ŞapteSeri.ro s-a relansat

https://www.sapteseri.ro/

Numai mie mi se pare că au cam exagerat cu culorile?

Comunicatul de presă:

Sapte Seri pune în 2008 accentul pe on-line

Pentru a-si sustine strategia din 2008, ghidul de petrecere a timpului liber si informatie culturala, a relansat portalul www.sapteseri.ro

Bucuresti, 11 februarie: Sapte Seri, cel mai important ghid de petrecere a timpului liber si informatie culturala, a lansat la începutul acestui an o noua interfata pentru portalul www.sapteseri.ro. Ca elemente de noutate, noul site introduce un motor de cautare rapida a locatiilor (restaurante, cluburi, baruri, hoteluri, teatre, cinematografe) si a evenimentelor (concerte, chefuri, expozitii), o cautare predictiva, o harta interactiva a locatiilor, precum si o noua modalitate de votare a locatiilor cu un sistem de rating, utilizatorii putând sa acorde stele, de la 1 la 7 pentru diferite categorii. 

Comparativ cu vechiul layout, noua interfata prezinta o structura mai dinamica si interactiva, permitând utilizatorului sa aiba acces la datele de contact ale oricarei locatii care îl intereseaza, având posibilitatea de a o localiza imediat pe harta.

„Noul site www.sapteseri.ro ofera o si mai mare varietate de informatii updatate zilnic, care sa-i ajute pe utilizatori sa afle tot ce este nou în materie de petrecere a timpului liber. În plus, siteul va contine si o rubrica de recomandari, unde cele mai incendiare petreceri, concerte si evenimente vor fi „gazduite” pe homepage. Ne dorim ca www.sapteseri.ro sa evolueze si în functie de cererea de informatie venita din partea utilizatorilor, fapt pentru care va exista o interactiune permanenta între noi si utilizatori. Vom încerca sa aflam ce le place si ce nu, si vom încerca sa adaptam structura portalului la cerintele lor”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Sapte Seri.

Potrivit reprezentantilor Sapte Seri, cresterea traficului este în mod cert o consecinta a formei mai accesibile în care este prezentata acum informatia, acestia estimând pâna la sfârsitul anului o dublare a numarului de utilizatori, care acceseaza varianta electronica a ghidului.

Lansarea noii platforme online www.sapteseri.ro va fi sprijinita de o campanie de promovare în publicatii print, radio cât si în publicatiile online.

Despre SAPTE SERI

Sapte Seri reprezinta cel mai important ghid saptamânal de petrecere a timpului liber si de informatie culturala, având cel mai mare tiraj si cea mai extinsa retea de distributie dintre publicatiile de gen din România. 

Sapte Seri se bazeaza pe dinamism si evolutie continua, fiind înca de la lansare vocea celor mai importante evenimente din divertismentul românesc, dar si din viata culturala a oraselor în care este prezent.

Sapte Seri pune la dispozitia cititorilor sai o editie, anuala, de litoral dedicata sezonului estival, distribuita în peste 350 de locatii, dar si o varianta pentru telefonul mobil, disponibila în retelele Vodafone si Cosmote.  

Implicarea activa în evenimentele de pe întreg teritoriul tarii nu fac decât sa confirme promisiunea publicatiei de a fi mereu alaturi de cititori si de tot ceea ce înseamna distractie sau eveniment cultural.

Afla tot ce misca de pe www.sapteseri.ro.

dot ro

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. Numai pe mine ma doare capu?

  00
 2. Da’ parca am mai vazut layout-ul asta… sigur s-a “relansat” ?!

  00
 3. Asta-i deja a doua relansare in 2 ani…

 4. Te dor ochii si ramai un pic confuz, prea aglomerat, prea multe chestii…

  00
 5. Nu inteleg de ce au scos un comunicat de presa la aproape 2 luni dupa ce si-au modificat site-ul. Singura explicatie ar fi ca nu terminasera lucrul la el, dar totusi … Oricum arata mai bine ca inainte.

  00
 6. aoleu. asta-i a 2-a vizita in 2 ani…

  00
 7. acuma spune-mi cum fac sa nu-mi mai sangereze ochii…
  oare a ramas vreo culoare stridenta pe care sa n-o fi folosit?

  00
 8. Au cam exagerat cu acele culori, dar cu nuante similare, mai calde si cu forme mai apetisante :P, mai simple se poate remedia usor. Acel design imi aminteste de inceputul internetului in Romania. Nu o sa vizitez acel site pentru ca ma deranjeaza designul ei, ma oboseste.

  00
 9. Sunt infioratoare culorile. Au vrut web 2.0 si au sarit la Windows 3.1 cu magenta si cyan.

  00
 10. mie mi se pare ca au ales sa redea cititorilor un frumos curcubeu :D

  altfel, e cam aceeasi poveste ca si la ultimele “relansari”

  00
 11. eu nici nu cunosc atatea culori :P

  00
 12. Destul de dragut design-ul…. dar pare putin cam invechit…

  00
 13. dita headeru degeaba…
  si textu… da-l in ma-sa de text, culorile conteaza! :|

  00
 14. NOU
  #14

  nuante prea palide, eu cred ca se putea mult mai bine :P

  00
 15. prea rece

  00
 16. Sunt singurul care a observat cacafonia “cu culorile”? :-)

  00
 17. NOU
  #17

  Cacafonie ok, dar si continutul e greu de gasit:
  Cauta …. [OK]
  …loading.
  Nu s-a gasit nimic/ nu exista evenimente.

  00
 18. NOU
  #18

  Nu culorile multe te enerveaza la ochi ci acel rosu tipator, care langa orice alta culoare te face sa apesi pe acel x mic si minunat din dreapta sus.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.