Parrot AR Drone

M-am jucat cu ea câteva zile săptămâna trecută. Îmi place ideea, dar nu am îndemânarea și pasiunea lui Răzvan pentru video, așa că am făcut câteva prostioare cu ea și am trimis-o înapoi. Calitatea filmării este OK (VGA mărit la 720p), bateria ține 10 minute, aplicația de iPhone e ușor de folosit. Partea proastă: fuzelajul ăla de polistiren este extrem de fragil.

E o dronă bună pentru cine vrea să se apuce de așa ceva și nu știe prea bine ce își dorește, de unde și diferențele de preț între Parrot AR Drone (320€) și dronele mai profi (de la 600€ în sus).

Drona a fost oferită de Orange.

foto-14

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Drona din imagine se încadrează la “de la 600€ în sus” sau vrea și casă/masă/țoale/penis ?

  00
 2. Meekuu – Drona din imagine e nepretuita… pentru toate celelalte exista Mastercard :)

  00
 3. Are și aplicație de Android. Din ce-am văzut pe net în niște filme, în timp ajungi să o controlezi foarte bine, cu precizie, dar trebuie exercițiu.

  Mie problema mi s-a părut că te costă ceva reparațiile/piesele sparte (e inevitabil), plus vreo 2-3 baterii de rezervă, că nu mergi până în parc doar pentru 10 minute.

  00
 4. Useless toy. Nu este destul de stabila, cu greu ridica o camera mai performanta (GoPro) si controlul oferit pe orice device mobil e mizerabil. Cel mai bine am controlat-o cu un joystick legat la laptop. Mai exista si optiunea sa ii cumperi modul de RF cu telecomanda normala, dar costul este parca pe la 120 GBP. Piesele nu sunt scumpe, atata timp cat nu nenorocesti vre-un motor. Eliciile si pinionii nu sunt asa scumpe. In schimb este destul de rezistenta, am scapat-o de la aprox 25m altitudine si au crapat doar eliciile.

  00
 5. Stiu, dar aia este o mizerie. De fapt ambele, si cea de pe burta si cea din fata.
  link cu filmarea cu camera incorporata:https://vimeo.com/51265876
  Link cu gopro-ul in carca: https://vimeo.com/54190227 – poti vedea, ca, cu bateria stock de abia se ridica de la sol cu ceva greutate la bord.

  00
 6. link-ul 2 este gresit. asta e cel corect: https://vimeo.com/72198177

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.