De ce nu găsește CEL.ro un investitor/cumpărător?

Devine deja o tradiție ca Cel.ro să mai iasă public și să spună că, deși o duce foarte bine, ar mai avea nevoie de niște bani. Uneori caută investitor, alteori caută cumpărător, depinde de la an la an și de la material la material.

Sunt deja destule povești din astea de succes de vânzare de ani buni și, în ciuda creșterii cifrei de afaceri, nu se găsește nimeni să vrea să le cumpere. Pe lângă CEL.ro mai sunt Internetcorp, UrgentCargus, Fan Curier, Adevărul Holding și multe multe altele care nu îmi vin în minte acum.

De ce nu se găsește nimeni să îi dea 1 milion de euro lui Tiberiu Pop și să trimită la plimbare? Păi, pentru că afacerea aia nu valorează atâta. La fel și cu filmele de curierat și altele…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Daca chiar au avut afaceri de 50 mil. eur, atunci poate chiar valoreaza ceva.


  Comentariu indecis. Tu ce zici? Thumb up 10 Thumb down 29
  • Laudă-mă gură, că ți-oi da friptură…


   Comentariu apreciat. Thumb up 40 Thumb down 3
  • Sau “Lauda-ma gură că altul nu se îndură!”

   Thumb up 19 Thumb down 1
  • Nu e lauda, chiar atat au facut in 2016 (mfinante.ro), dar ceea ce nu inteleg cei care au mag online in .ro, este ca nu rulaju e singurul care conteaza cand cauti sa vinzi sau si mai rau investitori. Cand faci profit net 0.04%, deci nici macar jumate de procent, ce investitor si ar baga banii in tine, doar ca sa se laude ca e shareholder la al 2 lea online pe profil IT din RO, si fara sa se intrevada o amortizare a capitalului investit. So, banii ceruti sunt prea multi doar pentru domeniu.


   Comentariu apreciat. Thumb up 26 Thumb down 1
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]


   Comentariu nasol. Thumb up 2 Thumb down 22
 2. M-am tot gândit și cred că benefică ar fi o fuziune cu Quickmobile. Să vezi atunci afaceri…


  Comentariu apreciat. Thumb up 48 Thumb down 3
  • oare quickmobile umblă cu aceleași scheme la garanții și pentru clienții de pe amazon? :)

  • Nice joke. :D

   Mi-am luat acum cateva saptamani un Google Pixel 2 XL de pe emag si am verificat de vreo 3 ori sa ma asigur ca produsul e vandut de emag si nu de quickmobile. :)


   Comentariu apreciat. Thumb up 38 Thumb down 3
 3. NOU
  #9

  Da, Quickmobile umbla cu aceleasi garantii nasoale, cu aceleasi chestii de rahat. Stiu din surse interne. Si tot din surse interne stiu ca acum isi pune iarasi angajatii sa scrie niste articole laudative si review-uri pozitive la produse, ca au rata mare de retur de pe Amazon si ca vor sa deschida inca 4 market place-uri pe Europa.

  Thumb up 13 Thumb down 1
 4. pe de o parte profitabilitatea conteaza. Dar mai conteaza ceva… potentialul de crestere. potentialul de crestere e zero….

  Ca una e sa cumperi o firma cu profit de 0.05% din CA dar CA e 10 MLD euro si alta e sa cumperi o firma cu CA 50 de milioane si potential de crestere la 60 SAU 100 mil euro in 10 ani ca n-ai facut nimic. ai rentabilitate mai buna la obligatiuni de stat sau depozite.

  pe de alta parte stiu o firma cu profit net anual de sute de mii de euro si CA de un pic peste 1 milion euro si tot nu gaseste cumparator. ca nu mai are unde sa creasca in Ro iar scalabilitatea in afara tarii nu prea exista.

  Thumb up 3 Thumb down 1

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.