Interviuri pentru licenţă

avrilE din nou acea perioadă a anului în care studenţii se grăbesc să îşi termine lucrările de licenţă şi bombardează pe toată lumea cu emailuri cu întrebări generice şi inutile.

Pentru că sunt prea multe să le pot răspunde, am decis să le şterg pe toate. Sunt irelevante şi nu le datorez nimic oamenilor care nu ştiu nici să scrie un email, nici să pună nişte întrebări amărâte. Îmi pare rău, dar nu ajut pe nimeni care e la comunicare sau la jurnalism, face o lucrare despre online şi n-are un blog. E ca şi cum ai vrea să te faci doctor pentru că ai auzit că se câştigă bine, dar eşti corijent la chimie.

Mi-au ajuns Viorela şi Corina, care, pe lângă că au fost proaste maxim blonde, m-au şi urmărit vreo 3 luni şi porcăit pe toate blogurile posibile.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Dar ai putea face nişte bani frumoşi din lucrări de diplomă “de-a gata” :)

  00
 2. NOU
  #2

  Stiu ca nu are legatura, dar de ce nu merge?

  00
 3. Lasa-i ma sa scrie despre facebook si yahoo messenger…

  00
 4. Pe alea blonde le ajut eu.

  00
 5. He he, uite de-aia nu ma stresez eu in perioada asta si voi incerca sa dau examenul in februarie. De, asa suntem noi astia mai… inceti, nu ca viorela care pare mai activa. Poate te sacai si eu pentru un interviu, la vara sau poate la toamna, cand te intorci din concediu; pana-n ianuarie sa tot fie timp de retusat/raspuns :D

  00
 6. credeam că zici ‘şi nu are habar de online’

  00
 7. Cineva care apelează la altcineva pentru lucrarea de licență nu este capabil din start, deci nu merită să te încurci cu astfel de oameni… Și dacă scuza e că lucrează sau altceva, nu e problemă, sunt mai multe date pentru a susține licența. Timp îți faci până la urmă.

  00
 8. Da…ce fain ii cand ajungi in top si nu mai ai nevoie de nimeni.
  E trist cand uiti de unde ai plecat
  Niciodata nu poti sa faci nimic singur cand esti la inceput … sau cel putin noi cei multi (muritorii de rand, sclavii pe plantatii, etc)
  Mai sunt unii altii care au parte de “mentori” si carora le e ceva mai usor…restul incercam si noi pe la cine credem ca e capabil sa faca un gest pentru un incepator.
  Ce bine ca mai sunt “lideri” de opinie ca tine care sa puna la respect incepatorul, studentul care incearca sa faca avere pe spezele tale: NU am timp de nulitati ca tine, eu mis smecher si imi fac vacanta prin strainatate…eu am muncit baaaiiii.
  Poate ii dai si o pereche de palme ca a indraznit sa apeleze la tine!

  00
  • @kla2005: eu am fost mereu in top. incă de când am făcut blogul :)

   iar studentul, dacă vreau să faca treabă, trebuie sa inceapă din timp, nu in mai. gen, să îşi facă blog.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.