21 comentarii

 1. interesant e ca pe om il doare de… librarii !!!!

 2. pai nah, spera sa vanda carti de limba romana

 3. doua deste in sus: bobby mai face ceva/lanseaza la/cu yahoo?

 4. @whois: la yahoo momentan e liniste. au un nou CEO si asteapta sa vada ce vrea. nu stiu care e situatia in romania exact, dar in mare…

 5. a aborda-t şi el greşit puţi-n, eu sper să nu fac aşa !

 6. initial m-am bucurat cand am vazut ca a scris „mi-ar placea” si nu „mi-ar place”, dar omul a dat cu batul in balta original mai apoi…

 7. Lasa-l bre ca nu stie ce face… pardon scrie. Iti dai seama ce rau ii pare acu ca se vede la panou?

 8. …de unde stii? Poate ca-i pare bine! 🙂 .

 9. nu poţi să cataloghezi omul după o singură greşeală până la urmă…

 10. @babilon… – Nu poate sa fie atat de prost si sa stie totusi de librarii

 11. @nina cred ca vrea carti de colorat, ca altceva nu stiu ce l-ar putea interesa de la o librarie.

 12. @tiptil: una e cand e typo si alta cand nu stii ca acolo nu se pune cratima.

 13. Ca tot vorbim de Romania,poate aceasta „gafa” de pe siteul paginiaurii.ro ti se va parea interesanta:http://axel16.eu/o-mica-eroare-de-la-pagini-aurii/

 14. Imi cer scuze, imi recunosc greseala, sunt mic, prost si putin distant fata de invatatura. O sa incerc sa nu mai fac greseli gramaticale atat de stupide!

 15. @axel16 acuma te-ai trezit si tu ? sau doar voiai sa iti faci reclama?
  visul tau cand erai mic era sa fi blogger si sa fii platit pt asta ?
  Dute si suge la alta masa, pardon canta

 16. @Pyro: let him go. s-a trezit tarziu si nu mai aveau sa dea la toti.

 17. Ok, l-am inteles pe Zoso care a pus pe blog un screen in care apare un text redactat de mine ce contine o greseala gramaticala rusinoasa, pentru ca e baiat destept si din cate stiu eu nu s-a facut niciodata de ras pentru o astfel de greseala. V-am inteles pe voi cei care mi-ati adresat comentarii ironice pentru ca sunt amuzante. Dar nu inteleg absolut de ce Gavriluta Emanuel a preluat aceast screen si l-a pus pe blogul sau.

  Am intrat pe blogul acestuia si, pentru ca nu am auzit niciodata de el in peste 4 ani de activitate online, am deschis pagina f.a.q Magic sa aflu cate ceva despre el. Ma gandeam ca trebuie sa fie un tip inteligent si dezghetat la minte precum Zoso de a preluat screenul. Cand colo peste ce dau…

  „Sunt născut în născut in 93”, „Locuiesc întru-un oraş slab dezvoltat în nordul ţării, unde îmi petrec viaţa de toate zilele la liceul local”(asta e doar o propozitie al carei mesaj nu il pot intelege), „La ce ma ajutat până acum? La formarea unor diferite comunităţi din ţară (cs, wow, tech-forumuri, ş.a ), în special am ajutat mult la unwebsite.ro”(very clever, dar din nou, nu inteleg mesajul propozitiei), „Proiecte personale. Blogul axat pe de toate”(Dupa proiecte personale ar fi trebuit sa pui : in loc de . ), „şi mai am degând să deschid”(probabil cireasa de pe tort, bai nene se scrie de gand nu degand).

  Il apreciez pe Zoso ca m-a atentionat cu privire la greseala mea gramaticala pentru ca de acum inainte voi fi mult mai atent la ce voi abera pe internet si pentru ca mi-a facut reclama la blog. Si ii accept ironia pentru ca stiu ca e mult mai destept decat mine. Dar tu bai Gavriluta Emanuel, degeaba esti „addicted to brainpower” daca nu ai brain power. Si chiar nu avea nici un sens sa pui imaginea care a facut-o Zoso pe blogul tau.

 18. Hoops, am uitat sa scriu un cuvintel aici: „Dar nu inteleg absolut -deloc- de ce Gavriluta Emanuel a preluat aceast screen”. Si imi cer scuze si pentru repetitiile de cuvinte care zgaraie urechea.

 19. Ce oameni rai, bă.

 20. @seba18: E mai mult ca posibil să o fi nimerit…

 21. Domnule Marian Vasile.

  Eu sunt un copil, dumneavoastră un adult.
  Aveti 4 ani de frecat onnline, eu nu am nici 2.
  Faceţi mai multe greşeli decât fratele meu care e în clasa a 6-a. Îmi pare rău că vă lăudaţi cu experienţa dumneavoastră profesională. Eu abia mă călesc cu toate rahaturile din ro web media, Eu am timp să mă perfecţionez, dumneata ai?