o sugestie pentru trafic.ro

Sorin, vă dau o sugestie pentru expulzarea unor siteuri din categoria “blog”, ajutându-vă să vă faceţi treaba mai bine, dacă tot sunteţi porniţi să lansaţi atâtea chestii noi.

Avand in vedere ca majoritatea traficului acestui site este pe paginile de sport, am considerat oportun sa fie mutat in categoria sport.

Ai bibliografie/precedent aici. :)

ps: n-o să se întâmple nimic, ştiu, morcovul in fund, nu vreţi să supăraţi pe nimeni, iar bloggerii sunt insignifianţi…

5 comentarii

 1. Multumesc mult pentru bibliografie, Zoso! Auzisem legenda, decisesem ca ai dreptate, dar, recunosc, nu citisem “arhiva evenimentului”. ;)

  Acum, cat se poate de serios: problema pe care o ridici tu este reala.

  Motiv pentru care ma gandesc sa propun o dezbatere privind oportunitatea introducerii in Trafic.ro a doua categorii referitoare la bloguri in loc de o singura categorie.

  Doua categorii care sa reflecte mai exact actualele tendinte din blogosfera. De pilda, bloguri personale si bloguri corporatiste – evident, denumirea categoriilor ar trebui sa rezulte in urma dezbaterii.

  Si tot serios: blogerii nu sunt insignifianti! Tocmai de aceea, o decizie nefericita luata in trecut nu trebuie sa devina o regula. Cred ca esti de acord cu mine macar in aceasta privinta.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Chiar am vorbit serios, Zoso! Te vei convinge de asta! (Oare de ce atunci cand iti da cineva dreptate ai tendinta de a spune “pr bullshit”? E cumva un tic? :P )

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. daca tu zici. eu astept sa curatati categoriile de ceva vreme…si e posibil sa mai astept 2-3 ani…

 4. NOU
  #5

  Lasa ca si baietii de la Trafic sunt dusi … le-am propus un site in categoria Sport, pentru ca era exclusiv dedicat sahului … si ei l-au introdus in categoria Bloguri … pentru ca initial e gazduit de Blogger … pentru ei continutul nu prea conteaza …

  Thumb up 0 Thumb down 0