie cu albumele aparute dupa “Meddle”.
  Oricum, RIP Syd.:(

  00
 9. stim filmul ala, e in continuare pe dc++, ceva cu “creepy stalker footage”

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.