Paginademedia ciordește iar #18685

La 12.39 am publicat scrisoarea România TV, pe care o aveam de la 10am, ea fiind trimisă în urmă cu o zi mai multor destinatari. La 2 minute după, Petrișor Obae o publică și el pe Pagina De Media.

Știți că se poate modifica ora la care ai publicat, da? Obae o face frecvent, dar îl dau de gol comentariile. Deși a publica la 12.41, primul comentariu este la 13.14. 35 de minute mai târziu. Amuzant și tipic pentru un tip care la orice știre insistă că o avea și el. La un moment dat bate la ochi că ai toate știrile, dar le publici după ce le publică alții. Mereu după. Și mereu cu exclusiv. Cum poate fi ceva furat din altă parte exclusiv?

O să cadă cerul dacă dădea link? Că până și TimesNewRoman, ceilalți campioni ai “ne-am gândit și noi la asta”, au ajuns să dea link (bine, greșit și inutil, că nu se pricep la internet, dar totuși link). Obae, hai că poți și tu!!!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. ai uitat cand tolomacul zicea pe scena la ronewmedia ca nu conteaza ca a aflat stirea de pe un blog, el nu da link din principiu, ca sa nu fie asociat cu acel blog? fmm de papagal balos

  2. * Pertrișar Obae – fix it, man. da prost la SEO :D

    00
    • Obae e un parazit, iar site-ul pare a fi in cadere libera. Noroc ca dumnealui se lipeste de tot felul de sinecuri de la ticalosi sau saraci cu duhul, impresionati de anvergura lui de jurnalist! Din categoria ticalosi face parte conducerea tvr, care ii da bani sa scrie obedient si favorabil despre haznaua rosie de acolo si despre hotiile in forma continuata…

      00
  3. Nu-i niciun bai …obae daca dai un link bai.

    00
  4. Dupa 2 minute… so, tu crezi că există unii care stau geană pe blogul ăsta pentru a mai fura câte o știre din când în când.
    Și ce stire, BOMBĂ, ceva ce unii au trimis… la câți?

    00
  5. * exclusiv!!!!

    il cheama Petrisor O’COAE (e scotian)

    00
  6. NOU
    #12

    Scrisoarea aia nu e la ei pe site ?

    00
    • nu e mai simplu să mă crezi pe mine? :)

    • Nu ai inteles. Daca tu scrii ceva la tine pe site si vali preia chestia intr-o postare…el devine sursa zero a ceea ce ai scris tu. E simplu.

      Vali, poti revendica statutul de sursa in momentul in care ce ai scris tu nu mai apare nicaieri. Nu e logic? Daca tu ai vazut la randul tau ceva undeva (ca e poza sau status pe fb, ca e comentariu nu stiu unde)…e cam absurd sa sustii ca oricine mai scrie despre aia trebuie sa te citeze pe tine ca sursa. Mai ales ca e vorba de chestii virale.

      Argumentul cu comentariul de pe paginademedia e chiar culmea teoriei conspiratiei. Omul ala are maxim 3 comentarii per articol…nu e ca si cum la secunda dupa ce scrie ceva incep sa curga comentariile. Ma si mir ca avea un comentariu deja la jumatate de ora. Ia la rand articolele de acolo si vezi distante si de ore intre publicarea articolului si primul comentariu.

      M-as bucura sa atragi asa atentia si colegului cetin cand reurca clipuri de pe net pe contul lui fara sa dea nici un link/sursa. Aici vad ca a sarit primul in comentarii.

      00
  7. Poi noi stim ca petrisor lucreaza la morga internetului… nu te mai agita imperatoru’ nostru!

    00
  8. am vazut stirea la tine si apoi la el, imediat m-am gandit ca a primit-o simultan (comunicat de la RTV) si m-a mirat acel „exclusiv”

    00
  9. Informatia se imprastie, si? Cu link pt sensibili, sau fara link. Ce contează? E informatie

    00
  10. Hater mai mare decât tine nu cred să existe. Informațiile trebuie share-uite fiindcă trăim in era informației rapide, nu stăm cu zilele să aflăm că ai scris tu pe site un articol, ci trebuie să aflăm instant. Chiar și cu link spre tine tot ești un hater și știu prea bine asta. O să devii un moș senil și urâcios, depășit de vremuri.

    00
    • nu imi mai ciordi articolele, gogule, și lasă prostiile! eu le scriu pentru mine, să mănânc eu, nu să faci tu like-uri de pe urma lor!

    • Gogule, like-urile nu-mi dau să mănânc. Mai bine recunoaște că ești un hater pupător de cururi băsesciene, același Băsescu care acum se pișă pe Democrație și s-a aliat cu foștii dușmani.

      00
    • și tu furi de la din ăștia, ca un rahat de om? bună treabă :)

    • hai, marș la ciordit și la emis păreri imbecile la altă masă. că jegurile moraliste nu au loc pe aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.