TopBlogZosoblack

Impresii de la Tribut Queen ”Love of my life” – Brașov

Îți poți da seama de cât de mare era Freddie după cum a măcelărit nenea ăsta, Joseph Lee Jackson, toate piesele. Absolut toate. La unele nu cânta toate cuvintele, la unele nu cânta cuvintele complete/corecte. N-a fost piesă să o cânte bine. Dacă ar fi fost mai mult de 65 lei biletul m-aș fi enervat.

Altfel, avem așa:

 • coclet chel cu cămașă în carouri roșii, tânăr, care filma cu flashul aprins. în 400 oameni, singurul care făcea asta. și știa că face asta, și insista.
 • coclet bătrân care făcea live pe feisbuc, se uita că are 2 oameni pe live, se întrista, dar insista. pentru că ce e viața dacă nu faci un live?
 • tanti pe la 40 ani, s-a dus la budă să se parfumeze. și a vărsat sticla pe jos și s-a spart și apoi s-a tăvălit pe jos ca să vină înapoi parfumată de îți muta nasul.
 • oameni veniți să se simtă bine, inclusiv cu copii mici.
 • Balauru de la Trooper la bas. am râs.

8 lei berea.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

31 comentarii

 1. Te-am pârât la Balauru că ai râs :D

  113
 2. Lasă mă prostiile, hai aici http://www.marillionweekend.com/MW2019PL/index.html că mai sunt câteva bilete.

  61
 3. Este scumpa sau ieftină o bere de 8 lei la un concert?

  101
 4. eu i-am vazut la Monaco pe astia in 2016
  a fost gratis intrarea
  sponsorizat de primaria monaco:))))))))))))))

  91
 5. NOU
  #15

  Mai bun a fost cantautorul de la Gopo decât joseph jackson ăsta.

  52
 6. Noi mergem la musicalul “We will rock you” saptamana viitoare. Sper sa nu traim aceeasi dezamagire precum Zoso!

  27
 7. NOU
  #22

  Participarea la trupe “tribut” sau musical-uri care vor sa mai suga si ele ceva din faima formatiei e echivalentul unei labe triste in batista.


  Comentariu apreciat.434
 8. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]


  Comentariu nasol. 350
  • Germania, Franta, Suedia si Olanda aloca cate 11% din PIB pentru sanatatea populatiei. Ai cumva impresia ca aceste tari au sectoare ale economiei “sugrumate”? Intre timp, PSD-ul scoate pliante cu spitale din Germania prezentandu-le ca si cum ar fi spitale romanesti. In contextul asta, stau stramb si ma intreb drept, primesti si bani pentru rahatul mancat? Ca daca nu, ai o problema.

   Multumesc anticipat si scuze ca nu servesc rahat.


   Comentariu indecis. Tu ce zici?248
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]


   Comentariu nasol. 648
  • poți să-i întrebi pe ei. au afișat inclusiv programul de guvernare.
   dar eu am așa o bănuială că dacă nu se mai sifonează banii publici pt palate, parandărături, ferme de porci și…. nu sunt tocmai la curent cu tot, vor fi bani și pt 6% pt sănătate și creșteri de salarii, și pt de toate pt toți fără să taie de nicăieri, ba chiar pt a crește peste tot.

   162
  • nu vă mai certaț!

   vă zic eu un “secret”: bani sunt căcălău, se fură însă prin orice metodă posibilă, se alocă pentru toate rahaturile, se supra-evalueaza orice achiziție şi tot aşa

   fac ong-uri ditamai spitalul din donații şi voi aveți impresia că statul n-ar avea de unde


   Comentariu apreciat.292
  • Daca vrei sa mergi pe sistemul european (sisteme publice puternice de educatie si sanatate), nu au ce face, trebuie sa cotizezi si sa ajungi la 6% din PIB pt educatie si cam 10% din PIB pentru sanatate. Daca asa ceva e de nesuportat, loteria vizelor si drum bun spre USA. Nu zic ca e mai rau sau mai bun sistemul, e pur si simplu un sistem diferit, in care esti cam pe barba ta in ce priveste educatia, pensia si asigurarea de sanatate.

   Revenind, vestea buna e ca se pot obtine sumele astea si fara cresteri de taxe pentru aia care platesc din greu. Trebuie colectate mai bine taxele (ANAF, evaziune fiscala, chestii), trebuie reechilibrate taxele (adica sunt unii care platesc prea putin, stiu ei care sunt aia, nu ii mai spun) si ar trebui terminata nebunia asta cu pensii speciale, care deja suge miliarde de euro din buget.

   Bulgaria are taxe ceva mai mici decat Romania si, bizar, colecteaza aproape 30% din PIB ca venituri fiscale (adica tot ce vine din taxe si impozite, ca statul mai face bani si din companiile unde e actionar, de exemplu). Romania colecteaza 25% din PIB, cu taxe mai mari! Cum vine asta?

   P.S. Obsesia asta cu USR-ul e naturala? Vine de la sine? Discutam de un partid de opozitie cu 10% reprezentare in parlament. Pe tine te fute grija de programul lor electoral, in timp ce aia care sunt la putere au ajuns sa se imprumute miliarde de euro lunar cu dobanda de 5%, adica mai scump chiar si decat Grecia. Toate imprumuturile aruncate in consum, nimic in infrastructura. Si toate astea la un articol in care zoso vorbeste de un concert tribute queen.

   30
 9. 1 mai anticipat. a trimis mazare pachet acasa.

  51
 10. mie imi place ca “tribut”. atata poate, atata face.

  poate daca omagiau….

  12

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.