Radio Total devine GoldFM

GoldFM va emite in Bucuresti, pe 96,9 FM, fosta frecventa Radio Total care, astfel, va intra in istorie.

Comunicatul de presă mai jos.

GoldFM. Incepe numaratoarea inversa.

In putin timp, iubitorii de muzica Oldies vor avea o alternativa de calitate la oferta muzicala FM existenta. Luni, 27 octombrie 2008, ora 07.00 dimineata, va emite pentru prima data GoldFM. Sub sloganului „Greatest Hits", noul post de radio va difuza cu adevarat cele mai bune piese din anii ’60, ’70 si ’80. GoldFM va emite in Bucuresti, pe 96,9 FM, fosta frecventa Radio Total care, astfel, va intra in istorie.

De ce un post nou cu un format abordat si de alte statii existente in spatiul FM autohton? Echipa care se ocupa de selectarea muzicii a considerat ca atunci cand vorbim de muzica veche se poate mult mai bine, lucru de care se vor convinge toti cei care vor incerca frecventa 96,9FM. Diferenta intre noul post muzical si cele existente, cu format asemanator, o va face Playlist-ul, care, de alfel, va fi „vedeta” GoldFM.

GoldFM va difuza cele mai bune piese din anii ’60, ’70 si ’80, atata vreme cat despre ele putem spune ca sunt Greatest Hits-uri. De altfel, Greatest Hits este si sloganul noului post de radio. Sunt piese care au trecut testul timpului si care au ramas la fel de actuale ca si atunci cand ocupau primele pozitii in topuri. Sunt cele mai bune piese care ne-au insotit de-a lungul vietii. Nu vor lipsi Pink Floyd sau ABBA, U2 sau Roxy Music, The Beatles sau Barbara Streisand, INXS sau Boney M, Queen sau Frank Sinatra.  De exemplu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Radio Total avea cam 75% din timp melodii din anii 60, 70, 80 si 90. Deci, schimbarea nu va fi chiar atat de “dramatica”.

  00
 2. Interesante miscari pe piata de radio. Is curios daca emit si in Oradea, sau daca vor emite prin reteaua Digi Cablu de la RDS, acolo este deja si radio ZU.

  00
 3. De ce slogan in engleza si NU in limba noastra dulce ?

  00
 4. Orice miscare este primita cu interes de catre orice persoana deschisa la schimbari – hai sa ascultam si sa simtim schimbarea. Poate doar de nume(???) celelalte raman pe loc.

  00
 5. se spune ca voi informati poplatia cu mult inainte ca stirea sa fie data la tv si radio.
  ideea e ca eu stiam de vreo 2 saptamani de aceasta schimbare.

  00
 6. Pe cand in toata tara?Prea multe radiouri se nasc doar pentru a emite in Bucuresti,exista ascultatori si dincolo de Afumati.

  00
 7. Pacat ca n-or sa mai dea si muzica mai noua.

  00
 8. Ce e aia muzica mai nou? Beyonce si Timberlache? iLol.

 9. isi merita titlul …

  00
 10. @alexutzu: serios???
  e uite eu stiam de cateva luni
  te’am luat !tzac pac

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.