Italia iese şi ea din criză

foameDupă Grecia, şi Italia iese din criză, deci aveau dreptate ai noştri că economia românească o ia la deal, cu o creştere pozitivă serioasă. Să vedeţi distracţie pe noi, dacă până acum banii din Spania se împuţinau, acum şi ăia din Italia la fel. Iar seceta asta care începe acum în România ar fi mers de minune cu recolta bogată care se strică pe câmp, că nu are cine să o valorifice.

Cei mai amuzanţi sunt ăia care au de vândut case sau de luat credite.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. Mă duc să iau o plasmă-n rate! :P

    00
  2. De cei cu credite inteleg. Dar de ce si cei care vand case sunt amuzanti?

    00
  3. Cum, piata imobiliara nu-si revine? Ca as avea de vandut o garsoniera confort 2… as cere 50.000 de euro cash… e bine? Sa mai astept sau „acum e momentul”? :)

    00
  4. Tx! Chiar am nevoie de sfaturi. Garsonierele alea de tipul „intr-un nou complex imobiliar” cu cat o fi crescut in ultimii ani?
    Cat mai spunea Tiriac ca valoreaza?

    00
  5. @Cristi, alea de la Tiriac pornesc de la 90 000 (garsoniera) ca deh,are blazon, heraldica. Da’ eu zic sa te grabesti, luna viitoare, cand se scumpesc gazele, sigur soto mie-n suta se scumpesc si casele

    00
  6. Chiar ma gandeam care ar fi cel mai bun mod de a profita de criza asta? Si ziceam asa: daca multe banci stau sa pice si sa se aleaga praful de ele, cum ar fi sa fac un credit in ideea ca poate in 2-3 ani nu mai am cui sa dau banii inapoi, ca si asa nu mai exista banca? Oare va functiona? Trecand peste faptul ca n-am ce face cu un credit, ca am ce-mi este necesar…

    00
  7. „Dar cea mai spinoasă chestiune s-a dovedit, în adoptarea deciziei de retrogradare, analiza politică. Potrivit ei, Italia n-ar dispune de cadrul politic necesar transpunerii unii program riguros de austeritate.” O fraza corecta, daca s-ar inlocui Italia cu Europa. Urmeaza incercari grele pentru Uniunea Europeana, care va avea de ales intre reforma totala a institutiilor si birocratiei si pierderea totala a relevantei. Da, e nevoie de cedari de suveranitate din partea tuturor statelor si aducerea la varful decizional al celor competenti si muncitori, chiar daca asta inseamna ca neamtul trebuie sa hotarasca pentru grec sau italian. Unde ar fi pozitia romanului intr-un asemenea joc nu imi dau seama.

    00
  8. Eu cred ca agentiile astea de rating strica toata treaba! Niste masoni! :)

    00
  9. @Anca – N-ai sti pe care banca s-o alegi. Si, chiar daca o nimeresti, datoria ta este cumparata de alta banca. Eu cred ca sunt alte metode prin care poti sa faci bani din criza, legal zic!

    00
  10. Anca, este cea mai proastă idee pe care ai avut-o anul acesta. O bancă niciodată nu pierde. Dacă dă faliment, portofoliul de credite va fi preluat de o altă bancă sau eventual de o firmă de recuperări. Niciodată în istorie clienţii n-au rămas cu banii dacă banca a dat faliment.

    Pe de altă parte, dacă ai bani depuşi la bancă şi aceasta falimentează, poţi să fluieri după ei. Poate primeşti ceva în limita fondului de garantare a creditelor şi atât. Restul uită-i.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube