Magazinul online Hornbach…

Este dezamăgitor. S-a lansat online pe 23 ianuarie și am tot sperat că e o versiune de test. Dar nu e. E versiunea magazinului din Germania, cu textele traduse și prețuri românești. Fonturile sunt din 2005, textele de sub poze sunt multe și aglomerează inutil pagina și, per total, arată trist.

Dar îi înțeleg cumva. Au 6 magazine, vând destul prin ele, nu e cazul să se complice cu onlineul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Cum era aia? “Pornbach – Mereu gasesti cate ceva de futut!” Ideal pentru un site de pornoace din alea odioase cu instalatori si electricieni. :D

  00
 2. Bine macar ca e. Eu foloseam site-ul Dedeman, Brico, Praktiker pentru a compara preturi si a vedea daca au ceea ce am eu nevoie. Dar la final, tot in magazin ajungeam.

  00
 3. Dacă zici că e versiunea magazinului din germania… e greu ca un executive din românia sa își asume o direcție diferită. Practic e foarte safe să mergi pe mâna nemților, presupun că și investiția a fost minimă, nu mai plătim un dev, nu mai riscăm, nu ne batem capu…

  00
 4. De la un timp am vazut ca Dedeman e mai scump decat Hornbach. Pe cine auzeam, aproape toti trambitau ca dedeman e mai ieftin mereu.

  00
 5. macar ei au produse pe site, nu ca si leroy merlin care au doar cataloagele vietii. Tot Dedeman e miezul.

  00
 6. NOU
  #7

  vezi ca vinde unu un forester pe olx din balotesti

  00
 7. E foarte avantajos pentru cei care stau departe si vor sa isi faca o lista de cumparaturi. Asta e motivul pentru care LM sucks, desi cand imi rasare in drum constat ca au preturi ok la unele lucruri.
  misto ca pontul ti l-am dat acu o luna, ma asteptam la ceva comentarii mai repede :)

  00
 8. NOU
  #11

  Bine ca au un magazin online, macar il pot considera un inceput. Sunt cateva chestii pe care le puteam lua numai de la ei si pana le-am gasit pe stoc am bagat destule drumuri de 2 x 16. 5 km.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.