Realitatea.net încearcă să întreacă ŞtirileProtv.ro

La tâmpenie!!!

realitatea-retarzi-2

Iată o ştire cu adevărat importantă! Serios. Greşeala de gramatică care atrage clienţi. Seems legit!

Dar să nu ne pripim cu concluziile.

realitatea-retarzi-1

“În preajma Crăciunului” înseamnă, pentru un dobitoc de la realitatea.net, “16 august”. Augustul e chiar înainte de Crăciun, ce nu vă e clar? Ca să un mai vorbim de subtilităţile din fraza a doua, despre vânzările repetate, pe care Sârbu e obligat să le facă prin contractul… eh, fuck it, dacă pentru ei august=decembrie, ce rost are să le explic chestii mai avansate?

Cam asta e nivelul. Angajatori, traineri şi consultanţi de teapa lui Brăduţ Ulmanu ce-or mai face? Tot drepţi şi moralişti? Tot convinşi că ei au angajat oameni buni?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

16 comentarii

 1. Încercarea de a “reduce costurile” oferind salarii minime sau deloc.

  00
 2. In original e “prejma” de mare finete :))

  00
 3. Cand incepem sa platim pentru a citi continut ?

  00
 4. Continutul de pe realitatea.net sau dailybusiness, ca nici ei nu sunt mai prejos

  00
 5. Ma, eu stiam ca Australia e in cealalta emisfera. Cand e la noi primavara la ei e toamna sau ceva de genul. Asa ca, din cate stiu Craciunul cade la ei undeva in August… Sau ma rog, e o chestie cu ei, nu stiu exact ce si cum. Poate ma insel la fel ca cei de la realitatea, dar ceva ceva tot este…

  00
 6. @radhoo vezi ca ne mai intalnim.

  Si-a recunoscut vina Cristi si a corectat ;) Isi cere scuze

  00
 7. “Compania Google şi-a încălcat propriile reguli, după ce a plătit bloggeri pentru a promova motorul de căutare Chrome.”

  https://www.realitatea.net/

  00
 8. Nu cred Piticu, nu frecventam “aceleasi locuri”.

  00
 9. Ăștia de la realitate au fail-uri pe pâine prin articole. Eu înainte să postez ceva pe blog verific dacă am scris bine, dacă nu am greșeli sau ceva, iar ei pe un site atât de important în România nu pot să facă acest lucru.

  00
 10. Amuzant..in titlu se mentioneaza o “Greseala gramaticala” si ei incep articolul cu “Marele magazine…”

  00
 11. Se mai intampla dar nu e scuzabil la nivelul asta. Explicatia (care functioneaza in cazul meu) este ca atunci cand ma concentrez pe design si aranjare in format, uit complet de text si apar niste monstruleti. E valabil si invers – text corect dar design aiuristic. Cel mai bine este sa ai totusi un supervizor care sa mai arunce o privire inainte (da’ sa fie altcineva ;-))) sau sa cer un BT de la client ca sa verifice si el (in cazul meu).

  00
 12. Așia-s mici copii pe lângă sport.ro :))

  00
 13. :)) chiar ca pt un site de stiri de nivelul lor (10 ani de realitate:)) nu prea e scuzabil. Dar a urmari stirile in ziua de azi, inseamna a afla, in plus pe langa crime, violuri, accidente, etc, si ce mai face Bianca Dragusanu, Pestrita, Cruda, Bote, balbe si altele.

  Aia cu “marele” o fi strategie de piata …

  00
 14. Voi nu aveti habar cum se scriu articolele astea, credeti ca le face cineva de noi? Nu, se ia un articol vechi si se editeaza in el, save as si bagat pe site.
  Rezultatele se vad.

  00
 15. mi-e greata .. nu-i mai baga in seama

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.