Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

27 comentarii

 1. Cat se poate de adevarat. Adica daca o mana de oameni se aduca sa faca ceva mai bun din planeta, iar noi, ceilalti, continuam cu micile noastre obiceiuri proaste? E o intrebare destul de simpla pentru ca multa lume crede ca planeta e ok, nu se duce de rapa si ca toata povestea cu incalzirea globala (desi dupa iarna asta e cam greu) este o mare scamatorie. De ce sa iei decizii la nivel mondial din moment ce inca exista oameni care NU VOR (nu ca nu pot) sa recicleze.

  00
 2. pentru george

  ma raule! ;)))))))))))

  Dar realistule!

  00
 3. Just for fun: sa vezi oameni idioti, care nu sunt in stare sa arunce o hartie la cos, obligati sa-si selecteze gunoiul. Macar pt asta.

  00
 4. Hm… Ma iubeste, nu ma iubeste? Este ciclul normal al planetei numai ca il mai acceleram noi putin, ca deh oameni suntem. Si chiar asa, daca e teapa?
  Cu stima.

  00
 5. presupun că din punctul de vedere al multor „realiști” e nasol să bagi bani acum doar ca să trăiască generațiile viitoare (poate) mai bine :)

  00
 6. atunci or sa mai faca un summit ca sa faca o lume mai putin buna :)

  00
 7. scuza-ma, a aparut, sterge si comentariul de dinainte, scuza-ma

  00
 8. Eu am comentat mai demult pe tema caricaturii ăleia – care mi se pare o maniplare de ultimă speță și în cele din urmă o prostie. Link aici, dacă vrei să-l lași e ok, dacă nu, please remove it :) Merci.

  00
 9. Bullshit. Aş scrie mai multe… dar cred că George a zis cam tot ce era de zis:
  http://www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c

  P.S. Unii nu sunt în stare să tragă apa la toaletă…

  00
 10. @VanGhelie, chiar daca este colectare selectiva a gunoaielor, firma de salubritate, tot la amalgam le pune aduna

  00
 11. dar ce-i rau in a trai mai bine?

  00
 12. am aflat inaintea ta? :))

  00
 13. Noi “traim bine” dar altii traiesc mult mai bine …………politica “mama” te-a facut ea te conduce…

  00
 14. @ george – era vorba de ei? stiu asta. i-am laudat io cumva?

  00
 15. asta cu aprobarea divina ai furat-o de la huidu :)) ori el de la tine :))

  00
 16. They’re shitting us with the global warming and shit…
  It’s minus fucking twenty in Beijing
  Si paradoxal Al Gore got stuck in a snowstorm while heading to the Congress to testify on global warming

  00
 17. Absurdul e in alta parte insa. Lumea nu se strange sa creeze o lume mai buna in sensul ca se reduce exploatarea resurselor. Nu. Se comunica de fapt tuturor extazul gasirii unei mai bune intrebuintari a resurselor in numele economisirii lor false.
  -amprenta de CO2 – aparent un ideal maretz s-a dovedit ca nu poate fi redusa, caci pt a crea acele tehnologii gen mori de vant se arde multa hidrocarbura deci C la greu.
  -becuri cu consum mic? aiurea. Producerea lor necesita mai multe resurse, reciclarea lor asijderea.
  -avioane fara hidrocarburi? greu de crezut
  -masini solare in care iarna ai inghetza sau ai stinge farurile si opri ventilatorul sa poti sa ajungi la destinatie?
  -mai bine pentru…cine (era pe vremuri o epigrama cu o capra care pastea iarba – la iarba verde e mai bine; depinde insa pentru cine.

  Orice summit si toata politica verde are un scopuri destul de evidente: creerea de proiecte in care omenirea poate sa aiba locuri de munca in continuare, creerea de prioritati nationale, in asa fel ca statul (nu neaparat ala roman) sa aloce resurse si sa creeze iarasi lucrari in domeniu. In final toti sunt ocupati cu ceva, cu salvarea lumii, cu morile de vant, cu reciclarea, cu amendarea celor ce nu se conformeaza.

  Cat despre gunoi si apucaturile de a pune gunoiul la locul lui, sau a-l si sorta in prealabil, asta e off topic cred.

  Mai bine nu ar insemna a trai mai bine. Mai bine s-ar traduce sa avem ce munci si ce manca in viitor se pare, crezand ca o facem in numele salvarii unei situatii. In realitate Pamantul va fi in continuare stors de toate resursele posibile si imposibile, verzi sau nu. La summituri sunt unii care au zis ca degeaba facem, ca tot aia e, ba chiar mai rau pt viitor. Ramane sa vedem ce scrie zozo peste cateva sute de ani.

  00
 18. dupa ce am citit despre ceea ce presupune reciclarea (incepartarea etichetelor de pe recipientele de sticla/plastic, separarea hartiilor pe categorii, si altele) va spun sigur ca nu stau sa`mi scormonesc in propriul gunoi pentru un scop maret.
  si in legatura cu amprenta de CO2, nici nu o sa`mi las masina noua de un an jumate in garaj ca sa merg cu un autobuz de pe vremea lui stefan cel mare numai ca se promoveaza transportul in comun. rabla aia polueaza cat 10 masini normale, daca raman blocata in spatele unui autobuz trebuie sa inchid circulatia aerului.

  00
 19. ma poate incalzirea globala este un mare fas Insa tot exista lucruri pentru care ar trebui sa luptam.Tie iti place gunoiul de peste tot ? Iti place aerul pe care il respiri plin de toate chimicalele ? Si mai e adevarata si chestia cu degradarea continua a calitatii apei. Chiar daca zici ca nu te afecteaza direct nu se stie niciodata cum te trezesti cu o boala datorata mediului poluant in care traiesti. Oricum sunt lucruri care trebuiesc luate in considerare.

  00
 20. Poate erupe vulcanul ala din parcul Yelowstone din SUA si sa vezi cum intram iar in era glaciara si nu se mai incalzeste planeta PAMANT pe care locuim. Ce sa faca o mana de oameni in fata a aproape 7 miliarde de oameni?
  Vine valu si-mi ia calu…restul e poveste. Nu noi am inceput ci cei dinaintea noastra cu marea industrializare…
  Cu stima

  00
 21. Sursa? Furi si uiti sa pui sursa?

  00
 22. Sursa e greenupgrader.com/9996/sunday-funnies-what-if-its-all-a-hoax/ corect?

  00
 23. NOU
  #25

  :)) the best!

  00
 24. Poate e totul la misto , dar sa asteptam sa totusi anul 2012 , suna f promitator :)

  00
 25. @Octav: poza e venita prin bucketurile publice, unde toata lumea arunca imagini. 1/5 au autor cunoscut. relax. nu ma apuc sa fur, nu mai manca rahat.
  sursa e usatoday, dupa cum scrie pe poza.

  am inteles ca ai o problema, dar nu in felul asta se rezolva. be aware.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.