Una despre Instagram Stories

Instagram Stories e un feature furat de la Snapchat, care permite înregistrarea de scurte momente din zi și punerea lor pe Instagram, urmând ca în 24 de ore să dispară.

Problema pe care o au oamenii e două:

 1. se lungesc extrem de mult. serios. uitați-vă la cele 3 exemple de mai sus, pauzele alea dintre linii semnalizează pauze între clipulețe. oamenii ăștia au pus între 12 și 32 de clipulețe într-o zi, în speranța că poate îi pasă cuiva. și, serios, nici mamelor lor nu le pasă, publicului lor cu atât mai puțin, pentru că oamenii au și altceva de făcut și pentru că…
 2. nu sunt fete cu care s-ar copendula. OK, te uiți la Gina Chirilă, la Miruna Mănescu, la Raluk și la altele, că poate mai scapă o țîță sau o bucă, altfel nu văd de ce te-ai uita la 12 clipulețe cu ceva. serios.

Oricât de mișto ai fi ca tip și oricât de interesant ai fi tu și lucrurile pe care le faci, nimeni nu are chef și timp să urmărească fazele astea. Fie fă o poză, fie mergi acasă, pentru că consumi energie degeaba. Ești un fel de Negrea al Instagramului și nimeni nu vrea să fie așa ceva.

 

instagram-stories

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Poate in cazul profesionistilor care au un domeniu de expertiza se aplica asta, dar cazul entertainerilor nu cred ca e vreo limita. Ar putea face si live 24 din 24 si tot s-ar gasi vreo 100-200 de fani ( vine de la fanatic deci se explica) care sa se uite constant. Aici se mai adauga si fenomenul de uitat de gaura cheii ( cam mare gaura cei drept). Iar la Bro sa nu uitam ca are si o mare parte din publicul foarte tanar care e prezent foarte mult pe Instagram.

  00
 2. Fock! Var’mio e vedeta!

  00
 3. Doar 3 exemple ? tu chiar nu știi pe cine sa urmărești pe instagram și ma refer la tipe românce.

  00
 4. Să urmărești pe Instagram e gay. Atatea lucruri de facut pe internet încât să privești pozele unor disperați de atenție mi se pare extrem de trist.

  00
 5. Instagramu e in sine doar un feature. #pastratzbizidei

  00
 6. plus ca nu poti tine pasul cu toate retelele astea. ziua tot 24 de ore are.

  00
 7. Mai nou facebook si whatsapp au implementat acest feature :))

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.