Lorand Soareș Szasz se lasă de prostii…

Cel mai cunoscut speaker motivațional și consultant de afaceri din galaxie a lăsat-o mai moale cu consultanța de afaceri, ba chiar susține că nu mai face nici consultanță și trăiește din drepturi de autor.

 

Așadar, copii, țineți minte, ulciorul nu merge de multe ori la apă, iar fraierii cărora le poți lua banii cu sfaturi de afaceri de pe urma experienței de grădinar se mai termină.

Și ceva frumos din 2009.

E o rază de speranță că și prin online se va face curat la un moment dat.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. tu n-auzi ca tot neamul lui o sa traiasca din drepturile lui de autor inca 75 de ani dupa ce moare el?


  Comentariu apreciat.580
 2. Ai schimbat fontul în ceva mai mare sau sunt eu chior la ora asta?

  160
 3. Trăiește din “educarea” altora, dar e la fel de agramat ca actualul ministru al Educației. Încă un semn că omul și-a găsit menirea în viață…


  Comentariu apreciat.370
 4. Cât timp românii vor îmbogățire rapidă, fără prea multă muncă și acumulare de informații pe termen lung, mereu vor exista șarlatani care te învață să-ți gestionezi chakrele.


  Comentariu apreciat.340
 5. Am fost acum cativa ani la un curs tinut de el… La pauza am plecat, dupa ce am auzit ca el, un fost muncitor al campului in Portugalia (tintit de patron drept Mesia si trimis ca sa faca nu stiu ce) castiga pe zi de 50 de ori mai mult ca tac-su. Un simplu calcul mi-a dat, la acea vreme, cel putin 500 de milioane. Si nu, nu a castigat la loto….

  Sa vezi cum prostea lumea in sala… si astia se duceau sa ii ia autografe, pff. Au ei niste cluburi locale / regionale (imi scapa acum numele), din care fac parte toti cei care vor sa obtina un ban pe cale usoara, fraierind consumatorii..


  Comentariu apreciat.360
 6. Lasa ca la “motivationale” gaseste oricand amatori….pardon fraieri.

  90
 7. NOU
  #11

  there is a GOD
  =)))))))))))))))))

  80
 8. Ba, eu sincer nu inteleg cum functioneaza firmele/tipii astia?

  Colega mea de camera lucreaza pentru un baiet de genul asta(contabila). Si percepe pentru orice fraier 2000->3000 de euro per bootcamp. Bootcamp in care faci un fel de team building, iti dau un tricou si o strangere de mana.

  Si lumea merge, afacerea prospera. Cum as putea eu sa ma duc la unul de genul asta sa stau 2 ore pe un scaun si sa-mi zica “Ba, du-te la munca ca daca nu e nasol”….si eu sa zic ” da ba, ce tare. Sa moara Jana daca nu dadeam 3000 de euro nu-mi dadeam seama ca daca nu muncesc mor de foame”.


  Comentariu apreciat.290
 9. A sesizat corect.
  Piata educatiei e mare. Nu cred ca exista om care sa nu se simta oarecum imputinat de faptul ca nu stie sa scrie cod, ca nu a invatat o limba straina mai demult, ca nu stie sa danseze, ca nu stie istorie, ca nu e motivat in viata.

  100
 10. Până și numărul redus de comentarii arată că Meister Lorand s-a retras în glorie sau la groapa de gunoi a “căucingului”.
  Regele a murit, odihnească-se în pace!

  60
 11. Si ziceti voi ca Lorand Soares Szasz s-a alsat de prostii? O p**a! Ia d-aici (18 ianuarie 2018):

  https://imgur.com/oBm5suJ.jpg

  00
 12. Mama fraierilor e mereu gravida…

  00
 13. Observ ca din 2009 pana in 2017 nu l-a invatat nimeni pe vajnicul coach ca ‘de fapt’ se scrie dezlegat. Daca era un singur cuvant, l-ar fi gasit in DEX. Dooh..

  60

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.