Nu, nu eşti cu nimic mai bun!

Dacă te apuci sa scrii acum sau să dai linkuri către nenea ăla care a decedat la câteva zile după Steve Jobs, nene care a inventat C şi Unix şi pe care presa l-a ignorat complet, nu eşti cu nimic mai bun decât restul idioţilor peste care încerci să prezidezi!

Serios. Un meseriaş îşi filtrează sursele de ştiri şi nu aşteaptă să dau eu link la un articol pe twitter, ca să aibă ştirileprotv.ro de unde să traducă prost un articol, ca să ai tu cu ce te da superior la şcoală sau la serviciu.

Altfel, rămâne cum am stabilit: SCUMBAG JOBS! (via eftimie)

say_just_shut_up

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. Din pacate Dennis Ritchie nu a avut parte de atata atentie desi a inventat lucruri mai interesante decat capul de afis al stirilor din Octombrie.

    00
  2. Aha, si tu cand ai scris despre asta?
    Sau era o autocritica?

    00
  3. Stie cineva cum era imbracat ultima data ?
    Sa vindem pontul specialistilor de la antene, cine stie, poate mai declara o zi de moda dupa morti.

    00
  4. Cum??? In tara cioclilor sa nu-i cantam prohodul chiar si retroactiv? Eu zic ca putem organiza cel putin funeralii nationale si periodic pupari de moaste. :P
    Oare cati dintre „vitejii” astia de dupa razboi au cautat pe wikipedia care-i treaba cu C-ul asta…

    00
  5. Intre timp si John McCarthy s-a dus…
    https://ro.wikipedia.org/wiki/John_McCarthy

    00
  6. In curand online-ul o sa aiba ca-n print, categorie de decese. :P

    00
  7. Oamenii astia nu sunt cunoscuti pentru ca nu au facut ceva la care sa se priceapa tot prostul.
    Cine sa le omagieze viata si cariera? Unii care habar nu au si care iau totul „for granted”?
    Am vazut multi cacati suparati ca nu apare nu stiu ce sau nu stiu cum, cand, de acum banalul ecran „touch” e o MARE inventie si ar trebui sa spuna o rugaciune si sa bata o cruce de fiecare data cand il folosesc.

    Oricum, gigantii astia care trec de companii si public (adica ce au inventat ei foloseste oricine, uneori fara sa-si dea seama) sunt/au fost multumiti si fara recunoasterea mondiala… ii „jelesc” putini dar oameni de valoare.

    00
  8. P.S.: si eu se poate spune ca sunt din categoria „prosti da’ multi” pentru ca, desi am absolvit Liceul de Info nu am auzit de ei.
    De ce? Pentru ca nu s-a facut reclama – si poate nici ei nu au vrut sa lise faca reclama…
    La orele de laborator (pentru mine acum 15 ani) nu ni s-au predat nume de inventatori ci rezultatele muncii lor.
    Poate daca ni se preda si modelul de viata am fi inteles mai multe…

    00
  9. @cristi: trist, in general nu invinuiesc pe nimeni (nu-i treaba mea) dar Dennis Ritchie a scris si „The C Programming Language” (nu singur, impreuna cu Brian Kernighan) care este considerata biblia programatorilor carte ce contine legendarul exemplu:
    main()
    {
    printf(„hello, world\n”);
    }
    preluat ulterior de majoritatea autorilor de carti de programare (adaptat bineinteles limbajului prezentat in respectiva carte), e trist pentru toata lumea si aici includ si profesorii, acum 20 de ani erau destul de putine carti de programare, eu cel putin am facut rost de o traducere partiala scrisa la masina de scris a celei de C de mai sus si din ea am invatat 4 colegi, nu ne-a predat/zis nimeni la scoala de Ritchie, dar daca vroiai sa inveti n-o puteai face decit din cartea lui, asa ca vrind nevrind aflai depre el, despre sistemele Unix, concepte, arhitecturi, etc.

    00
  10. Eu am scris despre asta. Lucrez ca programator, mi se pare normal ca pentru mine să fie mai relevant. Din punctul meu de vedere, Ritchie e mai important, MULT mai important. Am învățat să fac ce fac de 10 ani pe bani serioși citind cartea lui, studiind pe tehnologiile pe care le-a creat.
    Pentru mine și pentru cititorii mei, e foarte posibil să fie mai relevant.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.